Примамливи оферти от Фидосова, звъняла на депутати от "Атака"

Не съм омайвала никого, отсече тя
16 май 2013 19:10,
412
Примамливи оферти от Фидосова, звъняла на депутати от "Атака"
Снимка: БТА

Искра Фидосова от ГЕРБ вече е започнала да търси депутати от „Атака“ и имала „интересни предложения“. Това разкри лидерът на националистите Волен Сидеров.

По думите му предложенията са били постове и пари. Той обаче не каза на кои депутати е звънила Фидосова.

Нито съм говорила, нито съм омайвала, който и да било от депутатите в новия парламент, както твърди Волен Сидеров, каза от своя страна Искра Фидосова пред „Фокус”. Имаме ясна и категорична позиция, която беше заявена на пресконференцията днес, допълни тя.

„За какво да го подкрепя Борисов? За това че остави 400 000 безработни, 100 000 фирми фалираха, прегръщаше се с Ердоган. Няма как да получи подкрепа от „Атака“, отсече още Сидеров. 

„Не виждам повод да одобря какъвто и да е кабинет, представен от ГЕРБ. Това е недемократична и антибългарска партия. Който има мандат, негово е задължението да предложи действия. Всяко едно действие ще го преценим, юнашко доверие на давам на никого. Нашите 23 гласа ще подкрепят действия и точки и план график - не фигура, ни костюм, ни вратовръзка”, допълни лидерът на „Атака”.

„Защо Бойко не застана в изборната нощ да каже че е победител, а като Сталин - след четвъртия ден, попита Сидеров. По думите му всички партии са се обединили около прозрачността. „Ако не бяха хванати сега тия бюлетини, ГЕРБ явно се готвеха да си осигурят 120 мандата”, заподозря Сидеров.

„Компромиси в политиката се правят, но с националните интереси не мога да направя. Ако не се вземат мерки, да не си мисли Борисов, че ще стои в управлението. Аз първи ще поведа хората към протести”, предупреди Сидеров. 

„Поредни предсрочни избори не знам дали са по-добър вариант. Те най-малкото ще дадат властта на служебния кабинет, който тихо и кротко направи доста сделчици, концесии подписаха”, смята Сидеров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
10
 
! Отговори
hjk преди 10 години
няма друг толкова ПРОСЗТЪ народ,който да си свали управляващите и след 2месеца пак да си избере да го управляват същите които е свалил.Независимо че 4 години е умрял от глад и че на сиромашкия му гръб една група олигарси и монополисти са изкарали милиарди.Такива *** има само в БГ.
266
3
 
3
 
! Отговори
nikolaj.stoev.7 преди 10 години
Абе тая фабрика за л---а нее ли в ПАНДЕЛАТА ,
265
0
 
8
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
фалконепреди 9 часа герб хем спечелили изборите хем искат касиране муахахахахаха Нещо маи не схващаш, те искат касиране за да може да има нови избори в които да вземат сами мандата. Инак при това положение в което са сега няма дори да участват в парламента,искат да ги изолират
264
3
 
1
 
! Отговори
Много логично! :) преди 10 години
Има "огромен смисъл" в това ГЕРБ да се опитва да отцепи двама депутати от АТАКА, който само Волен Сидеров може да обясни, направо ме разплака от смях.За сметка на това ако е истина това, че някой се опитва да му вземе депутати, със сигурност ДВОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, на която и един депутат й стига, за да превземе парламента, би имала интерес да сондира за депутати от АТАКА, а и от ГЕРБ!
263
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Тази пък защо им звъни? Достатъчно е да им седне на корема и те веднага ще се предадат на ГЕРБ.
262
1
 
0
 
! Отговори
ха сега преди 10 години
кой казал, кой не казал, кой измислил, кой разбрал...*** ги разбери! Излагат се вече тотално и най-лошото е, че го имат за нещо нормално!
261
2
 
8
 
! Отговори
Анонинем преди 10 години
И къде видяхте коалицията между ДПС и Атака??? Хора събодете се, с такова мислене коя партия с коя ще се коалира доникъде няма да стигнем! Нали искахме промяна, нали искахме нови хора в парламента, защо гласувахте за старите мутри? Сами се противоречите и се обвинявате! !!
260
9
 
3
 
! Отговори
shaky09 преди 10 години
Този ненормалник преди известно време се би с турците пред джамията, сегаюе прави коалиция с тях!!!!!Съжалявам за Българите гласували за него!!!!Дано не съм прав и АТАКА не подкрепи правителство на БКП/ДПС/***!!!!!!
259
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ви е честита новата тройна коалицийка, с участието на комунистите,фесовете и лудия.Те така ще оправят България, че после няма да я има.
258
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви герберасти бе, аз гласувах за атака. Мамицата му на тая ку_ва Болен, само да има късмета да се коалира с турците.
257
2
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Волен-АТАКА-ПОБЕДА!!!
256
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 339И какво искаш да ти каже за 1000 лв заплата, след като хората са го гласували на последно място в парламента?
255
3
 
12
 
! Отговори
Мимо преди 10 години
Уважаеми герберасти,искате да подкрепи ГЕРБ,ли?Тези,които го плюеха,крадяха му депутати....Ами няма да стане това.Нали сте гласували за ГЕРБ?КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ-СИДЕРОВ???ТАКА ,ЧЕ МЛЪКНЕТЕ ГЕРБЕРИ-КРАДЦИ!НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА АТАКА СТОИМ ЗАД ВОЛЕН И АТАКА,НАПУК НА ВАС ТИКВИ!!!
254
10
 
4
 
! Отговори
Народа преди 10 години
Болене ти имай късмета да се продадеш на ДПС и ще видиш какво е народна любов.
253
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по-добре се продай на фидосова щот и без туй вече местан ви е взел и то без пари
252
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О, и Сидеров се страхува от предсрочни избори... :)) Явно се досеща, че след като всички го виждаме в една бъдеща коалиция с ДПС и БСП, може при предсрочни избори да му се размине парламента.
251
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не ти е виновна фидосова ами продажниците които събираш - айде да видим с колко депутата ще си на края на това народно събрание
250
2
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
ФИДОСКАТА Е ПРЕДЛАГАЛА СЕКС НА ДЕПУТАТИ ОТ АТАКА.ТЕ ОБАЧЕ И ОТКАЗАЛИ , ПОД ПРЕТЕКС , ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СЪВЪКУПЛЯВАТ С ЖИВОТНО , ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО СЪС ***. ХАХАХААХА
249
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам накоментирали сте се яко тука,а никой не коментира внушението което направи Волен,обявявайки кой се е обаждал (Фидосова), и не желаейки да обяви на кого се е обаждала Фидосова.Това са недоказуеми неща бе хора.Като си рекъл да кажеш нещо,ми кажи го цялото,защото аз пък твърдя,че не Фидосова ,а агент Павел ( Местан) се е обаждал.Айде опровергайте ме.
248
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Три пъти го попитаха за заплатите от 1000лв и пенсиите от 500лв и три пъти Сидеров отклони въпроса. Да им е честит на тези, които го избраха!