МВР-шефът поиска главите на 15 директори

Освобождаването било след анализ на работата им
10 авг 2023 17:00, Стела Стоянова
59
МВР-шефът поиска главите на 15 директори
Снимка БГНЕС

Директори на областни дирекции на МВР са извикани на среща с вътрешния министър Калин Стоянов и са били помолени да напуснат, предаде Нова тв.

Става въпрос за около 15 директори, които са били извикани в сградата на ул. „6-ти септември” тази сутрин. Било им е предложено да освободят постовете си. На тези, които искали да останат в системата, им било предложено да бъдат преназначени на 3-4 степени по-ниско ниво в системата на МВР. Другият вариант бил да напуснат по собствено желание.

Още по темата


От вътрешното ведомство потвърдиха, че на областни директори е било предложено да освободят постовете си. Решението за това било на базата на анализ на работата им до момента и било с цел успешното изпълнение приоритетите на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 9 месеца
До Анонимен под номер 33- 26019На целият състав на МВР и не само ,които са се превърнали не само в посочените от теб дирекции ,но навсякъде ,като част от ОПГ. Същите в по- голямата си част са обвързани с крими контигента и политико- икономическите кръгове, което всъщност е едно и също. Срещу мен в гр. Монтана шеста година се извършва престъпно публично зверство ,с организиран всекидневен ,режисиран и дирижиран тормоз и репресии , най- агресивната форма на насилие с участието и на МВР Монтана.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво! Преди много години трябваше да се започне, но и сега е нещо......Голям рев се очаква от корумпираните, пазещи престъпниците. Сега ще има едно политизиране и вой, а истината е, че свършва хубавото време, на тези, които уж да ни пазят, трябва ние да се пазим от тях, защото играят с престъпниците. Сигурно има и някой порядъчен, но такива не оцеляваха. Адмирации за тази покана за оставки към корумпираните, окопали се и оплетени в далавери шефове.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За това е одобрен от посолствота - да направим избори с наше мвр, както казаха - пп
42
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 9 месеца
На МВР и останалите институции особено в малките градове и не само им е необходима "пълна промяна" ,защото са в престъпна симбиоза помежду си и с политико- икономическите кръгове и обслужват не обществени ,а лични интереси. Това важи не само за ръководния състав ,но за всички останали.Необходим е ръководен състав с нов начин на мислене и визия и най- вече морални професионалисти, каквито в момента липсват в малките градове ,иначе нямаше да се допуска служителите да са част от ОПГ.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички назначени от Рашков и Демерджиев трябва да си ходят
40
0
 
7
 
! Отговори
Коментар преди 9 месеца
Трябва тотолна ликвидация..закриване и уволнение до последното копито на тоз башибозук МВР а не само симулация на дейност и на негово място да се направи истинска полиция както е в нормалните държави!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички които са на заплата и пенсия в МВР и МО вън!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
Видов ден идва... преди 9 месеца
Тарикатът от Долни Дъбник, Плевенско сега да го преназначи Деса Травестита в охранителната си фирма за "директор" на мутрите й, на които години тоя бе чадър за безнаказаност!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И на само те и в МВР и в МО има толкова служители на заплата и пенсия едновременно вече 9-та год.всички тези незабавно трябва да се изчистят заедно с цивилните някои над 65г.но на заплата и пенсия!Стига вече няма незаменими вън от системата,заради тях има тапи ...
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами те си го казаха новите управляващи още преди 2 месеца, че това ще се случи... нали трябва да се овладее МВР преди местния вот, иначе много грозни резултати ще излязат. Страх ги е явно.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Идат избори...
34
1
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 9 месеца
Асен Василев: Всичките ни министри знаят, че законно - незаконно, ще трябва да махнат всички директори на дирекции и агенции. Така ще отбием донякъде, че сме зависими от ГЕРБ. И поне местните избори ще са с нашо МВР.... от онзи записизборите ще са с "наше" МВР, точките се изпълняват стриктно
33
0
 
10
 
! Отговори
Гената преди 9 месеца
15 са малко!
32
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 9 месеца
Точно както в записитеплана се изпълнява!
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нека се направи пълна ревизия на директорите на Видин, Враца, Монтана, Плевен и Ловеч! Северозападналият регион на България е като държава в държавата. Пълно беззаконие и анархия.
30
0
 
7
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 9 месеца
Министъра бил оценил работата на директорите по резултати и чака някои да му повярва.Сменят ги щото идват избори и ще се раздават пари. Не само тези сменяват, ще сменят и останалите ще видите., а след изборите ще сменят и министъра.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ама как ще им поиска "главите" като те нямат такива? Имат само коленца и лакти...
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е, тоя не си играе на дребно. Цели 15 директори. А дали и един ще отлети? Просто си говорим. И какво ако някой го отстранят? На негово място ще доди същата масурка. Тези работи не стават без дебели връзки.
27
2
 
5
 
! Отговори
Тт преди 9 месеца
Браво на Стела за заглавието! Ето това е истински журналист! Следващият път още по- махленски израз, ако може!
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Махат военните пенсионери от Възраждане на заплата в МВР. Правилно. Не може в изпълнителната власт да има нацисти, които да ни заселват в концлагери. И защо пенсионерите не отстъпят на младите?