Блокаж за ДПС: Никой не подкрепя вота на недоверие

И "Атака" отрязаха предложението на Лютви Местан
Обновена: 22 яну 2015 18:56 | 22 яну 2015 13:15,
187
Блокаж за ДПС: Никой не подкрепя вота на недоверие
Снимка: Архив БТА

Нито една от опозиционните партии в парламента няма да подкрепи вота на недоверие, поискан от ДПС. Партията на Местан вече обяви, че започва да събира подписи срещу правителството заради здравния министър Петър Москов, който обвинява ромите в посегателства над лекарските екипи.

Още по темата
За да се внесе вот на недоверие по Конституция са нужни подписите на една пета от всички народни представители или 48 депутати.

ДПС обаче имат едва 36 избраници и за да задействат процедурата, са им нужни още минимум 12 депутатски подписа. Засега обаче няма група, готова да ги предостави.

Първи БСП дадоха да се разбере, че няма да подкрепят ДПС, след това същото направиха и от БДЦ.

Малко по-късно и “Атака“ обяви, че няма да даде подписи на движението на Местан.

„Не, няма да подкрепяме вот на ДПС“, обяви Николай Александров от групата на националистите. Той обясни, че темата за нападенията над лекари е повдигана от „Атака“ много пъти.

„Няма как да стане да участваме в някакви политически игри на ДПС“, каза той. Депутатът посъветва хората на Местан да се запишат доброволци в „Бърза помощ“, ако смятат, че статистиката за нападение над лекари е лъжлива.

„Имам приятел, който работеше в Бърза помощ и ми е разказвал, че първото нещо, което правиш, като влезеш в циганско гето, е да гледаш зад теб да има стена, за да не те нападнат“, обясни още Александров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
32
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Крайно време е всички български партии,независимо от различията си,да вземат решение,че никога няма да правят коалиции с корпоративно-мафиотската групировка ДПС. Ще визите,че след два мандата в опозиция ДПС ще почне да се разкапва. Само така ще спасим Бъйлгария от това проклятие,наречено ДПС. И да се повтаря,че отношението към ДПС няма нищо общо с отношението към нашите сънародници- българските турцци!
75
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моцко още нищо не е реформирал нито заплати на лекарите, нито пенсии, само вдигна цената на тока и оплю Факултето, ама друго нищо и кръгла 0.
74
8
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Политическият имидж на Москов вече е като една сладка тортичка, всеки си реже по-малко да се подкрепи. Каквото остане накрая ще го дадат на прасетата. Единственият койтоо не може да си хапне по ирония на съдбата е самият Москов.
73
2
 
10
 
! Отговори
NACO преди 9 години
"БЛОКАЖ"-глупости! Поредното ТЕАТРО на ДС!
72
2
 
16
 
! Отговори
Крали Марко преди 9 години
бг преди 3 минутиМного е добре богата държава като Турция да ни е приятел!...............Да се махаш ... нейното приятелство сме го видели 500 г и няма да го забривим
71
24
 
4
 
! Отговори
бг преди 9 години
Много е добре богата държава като Турция да ни е приятел!
70
0
 
32
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Морала на неморалния Местан, или как се манипулира безочливо: Професор Москов изтърва дума и вече седмица го обвиняват в ксенофобия. Същевременно забравя услужливо изказването на Депутата си Хафъзов, Който открито обяви, че ще следва стъпките на Даватоглу известен с неоосманските възгледи. Местан лековерно подминава тази грозна провокация срещу цял един Български народ от който е и той самия. Защо?
69
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А що не Косовския вариянт , *** кафяви зомбита маши на пиндосците!
68
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега е момента мнозинството депутати да внесе в Конституционния съд искане за обявяване на престъпната етническа партия ДПС за противоконституционна! И да се свършва вече с тея престъпни ***!
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Болена Ханъмоваami volen se opitva pak da igrae sreshtu dps , ama tozi pyt nomera ne minava , vsi4ki go vidiahme zlatnia pryst 1 godina , taka ,4e edin pyt koito se hvane s dps posle kakvo i da pravi niama smisyl
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблема се лекува не с етническа злоба , а с пари (минават и му взимат на *** ТВ ,САТ , ЗЛАТО и всичко по-ценно - на тартора 3 но !)
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Gerb si e betoniral za oshte 3 mandata nai malko , Boiko Boorisov izlezna nai umnia politik , kato ne se hvana v kapana na dps , tova mu garantira vinagi purvo miasto , bsp i ataka izgoriaha otdavna dps gi izpolzva i gi zahvyrli kato nosna kyrpi4ka
64
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реформаторите евреи добре обслужиха турските си господари от НПСД
63
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами сега, остава единствено да организираме турски бунтове срещу правителството. Те БСП и Атака ще се включат на един по-късен етап.
62
22
 
10
 
! Отговори
кк преди 9 години
Ако някой си мисли, че Лютви е играч на дребно, много греши....Той прекрасно знае какво прави - няма да получи подкрепа, т.е. който от тук нататък ще иска да внася вот на недоверие, ще бъде отстрелян от ДПС.По този начин Лютви още от сега бетонира Правителството.Прекрасен ход на ГЕРБ и ДПС...Желязна коалиция! От тук нататък ББ може да си играе с ПФ и РБ както си иска
61
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моско е вече политически евнух.
60
1
 
2
 
! Отговори
ИБРЯМ преди 9 години
Хахаха така ли мислят еврейските мамули?
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
спрете да триете - ***
58
23
 
2
 
! Отговори
бг преди 9 години
Щом така яростно нападате ДПС,Местан ще излезе прав за ксенофобията.Сами си вкарвате вълка в кошарата!
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гадни зомбита, въртят ви на шиш през *** а си мислите че сте на панаир.Пак: ще унищожите най-ценното което имаме България.