Местан вини Цветанов в лъжа, чака извинение

Според ДПС ГЕРБ можели да спечелят Сърница без Реформаторите
24 мар 2015 17:17,
35
Местан вини Цветанов в лъжа, чака извинение
Снимка: архив БТА

Лидерът на ДПС Лютви Местан обвини Цветан Цветанов в лъжа и обяви, че очаква извинение от него. Прегрешението на Цветанов било, че обвинил ДПС, че нарекло кандидата за кмет на ГЕРБ в Сърница друговерец.

Още по темата

"Очакваме г-н Цветанов да се извини днес", заяви председателят на ДПС и допълни, че членове и симпатизанти на ДПС са се почувствали обидени. Лидерът на ДПС е категоричен, че няма как някой от движението да нарече друговерец, защото ценели съкровеността. А за ДПС принципът на самоопределението за това кой в какъв Бог ще избере да вярва бил много ценен.

Местан обясни, че вотът в Сърница е дал много уроци на лидерите. Един от тях бил, че в политиката едно плюс едно не само че не прави две, а понякога рискува да бъде по-малко от едно.

"С това не казвам, че г-н Борисов би спечеби спечелил повече в Сърница, ако се бе явил сам, но не съм далеч и от такива разсъждения", обясни още лидерът на ДПС. На балотажа тази неделя кандидатът на ГЕРБ беше подкрепен от РБ.

Местан даде да се разбере, че ДПС не изключва да има свой кандидат за кмет в София. Той обясни, че предстои да се разработят критерии и процедури за участие в местните избори. В движението пък имали самосъзнанието за национална партия и затова можели да участват със свои кандидати във всички общини. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: дпсГЕРБСърницаРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а ти Местане ка от *** даскал стана милионер на гърба на твойте бедни и ограбени избиратели
19
1
 
2
 
! Отговори
www преди 9 години
Кадесарски доносник и дете на шофьор на кадесарски шеф се скарали в парламентата...Пълна дивотия!?
18
1
 
4
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Заради омразата към турците Москов ги казва тези думи. Винаги тези неща изпъкват при едни политически противопоставяне. Нашите пишман политици не могат да разберат това. Всеки сам се самоопределя.
17
2
 
13
 
! Отговори
vot42 преди 9 години
Местане, ДПС не е никаква национално-отговорна партия,както ти обичаш да казваш.Никога хора от вашата партия,включително и българите,които са членове на ДПС,не са почели националният ни празник и националните ни символи. Имам приятел *** от Родопите.Пред мен той плака със сълзи на очи,като ми каза; През турско ни помохамеданчиха,а сега ДПС ни потурчиха!!! Най-много той плачеше за внуците си,които се турчеят. Той ми каза,че ходжите пропоядват,че който не гласува за ДПС е друговерец!?.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя кога ще се извини на българските мюсюлмани,че цялото ръководство на дпс станаха милионери на техния гръб
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ и ДПС през деня се карат а вечер се гушкат и целуват с нежност. И така от тази любов се роди Бостанка. Да ни е жива и здрава!
14
1
 
10
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Всички са заедно. Плюете Местан, а забравяте апартаментите на Цветанов. Плюете Борисов, а забравяте, че с оправдаването си от БЪЛГАРСКИ СЪД -Доган стана хидроинженер. Надяваме сена Меркел, а забравяме целувката на Юда---Брисов се целува с Меркел. Смеем се на Станишев, а забравяме че той подкупи ПЕС. Няма оправия....Бедният е винаги прецакан.....
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
IZBORITE V SARNIZA SA FALSHIFIZIRANI
12
6
 
13
 
! Отговори
тих великан 681 преди 9 години
Наглостта на Местан преминава всякакви граници в Българската политика.Няма ли кой да изобличи НЕЛЕГАЛНАТА ПП ДПС? Неможе да ни слагат ***,за да подкрепяме атентатори и саботъори и отгоре на това да искат да им се извиняваме.Това не е апел към Цветанов,а към всички български граждани.Искам извинение от г-н Местан за 500 години убийства,изнасилвания и потъпкване на всички човешки права!
11
4
 
12
 
! Отговори
бг преди 9 години
ДПС извини се БЕ.
10
5
 
11
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
Стига сте ни занимавали със семейните скандали в тайната коалиция ГЕРБ-ДПС
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига вече с тази Сърница друго не знаеш Местане няма по важно
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дпс е противоконстутиционна партия и тия фесове нямат работа в Българския парламент
7
2
 
0
 
! Отговори
3 ti преди 9 години
Нищо не знаеш по онова време без ДС >:)
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атентата на гара Буново беше дело на нашите помаци които не искаха да отидат в туркиа, никой не ги караше насила да си ходят , обаче щом си в България спазваш Българските закони
5
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атентатът на г. Буново беше дело на родната българска ДС, което става ясно от разсекретените документи на съдебното дело.Сега въпросът ми е - има ли по-долно и гадно племе от булгарското, което посегне на собствените си жени и деца с единствената цел да набеди турците за това!!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местан е казал кой какъв Бог ще избере и т.н.?Богът е един и същ, на мюслеманите само пророкът им е друг!
3
0
 
6
 
! Отговори
# преди 9 години
#извинисебе
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МЕСТАНЕ МНОГО СИ НАГЪЛ ! ПРЕКАЛЕНО ! ТИ КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИШ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЖЕРТВИТЕ В БУНОВО И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА, ЗА АТЕНТАТИТЕ КЪМ НАЙ-НЕВИННИТЕ ДЕЦАТА ? ИЗВИНИ СЕ ТАКА КАКТО СТАНИШЕВ ТИ СЕ ИЗВИНИ ПРЕД ХИЛЯДИ И СПРИ ДА НАСАЖДАШ УМРАЗА. ТАКА КАКТО СИ ЖИВЕЕХМЕ В МИР И ДОБРОСЪСЕДСТВО С ВСИЧКИ ТУРЦИ ОТКАКТО СЕ ПРЪКНА ТОВА ДПС САМО УМРАЗА СЕ ЛЕЕ И НИ КАРАТЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ ПОД ВЕЖДИ С ТЕЗИ С КОИТО СМЕ СИ ДЕЛИЛИ ХЛЯБА ГОДИНИ НАРИД....НАПРАВО СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ !
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затворника иска камери и микрофони но как не му е съвестно и е турист номер едно .да влиза където му е мястото ц.ц.