Радан Кънев щастлив от оставката на Първанов

Това е най-хубавата новина, доволен е лидерът на ДСБ
Обновена: 26 фев 2015 09:19 | 26 фев 2015 09:16, Александър Попов
110
Радан Кънев щастлив от оставката на Първанов
Снимка: Булфото, архив

Оставката на Георги Първанов може да е изненадваща, но пък определено е зарадвала лидерът на ДСБ Радан Кънев.

"Това е най-хубавата новина, голямо гайле ми падна. Знаете ли колко е трудно да убеждаваш седесарите какво правиш с агент Гоце, който ги мачкаше до вчера", заяви в студиото на bTV съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев.

Още по темата

Както е известно, лидерът на АБВ заяви, че подава оставка начело на партията заради гласуването на ратификацията на новия дълг в размер на 16 млрд. лева.

Кънев обяви, че Реформаторския блок би оттеглил подкрепата си, ако парите не се харчат разумно

"Ако сме взели парите, за да финансираме обръчите от фирми и сегашните елитите, значи сме сторили зло. Но ако сме го направили, за да запушим пробойните, сме направили добро. Ако видим обаче, че се случва първото, ще сме първите, които ще оттеглим подкрепата си", каза той.

Кънев не е съгласен и с мненията, че са от една страна с ДПС.

"ДПС взе завоя и се присламчи в последния момент към гласуването на ратификацията на външния дълг", припомни лидерът на ДСБ.

Според него гласуването в пленарна зала е можело да мине и без ДПС.

"Патриотите се поддадоха на популистки натиск. ДПС много слабо ме интересуват. Единственото, което знам за тях е, че те трябва да стоят достатъчно време в опозиция. За да могат българските турци да имат достатъчно добри представители, които да не ги ограбват", смята Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
27
 
! Отговори
Ганчо преди 9 години
Г-н Кънев, не се радвайте. Ще сте на власт само този мандат. След това и вас няма да Ви има. Вие изменихте на нас, тези които 89-та година бутнахме БКП. Жалко, че много лесно маже да забравите това което обещавахте по изборите.
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този инфантилен минион по голяма глупост не можа ли да каже??? Егати и коалицията и партньорите.
26
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този форум гъмжи от ***.Отврат!
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не се радваи толкова раданчо на хорското нещастие, язък че гласувах за теб и ти си национален предател като другите , вземаи и кради докато можеш че края ви идва
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАЙ Е ТОЗИ НА СНИМКАТА ГОРЕ ? ..,, !!?? КОМУНИСТ ВИЖДА СЕ ЯСНО
23
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Раданчо.Ако Първанов не спретна далаверата с Бойко за евроизборите да активира АБВ и да ошашкат червените избиратели ти още щеше да надуваш вулвузели и да се търкаляш по жълтите павета.За това злите езици гонорят ,че Бойко е броил на Първанов няколко милиона да му удари едно рамо да се върне на власт.Може да си 100 % сигурен ,че и сега пак ства въпрос за милиони но този път за десетки .А ти се радвай до следващите избори когато ще отидеш на бунището
22
0
 
26
 
! Отговори
възмутене вече 25 го преди 9 години
Ние -народа ще бъдем щастливи всички ако се иметете от Народното събрание и му врътнете ключа. Не ни трябвате, защото никога не прочетохте какво пише отвънка-СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, но не лицемерието. Махайте се нака наречени политици....
21
14
 
2
 
! Отговори
Райтан преди 9 години
Следих дебатите през цялото време.Впечатли ме професионализма на Председателя на НС.Гласуването на народните представители ме обнадежди... Повярвах в това, чеобективната реалност е онази,която е способствала за резултата от гласуването ,а не политическото противоборство.Тази заран ме изненада г-н Първанов-два пъти избиран за Президент на РБ. Накърнена гордост ли беше това...или строга безкомпромисна партийна политика...Искрено съжалявам...
20
6
 
12
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
И какво от това, както Ахмед Доган, така и Първанов ще си остане шефче на своя личен проект. Дали ще е Калфата или оная пияница Румен Петков, няма значение. Не ни ли е ясно всичко??? Един блестящ триумф на лицемерието над морала. Милане, Зоране, Радане, *** те.
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане,и на теб скоро ще ти забият пръста.
18
17
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
Е,хубава си е новината.
17
0
 
26
 
! Отговори
банкеръ преди 9 години
Гн Кънев шеф гн Костов разпродаде активите на държавата за жълти стотинки,тогава сигурно сте бил *** но ние помним и не забравяме.Гн Първанов Ви подкрепи за дълга явно е осребрил старините си що да не се оттегли.Вашата е по сложна,предстои Ви живот с охрана от народната любов нали.
16
1
 
32
 
! Отговори
QWERTY преди 9 години
18.02.2015 - "Бойко Борисов: Държавата ще фалира, ако не вземе заем"29.03.2014 - "Бойко Борисов: Държавата ще фалира, ако вземе заем"
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАТО ДОЙДАТ ДА СИ ИСКАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ ТОЯ ЗАЕМ И КАТО НЯМА С КАКВО ДА ПЛАТИМ / ЗАЩОТО ДОВЕРИЕТО КЪМ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПАДНЕ И НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА ОТПУСКА НОВ ЗАЕМ, ЩЕ СЕ ПРИНУДИТЕ ДА СИ ДАДЕТЕ ЗЛАТНА ДОБРУДЖА ДА Я НАДУПЧАТ И ДА ВИ ОТРОВЯТ ЗЕМИТЕ ! ПОСЛЕ ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ДА ВИ ХРАНЯТ С ГМО ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО ! ЗА КАПАК ЩЕ ВИ ЗАСЕЛЯТ ЗЕМИТЕ С ТАЛИБАНИ!
14
2
 
36
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Това е най-хубавата новина, доволен е лидерът на ДСБ"Ех ,че си" дребна душица", ех че си комплексар.Намерил на какво да се радва ,намерил за какво да бъде "щастлив".Държавата се разцепва от пративапоставяне ,народът изнемогва от мизерия той нещастника намерил с какво да ходи "да си го мери"не мислете ,че съм фен на Първанов ,но този "реформатор" ме накара да си "отворя очите" за цялата им пасмина
13
0
 
37
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Прилича ми на гол ***, ***.
12
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане, защо не спретнете една коалицийка?
11
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баво Радане мачкай комунистите и хич да не ти пука .
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тоя ми беше баща , щях да му набия една ножица в гърлото докато спи , толкова ми е противен !
9
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя заслужава да го порят докато халката му не стане с диаметър на диня !