Кадиев убеден: Парламент до към 15 септември и избори ноември

С измама не може да има кабинет, смята депутатът
Обновена: 19 авг 2021 12:41 | 19 авг 2021 12:40, Красимир Ангелов
72
Кадиев убеден: Парламент до към 15 септември и избори ноември
Снимка: БГНЕС

Предсрочните парламентарни избори са почти неизбежни, смята депутатът от парламентарната група на коализия "БСП за България" Георги Кадиев.

"След разговори с ИТН тази сутрин и въпреки говоренето на ДПС за избори през април, не виждам изход", написа Кадиев в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
"Ние+ДБ+ИБГНИ сме малко, с ГЕРБ и ДПС не искаме, с трикове от типа напускане на залата и игра с кворума би било откровена измама. Жалко. Егото е на път да победи разума", написа още депутатът и продължи:

"Парламент - до към 15 септември и избори ноември. Единственият смислен изход е ИТН да се върнат на масата за преговори".

Както е известно, днес в парламента председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов отново подчерта, че неговата формация "е в опозиция" и няма да подкрепя сформирането на кабинет в рамките на този парламент.

Според Мая Манолова от ИБГНИ пък отговорността на партиите трябва да е по-висока от партийния егоизъм.

"За нас няма значение на кого ще бъде връчен третия мандат, за нас това е технически въпрос", коментира тя.

Манолова смята, че президентът Румен Радев не трябва да бърза с връчването и на втория мандат, който ще отиде при ГЕРБ като втора политическа сила, за да има време парламентът да актуализира бюджета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега като бутнахте Борисов живеете ли по-добре?
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли избори!!!
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А И след тези поредни избори , КОГА ЩЕ БЪДАТ СЛЕДВАЩИТЕ , ....МАРТ 2022г. ЛИ !Само ДПС и ГЕРБ ли ще останат ?
16
2
 
14
 
! Отговори
ОФ-ето преди 2 години
някак ми се иска ДА ВИДЯ КАК ще оправдават действията си от една страна ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА, че подкрепя коалиционно правителство с БСП-арите, то за това и гномът наска на изявите на локаря пинокио е почти незабележим, стои човекът и се свива
15
3
 
24
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Тоя смота..няк Тошко на следващите избори май ще е в Публиката! Поискаха Народа да им даде доверие и сега май се оказва че те са Предателите. Като имаш партньори трябва да им се "навеждаш" както и те в знак на уважение. Ако беше взел 51% ОК ама само 20% му дадоха. Така, че ще се наведете щот вие не се навеждате заради вас си а заради България. Никой не е по-голям от Българския народ. Който иска шоу да си ходи в шоуто!
14
6
 
26
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не съм много сигурна, че БСП имат дори разум, поне досега не са го демонстрирали! Ако имаха малко разум, никога не биха започвали тази кампания на атака на властта...Трябва да се прекрати тази егоистична изолация на ГЕрб в Парламента и да се премине към сериозни консултации за предложения от него кабинет - ГЕРБ не са престъпници, докато ако БСП седнат на сола на подсъдимия, веднага попадат в графа "престъпления против народа" /ако я има!/ със своя преход...БСП да спре интригите в парламента!
13
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб и ДПС трябва да управлват. И едните и другите са печени играчи, не като льохманите дето ги видяхме, че за нищо не стават. И без това който и да управлява за народа ще е все същото - глад !
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега за да се заплете още положението очаквам от Изправи се БГ да се обявят за опозиция на ИТН
11
3
 
18
 
! Отговори
д-р ХАОС преди 2 години
И ТЕЗИ СЕ МИСЛЯТ ЗА НОВИ ЛИЦА... Кадиев и Кутев, помна ги в БСП още от миналия век, Мая Манолова, Т. Дончева, Мария Капон, Бабикян, Димитър Делчев сигурно много вече не си го и спомнят, просто сви групата на Меги Кунева, Румен Йончев помните ли, че излизаше по ТВ-то да ни учи на бизнес...НЕ НАЛИ, а половината в дай.ми.България са били в управлението с БАТЕ БОЙКО БОРИСОВ 3 години и 7/8
10
2
 
12
 
! Отговори
.. преди 2 години
и ти и радев и фейсбук баДката от плевен просто потънете някъде, че се .. нямам определение дори
9
4
 
5
 
! Отговори
Приемственост преди 2 години
Служебното правителство забърза купуването на още 8 самолета F-16 от САЩ. Служебният министър на отбраната Георги Панайотов е поискал от САЩ обвързваща оферта за покупката на още 8 изтребителя F-16. Това е отговорил той на въпрос на депутата от ГЕРБ Христо Гаджев дали кабинетът работи по сделката. Служебният кабинет реално продължава политиката на третото правителство на Бойко Борисов, което през лятото на миналата година отправи запитване за цени и наличности за още осем изтребителя.
8
0
 
20
 
! Отговори
Йордан Йорданов преди 2 години
Всички вкупом сте за баи Ставри прахосници такива безумци харчите без смисъл и свян вашта !!!!
7
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко няма алтернатива. Всяка промяна ще доведе до по-лошо. Есента да върнем ГЕРБ и да закрепим старото статукво да караме някак си докато дойдат да изберем някои политици които да ни оправя живота. С тези нищо няма да стане, дори и с Бойко, но поне ще караме някак си.
6
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кадиев докога жена ти ще купува евтин ток и ще го изнася като скъп,а ние ще плащаме скъпия ток.Колко милиона още трябва да натрупате за да ви хване поне малко срам и да се спрете комунисти мръсни гадни.
5
5
 
22
 
! Отговори
крушовска бивилице преди 2 години
Кадиев, пращай Нинова да се снима с прасенцата, защото имало чума и се канят да ги ликвидират. Побързай, крушовска биволице, ще ги утепат и няма да успееш. За козичките на баба Дора успя да отидеш овреме, ама тука е съмнително.
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И всяка неделя през ноември ще ходим на избори . Съвсем се подиграват с хората . А както стоят нещата - февруари /март догодина пак на избори . Накрая ще закръглим на 1млрд лв разходи по избори заради егоизма на партиите и задкулисията
3
4
 
16
 
! Отговори
от НС преди 2 години
кадиев , кой е тоя ?!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коронавирус
1
7
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Трябва да продължи да управлявя Рундю талибана и да се доосере напълно до изборите.