Нищо не знам за тефтерчето на Цар Киро, разбрах от медиите!

Цветанов опроверга Цветлин Йовчев
Обновена: 23 яну 2014 14:19 | 23 яну 2014 12:26,
93
Нищо не знам за тефтерчето на Цар Киро, разбрах от медиите!
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов разбрал от медиите за т.нар. тефтерче на Цар Киро, в което има описание на давани пари на политици, данъчни и митничари.

Той категорично отхвърли твърденията на вътрешния министър Цветлин Йовчев, че по времето, когато той е бил силов вицепремиер, е знаел за тефтера.

По думите на Цветанов много от твърденията, които пуска в публичното пространство министър Йовчев, въобще не са истина.

Както Dnes.bg писа, проверка на случая с тефтерчето е разпоредил и вътрешният министър Цветлин Йовчев на ДАНС.

До момента тя показвала, че има някакъв документ, за наличието на който е бил уведомен бившият вътрешен министър и който е предоставен на бившата ГДБОП, но проверка по него вероятно не е започвала и не е уведомявана прокуратурата.

Изскочилото тефтерче на Кирил Рашков е тема, създадена за отклоняване на вниманието от важните въпроси, категоричен е Цветан Цветанов. 

Нямам никаква информация, какво се е случвало, какъв е този тефтер, дали е автентичен, дали не е, добави бившият МВР шеф.

Още по темата
Според него скандалът с тефтера е сценарий. Той категорично отхвърли твърденията на Рашков, че влизането му зад решетките е нагласено от ГЕРБ.

Това са толкова нелепи твърдения, отново се правят внушения, отсече зам.-председателят на ГЕРБ.

Вчера Окръжната прокуратура в Пловдив се самосезира и ще извърши проверка за корупционно престъпление по случая с тефтерчето, приписвано на ромския бос Кирил Рашков - Цар Киро.

Ромският бос Кирил Рашков пък беше категоричен, че скандалното тефтерче не е автентично.

Според бившия шеф на агенция "Митници" Ваньо Танов такова тефтерче на Рашков е било намерено още през септември 2011 г. при обиските в Катуница. По думите му би трябвало Цветан Цветанов да знае за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 88 логиката ти не издържа! Защо предишното правителство разкри групата за поръчкови отвличания?-пример,а предходната тройна коалиция,когато същата поръчкова група отвличаше при нейното управление начело с БСП даже не правиха и за пред хората някакво усилие,интерес за разкриване на тази група.Това е само един пример има и други!
75
1
 
1
 
! Отговори
оставка преди 10 години
не само медията е на Пеевски,а и хората,коио списват са защитници на олигархичното управление на Олигарски
74
2
 
0
 
! Отговори
АЙДЕ БЕ преди 10 години
До ЦвинокиоАй СТИГА С ТЕЗ АПАРТАМЕНТИ БЕ! СТАНИШЕВ КАТО Е ДЕКЛАРИРАЛ,ЧЕ НЯМА ИМУЩЕСТВО,А САМО ЕДНИ 5000 ЛВ.ПО-ДОБРЕ ЛИ Е И ПОВЕЧЕ ЛИ МУ ВЯРВАШ?ГОТОВИ СТЕ ДА РАЗКЪСАТЕ ЦВЕТАНОВ,А НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА,ЧЕ ДНЕС С МИНИСТЪР ЙОВЧЕВ ПРЕСТЪПНОСТТА Е НАРАСТНАЛА!
73
1
 
4
 
! Отговори
Ее, нали сме ДЕМОКРА преди 10 години
На този трябва да му се даде правото: или да го съди съдът или да БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ да упражнят правото си на ЛИНЧ.
72
1
 
4
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Ииии добре че са медиите на Пеевски
71
1
 
11
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
" Нищо не знам за никакво тефтерче, тъщата ми купи шесте апартамента.... Не познавам никакъв човек на име Пашата и той не ни е основен дистрибутор на наркотиците ! Това е истината !".... каза Цеко Шестака
70
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Приятелю" Румен 221! Ти си смешен позитански мижитурко:)
69
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Или е *** този, ако нищо не знае - *** вътрешния министър!? или е в тефтерчето:)
68
9
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Съд за мутрата Цветанов-позор за МВР,..не обвинения ,а ефективна присъда и в затвора за престъпления по служба,зулумища и купища откраднати пари от нещастният ни народец..Въобще, г-да журналисти-ЗАЩО давате дума на този нагъл и *** човек!?!от улицата на 19.02.2013 -изхвърлили от властта мутро-милиционерите
67
6
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Няма такъв ненадминат капацитет по правни знания, какъвто е г-нЦветан Г. Цветанов,който макар и да е завършил Академията зависоко спортно майсторство и да е специалист по лека атлетика,се е изявил (макар и само веднъж) като абсолютно ненадминат гений икорифей в сферата на правното консултиране, и само с една даденаот него юридическа консултация е получил хонорар, равняващ се нагодишния трудов доход на британския премиер Дейвид Камерън,който е завършил Оксфордския университет и е специалист по философия,политика, икономика и право,и който притежава само едно-единствено жилищ
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
простотията граници няма
65
10
 
19
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Приятели, БУДА-лите са артисти от филма Ни чул ни видял!- Роско-офшорката, мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушваше в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой в ГЕРБ не знае кой е здравен министър и защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - Тези патологични лъжци, СА мафията - гледат ни в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... .
64
6
 
13
 
! Отговори
Харалампи преди 10 години
Е, па Цецко, сигурно нема спомен да е бил, й - министър, но това ще го отнесем към физкултурната му памет! Простено да ти е, а - й, на нас, дека те избрахме!
63
2
 
3
 
! Отговори
Комисаря преди 10 години
До Владимир:Владко , Владко , д.у.п.е сладко, само престъпниците има за какво да ги подслушваш , другите просто няма защо!!!
62
5
 
13
 
! Отговори
Спеца преди 10 години
Тоя или е изолиран вече от сценариите на ГЕРБ или лъже като бат си Бойко Борисов !
61
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А има ли тефтерче за преводите от Станишев на Хохегер и обратно.
60
4
 
12
 
! Отговори
до 66 преди 10 години
Ха ха ти верваш ли в това което си писал бе *** ? Я се сети,че това беше скоро на кой митинг в София пристигнаха сополивите ***, ако помниш колкото "хелер" ти е простено и ще ти напомня стига да поискаш, но сега ще премълча, за да не те омаскаря повече, че ти и без това не се къпеш редовно и смърдиш на сибирска червена подземна мишка. Фактите са налице и нема как да ги преместите на друго место, те са у вашата сибирска смърдяща на мумии барака.
59
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност истината е далеч по-простичка. Наистина не всички гербери са ***, но всички *** са от ГЕРБ!
58
12
 
9
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Преписано от червеният сурикат под пост 40 който се е осмелил да допълни готовото,но нали е *** и неподготвен затова сега аз го довършвам.*** и баща му;***: Тате, ти *** ли си ?Бащата: Да .***: А мама *** ли е ?Бащата: Да.***: Значи и аз и всички у дома сме *** ?Бащата: Да всички сме 100% ***.***: Значи всички сме от БСП ?Бащата: Ееее чак такива долни *** не сме бе ***. И гласували за герб! Но се оказало накрая, че биле единствените.
57
7
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
комунистите викат - ГЕРБ подслушват , те са най опасните и посдлушват цяла България незаконно. Аз до сега запис за Станишев, Доган или Сидер АГА в публичното пространство не съм чул нито видял ...но пък срещу Бойко бая станаха.. не ми е ясно само едно Бойко се подслушва самичак , ходи , даваги на Станишев-Световноизвестния некадърник и той от своя страна ги пуска в публичното пространство, така ли става или просто комунистите отно си играят на шпиони те в това са най добри след масовите гробове!