Соломон Паси с оценка: Заков е точният човек за военен министър

Идването му от НАТО е знаково, смята той
118

Дипломат от 20 години, Драгомир Заков представлява България в НАТО. Според основателя на Атлантическия клуб в България и бивш външен министър – Соломон Паси, Заков е точният човек за стола на военен министър.

"Смятам, че това е един от най-фините дипломати, които могат да бъдат подбрани за тази работа и смятам, че идването му от НАТО, за да поеме МО, е много знаково, много ключово, Поздравявам министър-председателя за изключително добрия избор", коментира Соломон Паси пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Драгомир Заков завършва международни икономически отношения в УНСС, а след това прави няколко специализации в сферата на сигурнстта. След това започва да развива кариерата си, като преди да стане постоянен представител на страната ни в НАТО, работи във Външно министерство. Там от 2014 до 2019 г. изпълнява различни длъжности, има и ранг на пълномощен министър. От 2004 до 2008 работи в постоянната делегация на България в Брюксел към НАТО.

"Ако не му пречат, ще се справи, а освен това, знаем, че има талантът да обединява, така че вероятността да му попречат е много малка", смята основателят на Атлантическия клуб в България.

Новият военен министър говори 3 чужди езика – френски, английски и руски. Женен е и има 2 деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
Шеки медия преди 2 години
Предателят е време да си плати.
68
0
 
3
 
! Отговори
В. преди 2 години
Той искаше тук да има атомни бомби.
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Събраха се в правителството шайка негодяй.
66
2
 
22
 
! Отговори
Angel преди 2 години
Предлагам деня, в който този продажник пукне да бъде обявен за национален празник и да е почивен!
65
2
 
17
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Щото е продажник и ще даде България на нато с лека ръка ли? България първо трябва а си гледа интереса и тогава да гледа чуждия, а не както сме 32 години вече. България няма място във войната между два братски народи, на които сме благодарни, че са ни освободили. Единственото, което можем да направим е да помогнем да ги сдобрим и да се разберат, това е.
64
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за същество е това? Погледнете му само змийския поглед.
63
1
 
21
 
! Отговори
Соломоне , преди 2 години
Пали трабанта ,И ходи да търсиш , на Киро ядренното куфарче.Той си го поискал , а Янев го пратил да си го търси,, в сладкарницата на жена му.
62
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро поредното продажно копелее.Ще ни вкара във война мизерникаа.Платихме милиарди на нашите поробителите за изтребители на чертеж. Сега техният възпитаник ще ни вкара във война.От кравари няма отърсване с добро.ВЪН НАТО ВЪН АМЕРИКАНСКА ОКУПАЦИЯ
61
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мончо,ти като пръв радетел на евроатлантическите ценности,няма ли да свикал едно батальон че доброволци,па да вземете да ударите едно рамо на на траги-комикът Зеленски,все пак ти е сънародник?А за Герито не се коси,все ще се намери кой да я коландри и то качествено!
60
0
 
27
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
А кой си ти че давваш мнение? Даваш акъл НАТО да се съюзяло с Индия че да бие Китай. А ти ше се биеш ли бе пенсио? Сега ни Путин може да отстъпи ни НАТО а като няма компромиси ясно какво следва.
59
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алоооо,Собственикът на Трабанта,твоят сънародник от Укрия,куклата на конци,е на път да забърка невероятна каша!Та не е лошо в такива моменти да се покриеш както винаги сте го правили ти и племето ти,защото наближава пак онова страшното време за вас!
58
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно и този ще послушко от типа "кедър"...
57
2
 
36
 
! Отговори
Анатема!!! преди 2 години
Ако евреина подкрепя някой значи, че той е 100-процентов предател и 200-процентов проводник на чужди интереси! Това ще бъде последната национална катастрофа, след която българската история свършва!
56
0
 
13
 
! Отговори
Бг преди 2 години
До Мда: Кво ще жули - той не му става ! Ако Паси си свали гащите и се на-ду-пи ще се види, че Украйна е разделена, ако се обърне отпред ще се види, че повече никога няма да стане !
55
0
 
27
 
! Отговори
Историк преди 2 години
"Фин дипломат'' в днешно време означава да не си отваряш много-много устата, и да говориш само това , което ти заповядат отгоре.
54
0
 
12
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Тоя се е запътил към Орландовци, тъкмо Гергана да жули на спокойствие.....
53
0
 
29
 
! Отговори
кмето преди 2 години
Този изглежда на току що избягал от близкия диспансер. А и изобщо кой го интересува мнението на ревльото с трабанта.
52
0
 
24
 
! Отговори
Аз да ви обадя преди 2 години
Щом той го е казал, значи е точно обратното
51
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,Моньо... Ти чувал ли си през живота си за едно изобретение на човечеството, шампоан за коса се казва?
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мони Мони, запек няма да те гони..