Поръчката на ГЕРБ била да саботира работата на парламента

Борисов не се съобразявал нито с НС, нито с Конституцията
236
Поръчката на ГЕРБ била да саботира работата на парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатите от ГЕРБ не са невъзпитани, а просто такава им е поръката - да саботират работата на парламента, смята народният представител от ИТН Мика Зайкова. Коментарът е по повод на заседанието на НС в петък, по време на което депутатите от ГЕРБ тропаха по банките и скандираха.

Още по темата

"Да стоиш 10 години на власт и да си самодържец… Бойко Борисов не се съобразяваше нито с парламент, нито с Конституция… и изведнъж някой да ти вземе кокала от устата", коментира тя пред Нова телевизия.

"Кой ви е казал, че избират Бойко Борисов? Да е жив и здрав проф. Михаил Константинов. Изборните протоколи са ги
направили много сложно, за да има грешки", смята тя.

За заемането на длъжността председател на НС до избирането на редовен такъв, заради факта, че е най-възрастния депутат, тя заяви, че не за пръв път говори пред хора, а това, което е била там, е самата тя.

"Избрах „Има такъв народ“ защото харесвам младите и умни хора. Те ми предложиха, в началото аз не исках, но после приех, защото искам да помогна", обясни Зайкова.

По нейните думи има наистина сериозни специалисти, съставили програмата на "ИТН". А председателят на НС Ива Митова е изключителен конституционалист, много голям специалист.

Тя коментира, че планът на ГЕРБ за възстановяване и развитие е 394 страници и тя има два дни да го прочете. А в първия вариант е липсвала въобще думата „реформа“.

Депутатът допълни, че вече се притеснява за Сребърния фонд. Тя призова преседателя на БНБ да изнесе данни за Фискалния резерв.

Мика Зайкова каза, че не желае да прави кариера, а само да помага на младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко отдавна е отсвирил институциите, боли го оная работа за парламенто :))
69
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поръчката на ГЕРБ била да саботира работата на парламентаТака ли?! като че ли навсякъде от всички без изключение партии се апелира с явни и сенчести партньори, чрез публични спорове , егоизъм и завист срещу Бойко Борисов, който единствен от партия герб е моралният победител !
68
14
 
6
 
! Отговори
до А преди 3 години
Точно с кошерен ум са ГЕРБ като секта,не случайно техните юристи и по интелигентни хора бягат или са тотално изплашени и вцепенени като министър Ахладова и Дани Кирилов!
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
240 заплатаджии безполезни.
66
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, къде е Боци?
65
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастите леко почват да загряват, че лапачката спира и за тях си е проблем. Те освен да лапт друго не са правили
64
6
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Слави Трифонов би трябвало също да е икономист, все пак е завършил Консерваторията.
63
6
 
2
 
! Отговори
ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО! преди 3 години
Противопоставянето е необходимост, която ще изкристализира най- ярко по време на предстоящата световна война. След войната Военният трибунал ще постави извън закона партиите на националните предатели, а главатарите им ще отидат зад решетките. Така в Евро-Атлантическа България веднъж-завинаги ще бъде решен въпросът с противопоставянето. До тогава всички ще се пишем демократи...
62
4
 
9
 
! Отговори
Дори преди 3 години
ГЕРБ да имат такава стратегия тя им се получава просто защото всички останали са се фиксирали в ГЕРБ и не си гледат собствената работа, интерес и политики. Няма как да управляваш държава на въпреки, това може да работи ако си в опозиция, но не и ако управляваш.
61
8
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Разговор между баба мика и радев:- Бабо Мике де така?- Тичам Щурчо за чалга.- А ти де със тази папка?- В руското посолство, там ми дават да лапкам.
60
6
 
12
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Не вижда какво толкова лошо прави ГЕРБ, тс дори осъдения на смърт има право на последна дума.Да не говорим и за това , че предсефателя на НС прави гафове ,които не се забвлязват. Но какво да се прави когато улицата действа в парламента . Явно такъв е манталитета на новото ОФ!
59
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този вампир, защо не си седи в къщи? Ааа сетих се, заради депутатската заплатка ще да е!
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партии с лопата да ги ринеш и експерти, почвайте да управлявате не се мотайте, че ще изпуснем парите .Недейте чака все на Баце палячовци.
57
6
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Баба ти Мика била икономист. Завършила МГУ професия минен инженер и цял живот "работила" в синдикати, щото в рудника кви жени? Там жени няма, опасно е, тежко е и са само мъже. И като е гледала митинги е станала икономист. Да не се чудите, всички комунистически експерти са така образовани. Пак е пропуснала да стане професор или академик. Днес всеки комунист се накичи с титла нали се избират един друг.
56
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще повярвам, че има промяна когато престъпниците от ГЕРБ започнат да влизат в затвора след това да се кара наред.Всичи виновни през последните 31 години за упадъка и разрухата на страната Костов, Р. Овч. Масларова да не изброявам, че изедниците са много.Най вредните партии за България ГЕРБ, СДС, БСП, и ДПС са производни от бившето БКП и ДС затова сме на това незавидно положение.Лустрация и всички бивши комунисти извън власта и разследване само така може да има някаква промяна.
55
4
 
11
 
! Отговори
А преди 3 години
До Сега ли разбрахтеНе говори глупости! По-голяма секта от комунистическата няма!
54
8
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Боже, Боже, тези не стават за нищо, хванали са се за ГЕРБ като удавник за сламка и ще градят в/у тях цялата си несъстоятелност ... Пази боже сляпо да прогледа, тези от Испания, от крайните квартали на големите градове и селата, както и ляво-либералите от жълтите павета се изплюха в/у цялата ни държава и ни върнаха там откъдето сме тръгнали, благодарение на тях пак ще трябва да стигнем дъното за да се отблъскваме от него ... !!!
53
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БАБА МИКА ДА ХОДИ ДА ДРУСНЕ ЕДИН КЬОЧЕК НА НАБОРИТЕ ОТ БСП И ДПС. В ПРЕЗИДЕНСТВОТО. ЗА ДРУГО НЕ СТАВА.
52
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На герберските *** явно им плащат още! Колко е жалко да ти купуват мнението за 20лв.!
51
7
 
16
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Сегашното са детски закачки!Бойко Борисов ги чака да си направят мнозинството с БСП и ДПС, да се издънят в стил "Пеевски шеф на ДАНС" и такива спонтанни протести ще им спретне, че народните въстания на Бабикян ще изглеждат като първомайски манифестации!