Цвета Георгиева напуска "Атака"

Тя единствена от депутатите на Сидеров подкрепи бюджета
Обновена: 16 ное 2011 17:27 | 16 ное 2011 17:02,
164
Цвета Георгиева напуска "Атака"
Цвета Георгиева. Снимка: Народно събрание

Народният представител Цвета Георгиева напуска парламентарната група на "Атака".

Тя е депутатът от партията, гласувал "за" приемането на Бюджет 2012 г. 

Георгиева вече е депозирала заявлението си за напускане в деловодството на парламента. 

"Преди всичко не приемам това, че миналата година "Атака" гласува почти същия бюджет, да не кажа 100% същия, и имаше аргументи да го подкрепи, а сега със задълбочаването на кризата във всякакви измерения – ние сме против, при условие че винаги сме твърдели до този момент, че ще бъдем една конструктивно критикуваща, подкрепяща правителството сила", мотивира се Цвета Георгиева. 

Тя изрази несъгласието си и с кооперирането между БСП, ДПС и "Атака" с подаването на общото искане пред Конституционния съд за касиране на изборите. 

„Не съм сигурна, че БСП и ДПС не са правили шмекерии по изборите, така че да влезеш в един отбор с тях...” , добави Георгиева.

Тя подчерта, че няма други мотиви за напускането и няма да подкрепи друга политическа сила към момента. 

„Не мога повече да сменям непрекъснато позициите си, не мога да живея в известна политическа шизофрения. В политиката, каквато и да я водиш, трябва да си последователен в нея. По тази причина имам нужда от свобода на своите действия“, заяви още тя.

Независимият депутат Стоян Иванов, който преди време също напусна ПГ на "Атака", допълни, че никой от бившите атакисти, с изключение на Камен Петков, не са декларирали принадлежност към друга парламентарна сила и субсидиите им и до този момент постъпват в "Атака". 

Така ПГ на "Атака" остава с 15 депутати. Преди време групата напуснаха Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Атака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
8
 
11
 
! Отговори
хан Хаспарухчо преди 12 години
Тая Цвета е от т.нар. българоезични и българеещи се *** , наречени "демерджии", "къкъли", "сиваци", "сиви гълъби", а те самите се самонаричат "аспарухови българи", "трансилвански българи" или "прабългари". Но са си *** всъщност. то си и пролича от *** номер на тая къкълка "атакистка"
99
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не става въпрос за етнически въпрос нито пък за външна политика с държавата турция защо на Атака не позволено да бъде опозиция , защото и ДПС са опозиция.
98
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мали ква е убава,мали колко е апетитна,а на гръбавите им дойде акълат да не плащат на Волен,а да купуват на парче,големи измами,много власт,*** и гладен народ,е тва е
97
2
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
ИМА НЕЩА, КОИТО ЛИДЕРИТЕ НА ПАРТИИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ, ЗА РАЗЛИКА ОТ РЕДОВИТЕ ДЕПУТАТИ И ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА. ИВАН КОСТОВ НАПРИМЕР НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ С БСП , А ВОЛЕН НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА СРЕЩУ БЮДЖЕТА С ДПС. СЛЕД ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ ТЕ СА НИЩО.НУЛА.
96
8
 
12
 
! Отговори
Против ГЕРБ ! преди 12 години
Няма нищо ненормално в това, че всички партии се обединяват срещу милиционерщината и авторитаризма, с които се управлява България.45 години тоталитаризъм ни стигат ! Няма нужда да се връщаме към нещо, което вече сме изживяли.ГЕРб нямат нищо общо с демокрацията ! Това си е една чисто милиционерска клика, която налага тотален терор над българите.Ако един финансов министър(слуга на масоните) и поклоните на Запад правеха една партия демократична, то тогава да ви пикам на демокрацията !!!
95
2
 
17
 
! Отговори
Колю преди 12 години
Щом напуска партия, да напусне и парламента, какви са тези безпринципни коалиции?
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брей, много мощна тази Атака. От години все някой я напуска и пак още съществуват и парламентарна група имат. РЗС един ги напусна и се разпаднаха а тези от Атака голяма резервна скамейка извадиха. Все някой напуска, всяка годиа и все има още и още.
93
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само като чуя "Атака" и знам, че или ще има смях до скъсване или селски сбивания. Мамин Воленчо така и не се научи как да си контролира пешките(депутатите) и какво е това "политика". Жалко, че има хора, които го избират. Но поне е забавен.
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е съгласна с касирането и напуска.....99 ми то кой е съгласен с тия избори да напуска тая подводница.
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАРШ !
90
1
 
4
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
На снимката: БАУ !!!!!
89
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия от АТАКА се целиваха с ДПС, целиваха па накрая са взеха.
88
5
 
18
 
! Отговори
атакист преди 12 години
Как ги надушвам предателите.От километър.Цвета от години съм знаел,че не е за Атака. Сидеров си развали отношенията със СКАТ именно заради тази предателка.Той трябваше да избере дали депутат да стане Цвета от Варна или Касабов от СКАТ от Бургас,тъй като Волен беше избран за депутат и във Варна и Бургас.Той реши да стане депутат с бургаската квота и така Касабов отпадна за сметка на Цвета.Точно заради този избор СКАТ се настроиха срещу Волен и започна едно плюене.И за благодарност нож в гърба.
87
2
 
7
 
! Отговори
депотатка преди 12 години
а хубавата Калинка ...
86
4
 
11
 
! Отговори
Бобо преди 12 години
Винаги съм се учудван на нашите избранници,как така решава и айде вън от парламентарната група. Крайно време е да се прокара закон за това напускащия да се замести от следващия в тяхната листа. Сега избирателите остават излъгани,подменя се техния вот.
85
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е ЗНАЧИ И В АТАКА ИМА ХОРА С АКЪЛ:)ХМХМХМ
84
3
 
5
 
! Отговори
Щастливеца преди 12 години
Цитат : "...не мога да живея в известна политическа шизофрения. В политиката, каквато и да я водиш, трябва да си последователен в нея. По тази причина имам нужда от свобода на своите действия, заяви още тя. Има лесно уважаема госпожо, но сте сбъркали Заявлението, трябвало е да пуснете за напускане на Парламента и ще бъдете много по свободна - като мене.Това е демагогия дето го говорите.Независим политик няма.Само свободния роб е щастлив.
83
1
 
11
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Е нали и тя иска да гушне част от субсидията? :DТова на една дУпетатска заплата ... живот ли е?
82
1
 
0
 
! Отговори
Aleks преди 12 години
Изчезващите турциbalkanpolitics.blog.bg/politika/2011/11/15/bylgarskite-turci-izchezvat-byrzo.851601
81
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зад Атака стоят службите. Когато Волен отиде на балотаж с Гоце небяха дооценили потенцияла на такава личност и партия. Вече са си взели поука, и единствения начин да се регулира Волен да не спечели с Атака е чрез подставени лица вътре в партията и в наложителни моменти ги използват...