Блокаж за ДПС: Никой не подкрепя вота на недоверие

И "Атака" отрязаха предложението на Лютви Местан
Обновена: 22 яну 2015 18:56 | 22 яну 2015 13:15,
187
Блокаж за ДПС: Никой не подкрепя вота на недоверие
Снимка: Архив БТА

Нито една от опозиционните партии в парламента няма да подкрепи вота на недоверие, поискан от ДПС. Партията на Местан вече обяви, че започва да събира подписи срещу правителството заради здравния министър Петър Москов, който обвинява ромите в посегателства над лекарските екипи.

Още по темата
За да се внесе вот на недоверие по Конституция са нужни подписите на една пета от всички народни представители или 48 депутати.

ДПС обаче имат едва 36 избраници и за да задействат процедурата, са им нужни още минимум 12 депутатски подписа. Засега обаче няма група, готова да ги предостави.

Първи БСП дадоха да се разбере, че няма да подкрепят ДПС, след това същото направиха и от БДЦ.

Малко по-късно и “Атака“ обяви, че няма да даде подписи на движението на Местан.

„Не, няма да подкрепяме вот на ДПС“, обяви Николай Александров от групата на националистите. Той обясни, че темата за нападенията над лекари е повдигана от „Атака“ много пъти.

„Няма как да стане да участваме в някакви политически игри на ДПС“, каза той. Депутатът посъветва хората на Местан да се запишат доброволци в „Бърза помощ“, ако смятат, че статистиката за нападение над лекари е лъжлива.

„Имам приятел, който работеше в Бърза помощ и ми е разказвал, че първото нещо, което правиш, като влезеш в циганско гето, е да гледаш зад теб да има стена, за да не те нападнат“, обясни още Александров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
3
 
! Отговори
край преди 9 години
|Народе народе...
55
7
 
2
 
! Отговори
Край преди 9 години
така ДПС за крепва кабинета даже го бетонира. А при тази власт обръчите също си работят. Пеевски си работи с държавата. За народа обаче ДПС е изхвърлено от властта. сигурно. Даже и Д Певски и Доган ще влизат в затвора нали. Или поне ще връщат хонорара а Пеевски ще се вози в опел омега.
54
4
 
25
 
! Отговори
DUBLIN преди 9 години
Ха-ха,вече и крадливите от БСП и лудите от Атака не искат да са с ДПС-тогава правете си изводите що за партия е това.....
53
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Съзвездие ДраконLujesh se te sa kato bashta i sin DPS sazdade Ataka
52
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се хващаме вече на намеренията на Атака. Естествено че ще подкрепят Местан. ДПС е в самата същност на Атака като партия. Няма мърдане.
51
3
 
30
 
! Отговори
Моторола преди 9 години
Военен съд за джихадистите от терористичната организация ДПС !
50
1
 
34
 
! Отговори
Варна преди 9 години
Сега остава ние БЪЛГАРИТЕ да се пробудим , да направим необходимото , защото ако не се вземат мерки , самите ние ще се окажем в позиция на малцинство скоро.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tiq vsi4kite sa za trepanie!
48
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дори от АТАКА са им отказали!!! Ето това бе неочаквано!!!
47
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
остафкааааааааааа
46
0
 
33
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Ама вие от ДПС не схванахте ли че няма да се вече в управлението. Ми разбира се че никой няма да ви подкрепя, след като заставате на страната на едни престъпници. В този случай вие какви се, питам аз? Какъв е този който защитава престъпници? Министър Москов го каза преди два дена, но много деликатно го каза - Местан е сляп. Много,много деликатно......................!?!!!!!!!!!!!!!!!!!
45
24
 
5
 
! Отговори
бг преди 9 години
Докато има демокрация,ще има и ДПС,това е положението!
44
3
 
47
 
! Отговори
zbvxzbv преди 9 години
ДПС умря !!! Следващата стъпка е да се унищожат всички фирми, фирмики, кръгове, протекции и т.н свързани с Доган, МЕстан, Пеевски и Иренка Кръстева!! Дори само това да успее да направи сегашното правителство и НС - БРАВО!!! В момента в който ДПС, БСП и яТакларъ няма да ги има- България ще започне да излиза от кома!!!
43
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Расистки игри '2015 заради изборите през есента. Така ГЕРБ и СДС спечелиха изборите с расистките бунтове в Катуница през 2011 г.
42
0
 
14
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Пътеките и схемите за крадене са добре утъпкани у нас.Дали е жепееца дето краде нафта от локомотива или е чиновника отклоняващ милиони по разни европейски програми не е толкова важно.Темпото да не се нарушава.Затова можем да очакваме всякакви фарсови постановки от политическата върхушка.Важно е темпото другари и другарки.
41
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие сериозно ли питате дали ДПС изпада в изолация? Че ако не беше Станишев да принуждава БСП да правят коалиция с тях, тези нямаше да имат и един партньор. Накрая дори него предадоха, кой иска такива *** за партньори? Оставете ги там да се занимават с техните любими теми: комунистическия режим, възродителния процес... те са още в миналия век, а избирателите им са даже с един век назад и не знаят на кой свят се намират.
40
3
 
9
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Брех. Волен против? Хмм. Изпил си е хапчетата сигурно, но къде за отцепилите се от ББЦ,които не са членове на партията,н о гласуват каквото Бареков им каже.
39
13
 
7
 
! Отговори
декември 2014 преди 9 години
Москов и Борисов останаха на власт благодарение само на ДПС, които гласуваха с ГЕРБ за плоския данък.
38
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ясно! Време е ДПС да бъде натикано в ъгъла!
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимният... преди 9 години
До 38 е 29 Защо се пишеш анонимен??? Напиши си името... От "запазената марка" си нали? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D