Борисов: Във времена на криза и епидемия може да е будител

Българските лекари и учители заслужават поклон и благодарност
220
Борисов: Във времена на криза и епидемия може да е будител
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов честити Деня на народните будители с пост в социалната мрежа Facebook.

„В Деня на народните будители – признателност към всички български просветители, духовници и герои. Будителите не са само хора от миналото. Има ги и днес, те са тук сред нас. Всеки един човек във времена на криза и епидемия може да е будител. Това най-добре го показват българските лекари и учители“, написа той.

Още по темата

"Със своята отдаденост и саможертва в тази тежка и необичайна ситуация, те заслужават поклон и благодарност. Хората на изкуството продължават да творят. Да правят живота ни пълноценен. Българският бизнес е все по-иновативен и бързо се адаптира, колкото и трудно да е положението. В този тежък период призовавам всеки един да бъде преди всичко отговорен, да бъде будител пред себе си и обществото. Само с общи усилия може да направим така, че след време идните поколения да се гордеят с нас, така както ние се гордеем с нашите предшественици. Винаги има решения, винаги има изход! Историята не помни тези, които не са могли да ги намерят. Историята помни достойните и тези, които не отстъпват пред предизвикателствата. Нашите будители са точно такива!", написа още премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
1
 
0
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
Боко е ***!
179
1
 
0
 
! Отговори
До ГЕРБ forever преди 3 години
Да, ама не! Тези думи на покойния Петко Бочаров важат за Бойко Методиев Борисов. Ковид 19 може и да е природно явление, мащабът на епидемията обаче зависи от действията на властите. Ако тези действия са адекватни, до колапс не се стига. След като повече от 100 дни Борисов и ГЕРБ демонстрираха неутолимата си жажда за власт, сега и през следващите месеци до парламентарните избори те получават възможност да покажат какво могат като управници. Без право на хленч заради сушата, кишата и коронавируса.
178
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такава наглост, незнам как може да съществува.
177
1
 
4
 
! Отговори
леля Пена преди 3 години
ОСЪЗНАЙ СЕ,ЧОВЕКО! ТРЪГВАЙ СИ ДАЖЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! НЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ!СБЪДНАТ КОЩМАР!
176
2
 
11
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Събуди се и си подай оставката. Искам да забравя,че някога те е имало
175
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
40 години съм работил и харесвал България, но вече съжалявам, че съм се родил тук!Каква полза от целия ми труд, като друг се разпорежда с него - беше казано някъде.
174
3
 
15
 
! Отговори
Тиквуцийй и каскетни преди 3 години
Тиквуцийй и каскетник са будители и обединители на българският народ...подбудиха и обединиха 75% от НАРОДА срещу себе си!!!!
173
1
 
9
 
! Отговори
Тиквуцийй и каскетни преди 3 години
Тиквуцийй и каскетник са будители и обединители на българският народ...подлудиха и обединиха 75% от НАРОДА срещу себе си!!!!
172
0
 
13
 
! Отговори
ББ преди 3 години
"човек и добре да живее,умира..."хан Омуртаг...не помним богатите въпреки ПР-а...почитаме Левски,гордеем се с царе като Борис...Симеон...объркали сте рейса...продажни...парите ви,безпомощни хартийки не се ядат...ще умрете позорно...въпрос на време сте...Бог да пази България!!!
171
0
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
1400 години сме тук...всеки който ни е подценил и провокирал сме убивали...ние не сме страхливци...ние сме Народа на България и винаги оцеляваме...въпрос на време е да въздадем справедливи присъди на алчните ни политици продаващи интересите ни от 30 години...офшорки...милиарди...комисионни...нямат стойност...и добре да живееш...ще ти потърсим сметка..хан Омуртаг...имали сме..страховита империя са създали предците ни...вие за роби се цените,наведени..Бог да пази България!!!
170
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До СрамноБели държави са Образованите и Справедливо устроените...Германия и Франция са далече от белите...толкова са бедни,че имат само пари с които лъжат гладни последователи...управлявани от съмнителни личности...Народа ми е "милван" с ятагани и водните ви оръдия ще ви изиграят лоша шега...Бог да пази България...от предатели-политици и пишурковци...токова са бедни,че имат само пари...а маски,а ваксини,а доктори/истински/...без тепане нема да стане...без божийте ценности...никакъв шанс
169
1
 
2
 
! Отговори
Така преди 3 години
Затваряй,че страшно става!
168
9
 
2
 
! Отговори
Иоб преди 3 години
РадеОфф с отрицателните писИар тестове и агитката негова с секретните документи и разбира се платените протестъри барабар и ония триТЕ олигошизодебили с фалшиво самочувствие са найголуемите български будители за всички времена
167
7
 
15
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
За мен генерал бойко борисов-боко тиквата ще остане един голям будител на чекмеджето
166
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Будители казваш, ама ги имаш за будали, нали?
165
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ми лазиш по нервите.
164
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Психиатърнееееее- тези, които го командват!
163
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските лекари и учители заслужават ... ЖИВОТ. ЯСНО?Не ги подлагай на геноцид и изтребление!Вземи веднъж САМ решение, стига заповеди отгоре!!!
162
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не прехвърляйте отговорността! Престъпно безхаберие и липса на дългосрочни политики, различни от раздаване на петдесетолевки, ни водят до това.
161
1
 
15
 
! Отговори
До142 преди 3 години
БСП не са леви. Това е партия на олигарси и червена буржоазия. Нищо ляво няма там. Само заблудени избиратели.