Протест в памет на Пейо Пеев днес

Той е с призив за реформи при споделеното родителство
26 яну 2024 08:52, Стела Стоянова
64
Протест в памет на Пейо Пеев днес
Снимка БГНЕС, архив

Протест в памет на 44-годишния Пейо Пеев, който беше убит от съпругата и тъща си, ще се проведе тази вечер в столицата. Инициативата е на Фондация "Споделено родителство" и се разпространява във Фейсбук.

Протестът е с призив за реформи при споделеното родителство и равни права на родителите. От неправителсвената организация изтъкват, че до тежкото престъпление се е стигнало след спорове за попечителство и това е поредното доказателство, че съществуващата система за решаване на подобни казуси е несправедлива и дискриминационна.

Пеев беше открит удушен в колата си на 18 януари. По случая са обвиняеми съпругата му Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова.

От МВР съобщиха, че има подозрения за още замесени в случая. В момента Трифонова е задържана, а дъщеря ѝ е под домашен арест.

След като стана ясно, че има заповед от Агенцията за социално подпомагане за временно отглеждане на двете деца от родителите на Пейо, от прокуратурата заявиха, че ще поискат постоянен арест и за Габриела Славова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква е тази разлика във възрастта между тъща и зет, само 10 години?Значи и съпругата е била доста по-млада от мъжа си.
55
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До57. Всички ти го казват , че Случая е криминален . Това че жените са свързани в политически партии няма нищо общо . Те не са някакви крупни политически личности . Та да зависи нещо от тях . Политическите партии са им необходими за кариерата в МнВР. Нито са на ранга на Ж. Желев , Татарчев. Или някой от Соц И. Башев. Г. Димитров. Т. Костов
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ани Мейзарката знае , как да сключва брак и да получава наследство от мъжете четири броя.
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 57. На ли точно това ти пишат , че случая не е политически ,а криминален . Кой управлява Бургас няма нищо общо в една корумпирана среда. Каквато е в Бургас Създадена от много години в миналото . Кое е в Бургас е по реда си , че да се гледа политически . То Лукойл е извън законите от тридесет години ,СМК ,Банки.
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеев не е глупав . Разбрал е ,че с Габриела не е за брак . Но обичта му към детето го е привързвало към тази връзка . Дори в дена на убийството той от предишни срещи е разбрал , че не е да им ходи в апартамента. И това, че е имало и други свързани с покушението му от тъщата и дъщеря и. Той го е разбирал . Станало е така , че сам срещу няколко .
51
4
 
2
 
! Отговори
До 48 преди 3 месеца
Какви партии ,какви политики намесваш ти в едно чисто криминално престъпление бе болен мозък!? Явно изтрещяхте някои в тези социални мрежи!......Вече и в прогнозата за времето ще ,,намерят политика такива ,умници" като теб
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Силвестър . Припомни си случая с вързания с кабели връзки културист във Варна. Убит от жената Ани Мейзар от Ямбол с американско гражданство. Вдовица с четири мъже умрели
49
5
 
2
 
! Отговори
До СИЛВЕСТЪР преди 3 месеца
Ти сигурен ли си че бабата го е душила? Явно си от тези които вярват първосигнално ,без да си запознат с подробностите и истината?.... Не е глупав този който не умее да чете,а онзи който счита че всичко което прочита е истина !......Още се води разследване ,,разбирачо жертва на социалните мрежи !!!
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва да се провери живота на Красимира , да ли не е извършвала и други криминални прояви .
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Силвестър . Бабата е тренирана. Зад гърба му мета телта на врата и го връзва за седалката. Все пак да не забравяме , че е живяла в Тайланд. И китайските номера са и известни . А Пейо живял в Германия в съвсем друга среда. Учил за авиоинжинер. Не да нета тел и да души жени
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как да се грижи за деца Габриела , като майка и е единствена в живота и . Тя е свикнала с нея и възпитанието . И е пример за оглеждане на деца без брак . За това и не вижда нито един от двамата мъже за брак . С първия се сеща за брак месец след като ражда второто дете . И този брак и необходим за екстрите , които и дава държавата и бюджета когато има брак. Не че се е разгоряла любовта . Мъже за секс си намира винаги. И без проблем
45
2
 
2
 
! Отговори
Силвестър преди 3 месеца
Да не забравите да вземете мечета, изнежени мъжлета. Как пък се родихте такива п0ть0вци една баба да ви удуши.
44
0
 
1
 
! Отговори
от 47 преди 3 месеца
До Анонимен 48 Димитър Николов от герб е кмет на Бургас от 2007 г. до момента, действащ.
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не всички хора са годни за родители и аз видях клипчето с чисто голо под кръста дете на Габриела и тя облечена и обута до него върви. Някой деца имат тежък живот без да са виновни за нищо.
42
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До47. Да знаеш Бургас.е най криминалния град. Там винаги се управлява криминално от времето на БКП ,БСП ,СДС,ДПС. А 2017 г. може да е бил и от герб , може и някой за пари да си смени партията . Това не е от значение . Виж примера на този от Възраждане за тридесет години смени четири партии.
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Красимира е разчитала на развитие на кариерата си от самото и назначаване за дипломат Мъж не и трябва да му слугува. Това е видяла и дъщеря и във възпитанието от майка си . Така дъщеря и , деца прави но брак няма . Обратно Пейо е завършил образованието си в Германия / преди това немска гимназия/. Там модела е патриархат . Жената в брака не търси кариера ,а прави дома уютен , възпитава децата , грижи се за мъжът си . Габриела не е виждала в модела си за брак нито един от мъжете.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 44 Славова е назначена в Община Бургас през 2017 г. Кой управляваше тогава в Бургас?
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До23. Пишеш глупости свързани с герб ппи политика. Жени с политика много малко се занимават . Тех основно ги движи ПАРАТА. В този случай старата е започнала кариерата си в БСП, СДС, ДПС. 1992г С раждането си на Габриела. Да отглежда сама детето си не е било лесно тези години. Но тя си е избрала модела от Социализма . Който отхвърляше ролята на мъжа в семейството . И наблягаше на жената и партията - държава за отглеждане на децата Съдебната система дава ще пълни права на майката. Разводите поис
38
3
 
0
 
! Отговори
една жена преди 3 месеца
До Анонимен 42 Феминистките ясно са заявили, че се борят за правата на жените. Въпросът е Вие ще отидете ли?
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ми как ли е избрана Красимира за дипломат? По същия начин, както малката е избрана да е в листите на ПП и да работи в общината. И ти пък задаваш отговори...