Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
636
0
 
1
 
! Отговори
blok преди 2 години
*** от небесна величина! Трагедията е , че ни е някакъв официал....Излагация...
635
1
 
9
 
! Отговори
хахо преди 2 години
има една група хора които и когато са се оакали до ушите твърдят 4е гругите са виновни за това , тоя ушатия е то4но от тая група . тоя и неговата клика съсипаха вси4ко в тая държава вклю4ително и здравеопазването но за вси4ко прехвърля вината на другите . тоя , кокорко и конската усмивка ще оправят бг , няколко месеца след изборите слепите българи ще го разберат , но тогсва ще е късно
634
0
 
2
 
! Отговори
Гнусна истерия преди 2 години
...
633
0
 
14
 
! Отговори
4epa преди 2 години
КАК ЕДИН БОЛЕН ЗА ВЛАСТ МОЖЕ ДА САСИПЕ ЕДНА ДАРЖАВА - А КОИ ГО ИЗДИГНАХА ???
632
8
 
4
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Само Възраждане с номер 5
631
16
 
4
 
! Отговори
Винету преди 2 години
Така си е Генерал Чорап.То да беше само здравеопазването.Асфалт Паша съсипа всичко.
630
3
 
24
 
! Отговори
ЮМРУКЪТ НА ЧЕРЕПИТЕ преди 2 години
За господина закони и конституция са отворена врата в полето- вижте му министрите- шеф на НАП- дължи 1 500 000лв за фирма продадена на клошар и регистрирана на срутен бордей- купувачът го намерил да купи фирмата му- много я харесал заради огромният дълг към нап може би, другият с двойно гражданство и всеки акт може да бъде атакуван, основателката на парията на ЧЕРЕПИТЕ им беше пиар, същата сътворила бисерите на Белослаф- а бе изящен политически субект.
629
9
 
28
 
! Отговори
222 преди 2 години
Този до кога ще бълва злоба!! Неморален и отвратителен, не искам да го нарека човек.Дано хората го изхвърлят този кариерист.
628
2
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Какъв комплимент,да наречеш някого,който не става за управник политик!
627
4
 
27
 
! Отговори
гьонсурат преди 2 години
Деликатно премълчава че е нарушил конституцията и се извинява на народа за бедите които му навлече с мутрите които са окупирали правителството.
626
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ! СЪСИПАЛИ БЪЛГАРИЯ ОКРАЛИ Я И СЕГА ТЕХНИТЕ ДЕЦА ИВНУЦИ КАРАТ СКЪПИ КОЛИ И ИМАТ МИЛИОНИ! А ВИЕ ЖИВЕЕТЕ В БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ!ДОЛУ РАДЕВ!ДОЛУ ДЪРТИЯ КОМУНИСТ РАШКОВ !
625
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До бай Вълчо от Хисара Ех,бай Вълчо,и ти трябва да се върнеш в началното училище.Там за написаното от теб щеше да получиш слаб(2).Особено обърни внимание на пунктуацията,че си забравил тотално какво е запетая,въпросителен знак и точка.
624
15
 
2
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
Значи, чета написаното от колегите и се питам доколко знаят БГ език,могат ли да пишатправилно/граматично,за стил не говоря/ и доколко същите могат да си спомнят за 15г. в какъв стил се изразява апотеоза на БГпроза почетния гражданин и виден център нападател на Бистишките тигри.Обещавам 2л.старозагорско мерло на този който ми го докаже.Как спи същия БГ юнак от Стокхолм при награждаването на нобелите?Хърка ли? Мига ли с лявото око? Къде е Мата Хари? А,бе кой е този Нобел според него?
623
6
 
32
 
! Отговори
Вярваш ли си преди 2 години
Аз на този вътрешният министър назначен от соц фигурата Р.Р. който не смятам за свой президент и на шах и на iq тест ще го бия.НЕ МУ ЛИ ВИЖДАТЕ МРЪСНАТА МУТРА ОТ СОЦА.Къде са парите от хемус защо преди да станеш министър само яде и пи от тях???Гнусен си
622
9
 
36
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Знаете ли защо сертификатите са зелени ? Защото Фигуранта е наредил сертификата да е като цвета на чорапите му. И толкова миризлив !
621
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътуваш Чорапче! Към бай Ставри...
620
6
 
37
 
! Отговори
Радеф потъва преди 2 години
Зеленият чорап Радеф ни наложи зелен сертификат. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...
619
8
 
40
 
! Отговори
Радев, преди 2 години
как е възможно да говорите ЗЛОБНИ НЕИСТИНИ?/ че Борисов провалил здравеопазването???!!!ПОГледът ВИ говори....
618
33
 
7
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
Защо Герджиков трябва да е президент? Има и други кандидати, подходящи за тази позиция - Румен Радев, Костадин Костадинов, Волен Сидеров.
617
17
 
3
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
" Не ни трябва за президент умен и интелигентен професор, придружаван от млада и елегантна вицепрезидентка с достоен"Имаш в предвид Герджиков? Нагизденият (gercik - гиздав), нагримиран гръкофил президент на република България и българите? Шегуваш ли се?