Рамадан Аталай: Мораториумът беше най-лошото решение

"Недостатъците с кризата в енергетиката на Европа се пренесоха"
Обновена: 3 фев 2022 22:29 | 3 фев 2022 22:24, Веселина Йорданова
26

"Mораториумът беше най-недалновидното нещо, което можеше правителството да постави на дневен ред и след това да го приеме. Mораториумът е най-лошото решение, което можеше да вземе правителството, то означаваше, че няма изход", посочи депутатът от ДПС Рамадан Аталай в студиото на "Денят ON AIR".

Рамадан Аталай заяви пред Bulgaria ON AIR, че недостатъците, свързани с кризата в енергетиката от Европа, са се пренесли и в България.

"Когато имаш едно правителство, което не взима правилните решения, то задълбочава тази криза. Дълго време мислех, че това е от незнание, но вече 1-2 месеца да си в това управление, а преди това 6-7 в други правителства и да поднесеш на обществото решения, които не те изкарват от кризата, вече е дълбоко непознаване на кризата", допълни той.

"Скандалът с "Булгаргаз" пречи за представата на всички онези, които търгуват в България, как и по-какъв начин могат да се сменят хората, които са назначени на тези места мандатни. "Булгаргаз" е бил в услуга на България. Нямате представа колко тежки разговори се водят с руснаци", категоричен е той.

Аталай се съмнява на 1 юли да бъдат готови с интерконектора поради две причини.

"Поради инфлацията и увеличението на цените на всички стоки, които в момента се ползват в строителството на газа, няма как да не се изискат допълнителни парични средства. Не вярвам в рамките на 3-4 месеца да се стигне до покриването поне на онези допълнителни средства, които ще са необходими за проекта", завърши депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: ДПСрамадан аталай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хидроинжинера Ахмед ще се оплаче ли по въпроса лично или само ще праща слугите?
17
0
 
0
 
! Отговори
boza преди 2 години
В интерес на истината, ако не бяха Пеевски и Доган, мнението на повечете се препокрива с моето и бих пуснал за тях. В момента и ментата, и Аталай са може би най-трезвомислещите в парламата. Въпросът е, че сега им изнася. Ментатата особено е доста умен и ги прави на луди. Е, съжелявам, че няма и една партия за която да гласувам. Така, че сори - без мен. Гласувам за по-малки партии и гласът ми се разпределя (дели) към по-големите. Следователно имам право да псувам всички в парламата.
16
2
 
2
 
! Отговори
ДПС и ГЕРБ преди 2 години
Лошо за ДПС и ГЕРБ. Правителството ще изкара мандата си!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе рамадан? На сокола му падна печалбата ли ? Аман от лобисти.
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самия факт, че човек на име Рамадан реве против мораториума означава, че той е бил правилното нещо!
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо дадохме 4 милиарда лева за "Балкански поток" или както там му викат?
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Босата за ток беше създадена за да може Доган и Ко да КРАДАТ !!!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама разбира се че мораториума е лош ЩОТО ощетява крадеца Амед Доган, Ковачки и т.н. и дава глутка въздух на българите. Много е "лош" тоя мораториум.
10
0
 
5
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Лошо за душманите
9
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много му пука на Рамаданчо какво му говорите! Говори си човека много културно,интелигентно, логично и умно по зададените му вьпроси!Като имате такива неадекватни и неспособни политици ,турците ще ви учат на политика,а на вас ви остава само да оплювате и злобеете!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нямате представа колко тежки разговори се водят с руснаци" -- е точно ти ли ще ни баламосваш с тези изтъркани простотии? Български дупетати в брюксел гласуват като изоглавени антируски санкции и после им било трудно да преговарят с руснаци, на осраните български политици.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След това нагло изявление този трябва да бъде разследван.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цената на тока за бита трябва да намалее, защото производителите и търговците на ток печелят много от свободния пазар, печалбите им се увеличиха и могат да покриват разходите си, да инвестират и другите оправдания всяка година за вдигане цената на тока. Цената на тока за бита се изчислява от разходите на фирмите, печалбата, инвестициите. Печалбата им се увеличи многократно, цената на тока за бита трябва да намалее много.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АРТЛИК НЕ ПРЕКАЛЯВАШ ЛИ С ТОВА ГОНЕНЕ.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резнеха им далаверата на хидроспециалиста. И на ,,плъховете в брашнения чувал"'
3
1
 
9
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
На чужд гръб и 100 тояги са малко. Рамадан няма опасност да остане гладен и на студено. Сокола завлече милиарди, има и за *** му.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждате ли, че ви унищожават икономически? Не успяха да ви изтровят всички с ваксините и сега са решили да ви уморят от глад и мизерия.
1
1
 
8
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Значи не знам колко е правилно решението на новото правителство щото хич не им се кефя, но ако те набарам теб де *** са ро, че те пратИм при алах.... Нарочно го пиша с малка буква и едно Л!!!