Майка и щерките ѝ гадаят онлайн срещу 230 евро

Димитринка Стайкова се представя за ясновидка номер едно
26 апр 2024 15:03, Инна Ангелова
26
Майка и щерките ѝ гадаят онлайн срещу 230 евро
Снимка: Mira Cosic, Astrologer от Pixabay

Майка и двете ѝ дъщери от Варна основават първата ясновидска къща у нас и правят консултации по интернет. Димитринка Стайкова се представя за ясновидка номер едно. Дъщерите ѝ стоят зад кадър. От информацията в социалните мрежи се разбира, че изготвят политически, здравни и финансови прогнози, намират дори и изчезнали хора.

Ясновидката твърди, че е предала своите по наследство умения и на двете си дъщери.

Екипът на Нова направи разследване и изпраща имейл, за да разбере колко струват услугите им. 30-минутна консултация по Viber се договоря след предварително изпращане на пари. Тя струва 230 евро. И за ясновидкско гледане по имейл трябва да си приготвим отново 230 евро, за двама - 350 евро. Ясновидките не приемат клиенти, няма пряк контакт лице в лица. Всичко се случва по интернет. Предлагат дори експерсни услуги.

Ясновидката има амбиция да достигне до повече клиенти, дори и извън България, затова част от предсказанията са преведени и на английски. Стайкова прави дори политическа прогноза за изборите в Щатите и дали Тръмп ще спечели втори мандат.

През 2008 г. Димитринка е осъдена условно за убийство на прасе и държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси без разрешение. Стадо животни минало покрай семейния имот. Тя стреляла с оръжието на мъжа си, който е бивш военен. Той е получил глоба от 500 лв., за това, че не е съхранявал пистолета си, както трябва.

В момента семейството не живее във Варна, домът им е изоставен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: ясновидкисеанс
Още от Страната
Хотелиери с иск срещу държавата заради забавените визи?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Миньо преди 1 седмица
А щерките на пъп гледат ли? Щот за толкова пари ...
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Мислител Ако наистина познава като Ванга навремето, всъщност е част от дарбата- не може да ползваш за лична изгода. Ама затова и познаващите всъщност не излизат по медии, нямат тарифи и подобни. Като цяло са кой каквото може да им даде. "Професионалистите" са просто тарикати, които са намерили начин да изкарат пари от гл у па ци те.
22
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 1 седмица
То на този принцип телевизии пускат импулсни телефони за "познай думата", ясновидци и какво ли не. Не че не е вид обир на хора, но не е незаконно, защото хората си плащат по свое желание. Какво точно опитва да каже статията? По написаното са основали "ясновидска къща". Ако имат регистрирана фирма и плащат данъци, което с плащането на пари онлайн всъщност е най-вероятно, защото няма как да получиш пари в банка и НАП да не го научи, нищо ново и интересно. Най-много да съдят медиите за злепоставяне
21
0
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Докато има балъци, ще има и тарикати ...
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В България има регистрирани към 17000 ясновидци / гадатели / които си имат касови апарати и си плащат данъците .. Сега да се върнем на политиците които се скъсват да лъжат народа без да носят никаква Наказателна отговорност , получават хиляди левове без да са били потни , ваканции и де факто те продадоха и погребаха България и за капак ги пази полиция от Народната любов . Все едно гледам Филма Господин за един ден ....Това си е психология човека да чуе това което иска и ти да му помогнеш да повя
19
0
 
1
 
! Отговори
пенчо преди 1 седмица
Я да хвърлят едно пасиансче на Баце и Шиши.
18
0
 
6
 
! Отговори
Maг Мазно Кафе! преди 1 седмица
Друго си е да имаш пудел и митници!
17
0
 
3
 
! Отговори
Бг поговорка.. преди 1 седмица
Който се учи - той ще сполучи
16
1
 
7
 
! Отговори
НАП преди 1 седмица
Я да видим тая работа...
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая е Комшийка на Копейкин у Максуда :)))
14
3
 
14
 
! Отговори
На другия бряг преди 1 седмица
Кирчо е първият им пациент. Казали му да залага на Путин и Възраждане
13
1
 
20
 
! Отговори
Мислител преди 1 седмица
Когато чуя за пророци и ясновидци, винаги се питам защо никой от тях не попълва фиш от Спорт Тото и не познава печелившите числа? Да не би някакви висши сили да им заповядват да не правят това? Вие как мислите?
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Въпросът е какво се е случило с прасето след като то е било разстреляно. Ако геройската му гибел е станала причина семейството на ясновидката да се сдобие с пържоли и суджуци, тогава значи жената си е съвсем нормална и не виждам защо някои я порицават. Малцина са онези, които не биха постъпили по същия начин, ако имат у дома оръжие, а улицата, на която живеят ежедневно бива оплесквана от преминаващи оттам тумби прасета.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Маг Витанов няма ли да се изкаже по въпроса?
10
1
 
17
 
! Отговори
Цирк Бг преди 1 седмица
Още преди години когато разбрах че някой от известните "ясновидци" в България имат хиляди клиенти и печелят милиони съм се чудил как е възможно да има толкова много глупави и наивни хора по нашите ширини? Тия виждат бъдещето, говорят с мъртви, развалят магии и какво ли не и народа плаща. И най интересното за мен е че клиентите им са основно заможни хора. Дори и политици. Това е още от времето на легендарната Ванга която дори "консултираше" тогавашната власт и бяха и назначили държавна охрана.
9
2
 
7
 
! Отговори
От хората преди 1 седмица
Бу,,на,,ци много.Докато имо такива,ще има и от тези.А тези ще просперират щом я няма държавата. За възрастната женичка,продала едно цвете за 2 лева искат да има касов апарат,а за тези.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Смятайте какво отчаяние е обзело хората от нашето здравеопазване щом пред къщата на Момера, гъмжи от хора
7
1
 
5
 
! Отговори
Нострадамус преди 1 седмица
А за иСраел и Украйна нещо не предсказват ли?
6
0
 
7
 
! Отговори
Сега като се замисля преди 1 седмица
ясновидството е в категорията на хазарта - печалбата не е гарантирана :D
5
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 1 седмица
И какъв е проблемът? Предлагат услуга, знае се цената, който иска такава услуга плаща, който не не плаща. Преди няколко месеца и аз ползвах услуга на гадател - УНГ, с направление бях при въпросния гадател. Платих си, не позна диагнозата, лекарства пих, не ми се оправи проблема. Ама това се приема за нормално, а другото не.