Ако в тефтерчето на Златанов има инициали Л.М., са на жертва!

Местан реагира на думите на Цветанов
Обновена: 11 окт 2013 14:40 | 11 окт 2013 13:42,
49
Ако в тефтерчето на Златанов има инициали Л.М., са на жертва!
Лютви Местан Снимка: архив, БТА

Председателят на ДПС Лютви Местан определи като „елементарен трик“ за отклоняване на вниманието изказването на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че в прословутото тефтерче на Филип Златанов има и инициали Л.М. 

Днес Златанов беше освободен като председател и член на Комисията на предотвратяване и установяване на конфликт на интереси заради скандала с въпросното тефтерче. 

Аз не съм запознат с цялото съдържание на тефтерчето, но дори да има други инициали – Л.М. или бог знае какви, то е много важна позицията – дали е на поръчител, или на жертва.

Още по темата
Нали се сещате, че в това тефтерче има инициали на поръчители и на жертви. Ако някой е толкова наивен да си мисли, че има абревиатура Л.М. и по някакъв начин тя може да се разчленена като Лютви Местан и той да е бил поръчител, просто не е в час с това, което се е случвало в България през последните четири години, каза Местан. 

Той припомни, че последните четири години е бил заместник-председател, а после председател на опозиционна партия. Така че ако има такъв инициал, то той е на жертва, не на поръчител, заяви Местан.

Той заяви, че с подобни изказвания темата отново се подменя. Според лидера на ДПС същинският въпрос е, че изпълнителите си отиват, но отговорността е на поръчителите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
от Уикипедия дo:43 преди 10 години
Някои автори свързват Левски с масонството, като допускат, че той бива посветен като масон през 1861 г.[3]Това твърдение е категорично отречено от някои академични автори,[4] макар те да не отхвърлят възможността Левски да е бил запознат с масонските идеи. Той владее отлично няколко езика: турски, гръцки и арменски, които се оказват полезни в революционната му дейност.
30
2
 
1
 
! Отговори
хх преди 10 години
Преведете ми какво каза тоя, че май майчиния му език не е български.Патриот, ама чужденец!
29
1
 
5
 
! Отговори
FBI преди 10 години
ГЕРБ са имали План - подготовка на убийство на Лютфи Местан , ГЕРБ поръчкови ТЕРОРИСТИ
28
4
 
7
 
! Отговори
? ? ? преди 10 години
"Това, което е безспорно ясно и днес, и сутринта социалистът Румен Петков го говори, е, че по случая "Хохегер" има тотален конфликт на интереси. Там няма инициали. Там пише, че Станишев превел три милиона от Пловдивския панаир, те са се върнали при Моника Йосифова. Там няма М.Й., С.С. Нека да приключим "Хохегер". Като приключим това, през това време прокуратурата ще разследва тефтерчето на Златанов и ще има обвиняем", подчерта лидерът на ГЕРБ.
27
7
 
14
 
! Отговори
офф преди 10 години
Това е правителство е толкова жалко,продажно и антибългарско- държавата потъва във все по-голям колапс и мизерия от ден на ден,те тия национални предатели-управляващи,ни занимават дни наред с някакво тефчерче,в което имало надраскани инициали?!?Това е пълен цирк,тези са за електрическия стол!
26
2
 
22
 
! Отговори
999 преди 10 години
Омръзна ми да гледам как този г-н размахва непрекъснато пръст в българския парламент. Българите да си вземем поука следващия път на избори и да не допускаме етническа партия да си развява байрака и да ни поучава.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има. -Доган.Ахмет Доган е най-добрия политк на прехода.Ако под добър политик разбираш способноста за придобиване и задъжане на власт
24
4
 
2
 
! Отговори
До софиЯнец преди 10 години
Какво твърдиш, че едни български граждани - турци, са виновни за упадъка ва държавата ли!? Ако твърдиш това грешиш много! Но извинете, Вие, етническите българи, сте толкова работливи, че умеете да отглеждате тютюн, да строите, да сте фермери и т.н., че тези етнически турци са научили всичко това от Вас! А всъщност да, турците разпродадоха държавни имоти, придприятия, богатства. "Не са виновни политиците Ви: Живков, Жан-Виденов, Костов, Борисов".
23
0
 
13
 
! Отговори
IVo_1 преди 10 години
Не виждат ли че държавата върви стремглаво надолу те ни занимават с някакви тефтерчета на някой си. Като не им изнася да са в политиката да си ходят. Има къде къде по-важни теми в момента. Държават е пред фалит, теглят заеми, идва бежанска вълна, хората не ги искат а те... ? Те седнали да се занимават цял ден с драсканиците на някой си...
22
7
 
3
 
! Отговори
ivan.hristov.779205 преди 10 години
Цялата политика, демокрация и народ са жертви на тефтерчето на Златанов и инициялите на които всички знаем имената и лицата. Дано скоро си получат заслуженото
21
13
 
3
 
! Отговори
ФЕС преди 10 години
Винаги по- добрите са мразени и хулени от неуспелите, подтиснатите в дадено общество. Посочете ми политик, който е по- добър от Лютви Местан ?!? Май няма такива ?
20
13
 
3
 
! Отговори
Ахмет Доган преди 10 години
и да псувате,пдскачате,викат,драскате едно да ви е ясно къси пиишковци такива БулГейрия се е управлявала и ще се управлява от ДПС,молете се да не управлява ЦАР КИРО тогава ще ядете бахура.
19
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тефтерчета, флашки и бюлетини - гарантирано от БСП- нищо и полвина
18
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако този мазен турски гьотферен ми е коалиционен партньор щях да се гръмна на минутата!
17
9
 
30
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Един умен българин се яви и матеряла от завист го изпрати в опозиция. Слушайте сега словесните *** на тоя мазник Л.М.
16
8
 
34
 
! Отговори
Л.М. преди 10 години
МАЗЕН ФЕС СЕГА СЕ ИЗКАРА ЖЕРТВА А ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ОТ ВСИЧКИТЕ ИЗЕДНИЦИ НА НАРОДА
15
3
 
17
 
! Отговори
Курдо Колянов преди 10 години
софиянец,абсолютно си прав в коментара си / 8 /.А вземащата се много насериозно рязана карабина докога ще ни пробутва измислени тефтерчета с още по-измислени инициали за отвличане на вниманието и за казване на бялото черно ? Явно докато има кухи *** , които да се впрягат - щи има тефтери , бюлетини , флашки , срс-та и порчее отдавна изпитани и доказани средства за манипулация !
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Веднъж завинаги ще се спре с тези инициали, когато С.Й. излезе от затвора в Б. (столицата С.)
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mi ne se zanimavai s politika kat si jertva be lino. vsi4kite ste golemi jertvi tam
12
22
 
7
 
! Отговори
ДАНС преди 10 години
ГЕРБ са имали План - подготовка на убийство на Лютфи Местан , ГЕРБ поръчкови ТЕРОРИСТИ