ПФ и "Атака" стигнаха почти до бой за дълга

Депутати си размениха заплахи: Ела по-близо!
Обновена: 25 фев 2015 13:23 | 25 фев 2015 13:20, Камелия Цветанова
89
ПФ и "Атака" стигнаха почти до бой за дълга
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

Почти до бой се стигна по време на дебата в парламента за ратификацията на договора на правителството за вземането на нов дълг от 8 милиарда евро.

Още по темата
Причината за ескалирането на напрежението стана размяна на обидни реплики между лидера на „Атака“ Волен Сидеров и съпредседателя на ПФ Валери Симеонов.

В опит да защити партийния си лидер зам.-председателят на патриотите Валентин Касабов нарече от парламентарната трибуна Сидеров "едно перхидролено човече, което си избелва косата".

Макар че председателят на парламента Цецка Цачева веднага му взе думата, докато още беше на трубината, към него се отправиха депутати от „Атака“ с остри заплахи, а пък той не им остана длъжен и ги провокира с репликата "Ела по-близо".

В крайна сметка след намесата на квесторите и решението на Цачева да обяви почивка обстановката се успокои.

Гневът на Симеонов пък беше заради изказването на Сидеров, който обвини ПФ, че са влезли в договорки във връзка с дълга въпреки заявката да не го подкрепят.

„Дайте му митниците на това момче, откога ги иска“, заяви още националистът по адрес на Симеонов.

„Шокиран съм, какво е това видение, изказвания за кокали, мръвки, сделки, далавери“, не му остана длъжен и съпредседателят на ПФ.

„Когато се обсъжда и се взема толкова важно решение, е неуместно да използвате риториката на лумпените, които сте докарали с тези четири рейса. Не стана тази схема, която разработвахте тази седмица – къде са сделките и пазарлъците и за какво? Имам чувството, че се намирам на магистралата”, каза още Валери Симеонов.

Волен Сидеров му отговори, че се е превърнал в „изпечен парламентарист, готов на всякакви сделки“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Не народ, а мърша преди 9 години
До По музика на "АС гласуването за дълга се видя кои е другари с Лютви Местан
52
10
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Сидерчето е голям бабаит но когато е под пластмасовата маса,като иска протести да си приготви и каска.
51
4
 
14
 
! Отговори
ДО 60 преди 9 години
До КолкоКАТО СИ *** ЩЕ ТИ КАЖА-ЕДИН МЛРД.И ТОГАВА УМНИТЕ СКАЧАХА ,ЧЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ НОВ ГОЛЯМ ЗАЕМ.А СЕГА ТОЗИ НЕ Е..ПРИ ТАЗИ ИКОНОМИКА С КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ ДЪЛГА И ТЕЗИ 10% ЛИХВА.ЩЕ НИ ПРОДАВАТ НАС И ВСИЧКО КОЕТО ИМАМЕ,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ.
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Елате по-близо, г-да и г-жи депутати!
49
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Удриии па удриии до зорее
48
2
 
12
 
! Отговори
Мисъл преди 9 години
Абе хора, какво се мачкане взаимно. Щасливият човек не мачка други хора. Това е ситуация загуба-загуба. Какво печелите? Замислете се
47
1
 
10
 
! Отговори
Мисъл преди 9 години
Абе хора замислете се какво правите, какво се мачкате взаимно. Щастливият човек не мачка други хора. Това е ситуация загуба-загуба. Какво печелите наистина?
46
10
 
3
 
! Отговори
тъц сю взривопасният преди 9 години
то е ясно ако си против атака ще има екшън .това е никои не може да спре волен сидеров и рояка мупраида глутницата бандата му воиската. даже и министър прецедателя.нищо *** касмет. но в пармамента си е екшън.
45
0
 
7
 
! Отговори
До 64 славянин преди 9 години
Да чуя нещо кратко, точно и ясно !
44
6
 
26
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Шокиран съм, какво е това видение, изказвания за кокали, мръвки, сделки, далавери Верно Сидеров за какви глупости говори ! Пределно ясно е че в България от 25 години всичко е "честно, почтено , разумно и т.н." ....Сидеров е луд ...вервайте ми ! В правителството на България да има далавери ? О боже ....неможе да бъде ! ТОВА НЕ Е ВЯРНО ТОВА!
43
17
 
12
 
! Отговори
боксов промоутър преди 9 години
Тоя Белия Златун всеки път ми прави този номер ,мине през кантара..издърви се на противника пред камерите и точно преди да се качи на ринга бега в съблекалнята и се крие под масата.Е не съм виждал по големо шубе от него !
42
16
 
7
 
! Отговори
Колко преди 9 години
Не щем друг да взима дългове,само ние можем-казаха в един гласец бялоснежко и русооса.ТА КОЛКО МИЛИАРДА ОПЪНАХА ПРИ УПРАВИЯТА НА ОФЧАРСКИЯ?Или е държавна тайна от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?
41
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛУШАЙТЕ ВОЛЕН! ГЛЕДАЙТЕ АЛФА!
40
1
 
22
 
! Отговори
Ще доживеем ли и ние преди 9 години
да организираме специален съд!?Днес в Гърция започна специален съд срещу Георгиос Папаконстантину-бивш министър на икономиката на Г-я.Според обвинителния акт,Папаконстантину заличава имената на трима свои роднини от списъка,който беше получил от тогавашния министър на финансите на Франция Кристин Лагард с вложители-гърци в швейцарската банка HSBC,причинявайки по този начин вреди на гръцката държава приблизително около 1,9мил.евро.Интересно,в доста държави е даден такъв списък,а в България!?
39
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БОЖЕСори, но май си гледал митинга на *** в събота! Объркал си се тотално!
38
17
 
37
 
! Отговори
иво преди 9 години
Сидеров викай братушките да вкарат ред в тази продажна страна.
37
16
 
18
 
! Отговори
БОЖЕ преди 9 години
Голям смях.Гледах обедните новини. И какво виждам! Около 90 -годишна баба си подава *** и се чуди какво става. Незнае женицата, за какво иде реч. А вие забелязахте ли , само какъв митинг. Да умреш от смях. Атака е платила на някави момченца, БСП е почерпила със сигурност възрастни хора, така или иначе няма какво да правят , та да си разнообразят и те малко животеца. Та думата ми е, една шепа хора и протеста е готов. А, за какво и те не знаят. Също съм възрастен човек. Но съм възмутена.
36
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОКУ ЩО ДПС ЗАЯВИХА,ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПОДКРЕПИ ДЪЛГА...ХА ХА МАСКИТЕ ПАДНАХА,КОАЛИЦИЯТА БОСТАН В ДЕЙСТВИЕ .ГЕРБ СИ УПРАВЛЯВА С ДПС. СЕГА ДА ГИ ВИДИЯ *** ДЕТО ПИЩЯХА ЗА 9ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ) НА СИДЕРОВ,МАЙ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ДОГАН ЧРЕЗ МЕСТАН
35
9
 
12
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
Ако,случайно жужи се бе приближил по-близичко до КАСАБОВ,дали от бялото щеше да се разхвърчат червени рубли?
34
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бялата Златка е много корназ....ама , като е от по-далече....ха,ха,хаааааааа..Стане ли напечено --КРИЕ СЕ ПОД МАСИТЕ!ТОВА Е "ПАРТИЗАНСКА ТАКТИКА ".....УСВОЕНА ОТ РУСКИТЕ МУ ДРУГАРИ!/...изучи се и "наша Бела Златка" около ***.../