Протест заради жестокото убийство на Пейо Пеев

Недоволство срещу безотговорната работа на МП
Обновена: 26 яну 2024 20:24 | 26 яну 2024 19:42, Камелия Цветанова
46

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Граждани и представители на неправителствена организация се събраха на протести в столицата в памет на убития баща в кв. „Драгалевци“ и срещу работата на Министерство на правосъдието. На територията на столицата се провеждат два протеста, единият е пред сградата на Министерство на правосъдието и е срещу "безотговорната работа във ведомството", посочват организаторите, цитирани от БТА.

Малко по-късно демонстрантите се насочиха към пл. "Независимост", където е вторият протест, подкрепен от страна на Фондация "За споделено родителство" и е под мотото „В памет на един баща“.

През миналата седмица от МВР съобщиха, че спор за родителски права е бил причина за убийство на мъж. В последния работен ден на миналата седмицата в кв. "Драгалевци" е намерен обгорен автомобил, в който е открито тяло на мъж. За престъплението са задържани съпругата на убития и майка ѝ.

В понеделник Софийският градски съд разглежда при закрити врата мярката за неотклонение на двете жени, обвинени за убийството извършено в кв. "Драгалевци". Прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за двете обвиняеми. Съдът реши да остави в ареста Красимира Трифонова и пусна под домашен арест Габриела Славова-Пеева.

Обвинението срещу двете жени е за това, че умишлено са убили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. От задната седалка на автомобила 54-годишната жена е стискала шията му, докато съпругата му го е притискала към седалката. При опит на мъжа да излезе от автомобила, жената е затваряла шофьорската врата. Причината за смъртта е удушаване, посочват разследващите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
6
 
! Отговори
После да не преди 3 месеца
Се чудите, че са ви гласували да сте родител 1 и родител 2 - ето виждате хората протестират за равнопоставеност и споделени права, а депутатите по спешност приемат закони в угода на суверена, като случая с Дебора и интимната връзка.
37
4
 
5
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 3 месеца
Случаят с Пейо е симптоматичен за територията. Слободията и облагодетелстването с права за жените след развода доведоха до тук. Липсата на справедлив закон за уреждане на правата след развода породени от липсата на правосъдие, изобщо са причина за демографията ни. Спечелилите изборите не се интересуват от нищо освен собствените си джобове. И въобще демокрацията се оказа едно недоносче.
36
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Нито един повече". Между другото какъв пълен *** трябва да си да се оставиш да те удуши жена. Умнокрасив някакъв вероятно.
35
10
 
2
 
! Отговори
До Хмммм преди 3 месеца
Станахме 9 милиона, след като Тошо внесе 400 000 от онези и им осигури условия да се размножават като бесни. При етническите българи спадът на раждаемостта е вече факт още към края на 50-те години на 20-и век, заради мизерното заплащане и масовото преселване на младите в градовете, където жилищния проблем е огромен. Около 1958-1959 г. вече се очертава семейният модел при етническите българи - двама родители, едно дете. Тоест, с всяко следващо поколение бълг.етническа популация намалява.
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Демонстрирали ли са как са го душили в това тясно пространство на местото на водача както го описват едната изотзад да го души,а другата да го претиска към седалката,че той на няколко пъти отваря вратата да излезе и се отърве от тях особено от тая,която го душила с ръце от зад,а не в примка с тънка връв и то не заради правата над детето,а заради свързаност на двете с наркоразпространение в София,в Бургас едната била назначена в наркокомуна,а в София и то в Драгалевци удушили и изгорили човека.
33
0
 
4
 
! Отговори
До Иван 12 преди 3 месеца
Иванчо, я пробвай да пишеш фантастика, не научна, по-скоро фантасмагории, може там да успееш да изкараш нещо, пък и може да се описваш като красавец, колкото ти дУша ще!
32
5
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
И да протестирате и да не протестирате няма да я приберът във ареста ОТ ПП на ДБ е на Киро и Асен те ако не си защитят техните хора кой друг!! Във странна държава живеем наподобяваща на страна от Африка ! Взимайте кредити плащайте по 500 лв сметки за ток и Трайчо Костов! Ако имате късмет скоро може и да умрете и ще се избавите от мъките!!
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Веско - Моли се в главата да имаш, никой не мре за мускули. Всъщност има и малко такива заблудени, ама те си го и отнасяьт после.
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
парапеткаджийките от ПП с 2 деца от различни мъже ..въобщеее
29
4
 
5
 
! Отговори
Хмммм преди 3 месеца
Как не са се сетили комунистите на времето, когато станахме 9 милиона и държавата стимулираше раждаемостта и семействата, за тия фешън идеи на протестиращите? Явно и през ум не са им минали тия иновации, както и за стоте пола, еднополовите бракове и т.н. чудеса.
28
0
 
1
 
! Отговори
Иванеее преди 3 месеца
Ако това, което казваш е вярно щяха и да си говорят с тен жените.
27
18
 
12
 
! Отговори
Веско преди 3 месеца
Протест на слаботелесни програмистчета с изнежени телца, които като видят жена почват да се изпотяват и заекват. Единият *** дори си сложил и маска. Къде са истинските яки мъже - мускулести, високи, с мъжки изсечени лица.
26
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кога имаха време да го рекламират под мотото "Пейо Пеев", като случаят стана известен преди два дни и все още тече разследване!
25
5
 
5
 
! Отговори
Мери преди 3 месеца
Путин е виновен.
24
12
 
11
 
! Отговори
Никос преди 3 месеца
Жените са освен насилници но и ментални гадини.
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Протестна мрежа пак се събраха
22
1
 
10
 
! Отговори
89 до 12 преди 3 месеца
Ей, красавецо, точно за Габриелка си! Подходящ си.
21
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо използват случая Пейо Пеев, който няма нищо общо с мотото на протеста?
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що се сетихте да протестирате чак сега, след убийството, къде спахте досега, пред телевизора ли? Позьори.
19
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не желая да имам деца, не искам да се женя. Намам намерение да правя нищо от онова което обществото ме учи или очаква от мен да направя. Цялата ви измислена система е шит. Фък дъ систем.