Протест пред президентството преди връчването на мандата

Организира го ген. Димитър Шивиков
29 май 2023 12:14, Стела Стоянова
119
Протест пред президентството преди връчването на мандата
Снимка БГНЕС

Подготвя се протест пред президентството, 30 минути преди Румен Радев да връчи втория мандат за съставяне на правителството на ПП-ДБ. Той е организиран от генерал Димитър Шивиков, става ясно от група в "Телеграм", съобщи "24 часа".

 "Да защитим нашия суверенитет, като се съберем на 29 май в 16.30 часа  пред Президентството и категорично да  заявим, че България е свободна, независима и суверенна страна. Не на задкулисието и чуждото брутално вмешателството. Да спрем настъплението на фашизма и политическата разпра.

Още по темата

Аз ще бъда в 16.30 пред президентството, за да опазя от предателските лапи моето Отечество", пише организаторът.           
Ген. Димитър Шивиков е бивш командир на 61 Стрямска механизирана бригада, командир на батальон по време на мисия в Ирак и национален командир на 18-ия ни контингент в Афганистан. Той често заема проруски позиции, бе и кандидат-депутат по покана на Николай Малинов, лидер на партия "Русофили за Възраждане на Отечеството", през 2021 година.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
4
 
! Отговори
Дддд преди 11 месеца
До преди две години никой не знаеше нищо за Украйна и изведнъж денонощно се натиква в новините само Зеле Украйна Зеле Украйна ,война ,самолети ,Нато , Нападат ни ,Ужас , абсолютно американски терористи са превзели всички медии в България ,за капак Киро простия сложи тигана преди да хване рибата .Радо гела е за медал за храброст и спасяване на държавата от тия краварски терористи .
99
4
 
6
 
! Отговори
Black Sea преди 11 месеца
Ти да видиш. Генерала обвинен кражба на одеяла, дрехи и спортна екипировка и карал войници да ремонтират апартамента му безплатно, щял да брани отечеството. Кое отечество? Русия?https://mediapool.bg/prokuraturata-gen-shivikov-e-prisvoil-odeyala-yaketa-shalove-i-topki-news244575.html
98
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 101 преди 11 месеца
Радев е длъжен по Конституция. Ако реши да не го направи, ще го гонят да го свалят, а тогава вече няма кой да ги спре, освен гражданска война. Те точно това целят, ако си чул записа. Така че Радев постъпи много мъжкарски - не ги поздрави, навря ги на мишката в г*за, така де...обясни им кратко, точно, ясно и културно как стоят нещата по закон и морал и ги прати да си ходят. Тия след това изнагляха и лъгаха за закони и т.н. Очаквано. Тия вече няма кой да им вярва обаче. Дори медиите им се червят.
97
3
 
8
 
! Отговори
До 109 преди 11 месеца
Държавата е в хаос заради тия, които сложиха ПП на власт !
96
9
 
5
 
! Отговори
Anonymous преди 11 месеца
До Анонимен държавата е в хаос, в който я хвърлиха тези, които свалиха ПП от власт и сега се въртят като пръдни и не знаят какво да правят.
95
1
 
5
 
! Отговори
Anonymous преди 11 месеца
До Анонимен Само простотии, ей. Та къде беше "генерала" досега, кой точно протест организира и води? Само шизофренични ФБ крясъци. То зад клавиатурата всеки е герой.
94
0
 
4
 
! Отговори
Anonymous преди 11 месеца
Всъщност, "генералът избран от народа" (така се представя във ФБ) е написал: "Изритване на тези неолиберални фашизоидни индивиди". " Народе, в деня на връчването на мандата се събираме пред Президенството и освобождаваме народа и Родината от политическия ***" и т.н. Нищо общо с умерения текст на 24 часа. До такива кресльовци стигнаха за манипулация на общественото мнение, пък и в медиите ги изкарват нормални и възпитани
93
8
 
6
 
! Отговори
Генерала преди 11 месеца
България да е независима от всяка чужда страна, която не е Русия !
92
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ще видим колко са поддръжниците му?? Ще стане ясно черно на бяло!ю
91
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Организиран е онлайн под наслов,,НИЕ" !Всеки излъган свой ще търси отговорност от ПП Дб
90
0
 
11
 
! Отговори
Димитрий преди 11 месеца
До Анонимен101Длъжен е поконституция прочетия.Чак третия мандат е по преценка на Президента.Въпроса е дали имат морал в НС????????
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 101Това е по конституция мен, или очакваш Радев да е некакъв гангстер :)))
88
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не знам за протеста, ама се чудя на акъла на Радев. Как след тия приказки, обидни за всички ни, а и за Урсула, може да им се връчва мандат!? Един вид, говорете си , не ми пречите, знаем, че сте такива, ама нали така искат отвън. С тоя мандат РР ни плюе в лицето.
87
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато генерал Шивиков говореше на протеста срещу мутрите, Кирчо и Кокорчо се криеха в храстите наоколо...
86
4
 
7
 
! Отговори
До 92 преди 11 месеца
О.з. си е о.з., т.е. пенсиониран военен. Пенсионират те, защото вече не можеш да изпълняваш длъжности поради това, че си стар за тази работа. Има и максимални години до които могат да те извикат само в случай че стане война и то е 65 години, което важи за всички мъже, които дори не са ходили в казарма. Разбих ти тезата на пух и прах. Това е все едно да кажеш, че някой, който е бил старши мениджър връзки с обществеността, като се пенсионира остава старши мениджър. Ами не, пенсионер е.
85
9
 
9
 
! Отговори
ПОЗОР ДЕСЕН преди 11 месеца
България, драги психодесни опОркаджии си е неотклонно в НАТО и ЕС. ВИЕ СТЕ НАПЪЛНО НЕНУЖОНИ А И САМО ПОЗОРИТЕ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЕВРОАТЛАНТИЗМА. БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В НАТО И ЕС ПО ВРЕМЕТО НА БСП. АРЕ ЧАО, ПРИБЕРЕТЕ СИ ПЛАШИЛОТО, ЗАД КОЕТО ПРОЗИРАТ КОРУПЦИОНЕРСКИТЕ ВИ НАГЛАСИ ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ. ЗА 5 ЧАСА ЕДНА ДУМА НЕ КАЗАХТЕ НЕЩО ДОБРО НА НАРОДА ДА НАПРАВИТЕ САМО СХЕМИ И УЗУРПАЦИИ НА ВЛАСТТА.
84
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
долу ППДБ-МУТРОПЕРАЧИТЕ
83
7
 
2
 
! Отговори
DEA преди 11 месеца
Arestuvaitego toia smeshnik sablechetego Christopher gol imu vkaraite kol v guza
82
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оффф пълно е с безделници, които се чудят как да си уплътнят времето. Предлагам сега на тоя генерал да му се спре генералската пенсия ,след като я използва за организира проруски митинги
81
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Хахаха,к.88 Шивиков е генерал от запаса - о.з. Никой не може да му отнеме воинското звание при преминаване в запаса. Разжалване само при измяна срещу отечеството. Такава няма.