Нинова към кабинета: Вие сте риск за националната сигурност!

Единственият изход бил правителството да си ходи
214
Нинова към кабинета: Вие сте риск за националната сигурност!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини правителството, че е риск за националната сигурност по време на дебата за вота на недоверие заради провал на кабинета в енергетиката.

Според нея единственият изход от тази ситуация е "това правителство да си ходи".

Още по темата
"Правителството убива енергетиката последователно, категорично и неотстъпчиво и това представлява риск за националната сигурност. Това правителство продължи политиката на Бойко Борисов, която беше обобщена в едно изречение, че проектът АЕЦ „Белене“ е гьол и то в момента, в който ЕК определен ядрената енергия за зелена енергия. Европа смята, че ядрената енергия е зелена, а правителство смята, че трябва да я зачеркне", коментира Нинова.

"Франция обяви разкриване на 14 нови ядрени централи следващата година, а вчера МС обяви, че вади АЕЦ "Белене" от обектите с национално стратегическо значение и закрива проекта. Питам по каква методика определихте цената на двата реактора на "Белене", които заминават за Украйна и засекретихте доклада", скочи тя.

Според нея има проблеми и с решението за намаляването на преработката на руския петрол от рафинерията "Лукойл".

"Някой изчисли ли как ще влиза този неруски петрол на фона на войната в Израел?", попита тя.

Нинова добави, че Германия отваря за тази зима въглищните си централи, а кабинетът „Денков“ върви към закриването им у нас.

"Вие се скарахте за това чии фирми да присъстват в ПВУ, за да откраднат парите", обвини червената шефка.

"Виновникът е Бойко Борисов, който 12 години водеше енергетиката към това състояние. Той днес няма да дойде, няма да се откаже, но утре ще дойде в НС и ще натисне копчето и ще спаси правителството, а ще ходи из страната и ще обяснява колко са некадърни от ПП-ДБ", настоя соцлидерката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До аха до 99 Само дето всичко това е лъжливият разказ, инжектиран услужливо от вашите "доброжелатели". Т.н. "енергетика" и сега е на загуба. Все едно да копаеш кладенец, където няма капка вода, че и пари да искаш.
107
6
 
11
 
! Отговори
хе хе хе преди 7 месеца
Нинова дрънка с апломб, като празна лейка. Евроатлантиците обаче са още по-трагични. Зациклили са на рефрена "Възраждане = Хамас" и няма друго, само пиу-пиу-пиу... Като че ли ППДБ да Израел. Ако са, що щат тука, а не са на фронта срещу арабелите? Въобще това евроатлантиците са много изпилени мозъчета. Чак полирани:)
106
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Предлагам всички русофили да отидат в Русия, а всички американофили да отидат в САЩ. Надявам се така да останат само българофилите в България, както градовете си изчистиха утрепките и 90% от тях пристигнаха в София, така да си изчистим и страната и да останем само БЪЛГАРИ, които са българофили!
105
9
 
21
 
! Отговори
ТТ преди 7 месеца
Когато другарката заговори за "национална сигурност", да се разбира "сигурността на руските агенти у нас".
104
2
 
3
 
! Отговори
аха до 99 преди 7 месеца
Кога "след това"? Ако Сглобката си замине сега или поне бързо, "след това" все още ще сме в държава с все още действаща енергетика, тук-там останали активи, необявена официално във фалит и с някаква възможност за съществуване на остатъчното население. Ако от Сглобката продължат да ни яхат още година време /а те се канят и повече/, нищо от изброеното няма да го има. Хората си дават доста ясна сметка какво става, недейте разчита на заблудата ППДБ - добри, ГЕРБ лоши или обратното.
103
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Възраждане е българския Хамас. БСП е българския Хизбула. ИТН са Идил. Целта на терористите е една: Да унищожават. "След нас - потоп". Добре, че за сега нямат оръжия, ама и товаа не се знае.
102
5
 
3
 
! Отговори
дo 105 преди 7 месеца
Когато нямаш акъл, опорките на нинова ти заместват мисловната дейност. Как пасивът се превръща в актив, само вие си знаете. А в дефицитните ви мозъци, все едни "парииии", защото си представяте другите като вас.
101
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До гуша ми дойде от тази!
100
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Питам по каква методика определихте цената на двата реактора на "Белене", които заминават за Украйна и засекретихте доклада----По методиката на седесарския "Министър 10%". Важното е бързо да продадеш държавния актив, щом ще си прибереш някакъв процент в джоба. На льoльoвцитe гласували за ГЕРБ,ДСБ и ПП ще кажеш, че за финансовите загуби са виновни комунистите и Радев и всичко ще затихне. Чиста печалба!
99
8
 
12
 
! Отговори
Тревожно преди 7 месеца
Хамас и Възраждане са партии посестрими
98
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Единственият риск за националната ни сигурност са русофилите като г-жа Нинова.
97
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Възраждане е българския Хамас.
96
2
 
1
 
! Отговори
Няма да падне преди 7 месеца
Ами като няма да падне за кво се напиняте,а?Ние само да се надяваме напразно,а?🥳
95
11
 
13
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 7 месеца
Най-големият риск за националната сигурност на България са бсп,възраждане и всички други русофили извън парламента,тъй наречените "леви".
94
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До ахаТи не ми говори глупостите за посолството. Кажи какво ще стане след това. Или не си мислил, защото мразиш да мислиш.
93
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До аха Обратното е. Когато бяха в правителството, все пак направиха нещо. След това заложиха на криворазбрано русофилство, защото си помислиха, че ще им донесе гласове. Ала Копейката яко е заел тая ниша и става все по-зле за БСП.
92
7
 
4
 
! Отговори
аха преди 7 месеца
Че за какво му е на някой пак да сглобява нещо толкова вредно като сегашната Сглобка? Номерът е веднъж да я разглобим, ама посолството държи яко, като френски ключ на обла гайка.
91
5
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 месеца
Най-голямата заплаха за националната сигурност е Копейката,а веднага след него е другарката Нинова
90
10
 
11
 
! Отговори
цар Борис III преди 7 месеца
БСП и Възраждане трябва да се забранят, защото са вредни за България. ДА ЖИВЕЕ ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ!
89
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До аха Ха са я разглобили, вече няма кой да я сглоби. Ако знаеш такъв, кажи го. Самоунищожението е мазохистично хоби на българина.