Нинова към кабинета: Вие сте риск за националната сигурност!

Единственият изход бил правителството да си ходи
214
Нинова към кабинета: Вие сте риск за националната сигурност!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини правителството, че е риск за националната сигурност по време на дебата за вота на недоверие заради провал на кабинета в енергетиката.

Според нея единственият изход от тази ситуация е "това правителство да си ходи".

Още по темата
"Правителството убива енергетиката последователно, категорично и неотстъпчиво и това представлява риск за националната сигурност. Това правителство продължи политиката на Бойко Борисов, която беше обобщена в едно изречение, че проектът АЕЦ „Белене“ е гьол и то в момента, в който ЕК определен ядрената енергия за зелена енергия. Европа смята, че ядрената енергия е зелена, а правителство смята, че трябва да я зачеркне", коментира Нинова.

"Франция обяви разкриване на 14 нови ядрени централи следващата година, а вчера МС обяви, че вади АЕЦ "Белене" от обектите с национално стратегическо значение и закрива проекта. Питам по каква методика определихте цената на двата реактора на "Белене", които заминават за Украйна и засекретихте доклада", скочи тя.

Според нея има проблеми и с решението за намаляването на преработката на руския петрол от рафинерията "Лукойл".

"Някой изчисли ли как ще влиза този неруски петрол на фона на войната в Израел?", попита тя.

Нинова добави, че Германия отваря за тази зима въглищните си централи, а кабинетът „Денков“ върви към закриването им у нас.

"Вие се скарахте за това чии фирми да присъстват в ПВУ, за да откраднат парите", обвини червената шефка.

"Виновникът е Бойко Борисов, който 12 години водеше енергетиката към това състояние. Той днес няма да дойде, няма да се откаже, но утре ще дойде в НС и ще натисне копчето и ще спаси правителството, а ще ходи из страната и ще обяснява колко са некадърни от ПП-ДБ", настоя соцлидерката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
10
 
2
 
! Отговори
Възраждане - Сливен преди 7 месеца
Гласувайте с 42 и номер 106 за Асен Ганчев, да стане кмет на Сливен от Възраждане. Време е за Възраждане, къде сте Сливен, да ви видя рацете! Еспаньола бейби, ко ме стас ме стас ме стас, тупур пупур дя, дя, чака-рака! Юу-хуу!
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цялата истина, която Нинова казва в статията и се намира в бaджака, натикана вчера от бaджанака!
86
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вредна жена, заеднно с копейката и разни тошковци и балабановци.
85
5
 
10
 
! Отговори
аха преди 7 месеца
Корнелия казва верни неща, но само когато е в опозиция. Отиде ли в управлението, започва да лъже и краде. Що се отнася до Сглобката - или българите ще я разглобят, или тя ще разглоби окончателно България. Трето положение няма.
84
5
 
8
 
! Отговори
г-н Ковачки преди 7 месеца
Точно така. Изкарайте си рублите. Аз за кво ви плащам?!
83
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Партията е с Москва но детето ми е в Америка.И един ден и аз отивам в Америка да си гледам внуците. Писна ми да го играя комунистка, социалистка, русофилка.
82
2
 
5
 
! Отговори
Секс с жени преди 7 месеца
По принцип не пробирам, но тука и аз съм пас.
81
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябва да доверим енергетиката на България на г-жа Kopнела Гевара Нинова, ако искаме да сме добре, както са в Беларус, Чечня, Русия и Северна Корея. УУУУУ-РААААААААА!! УУУРААААААА!! УРАААААААААА! УРААААААА! УРРААААА! УУУРАААААААА!!! УРААААААА! УРААААААА!! УРАА :Д
80
4
 
9
 
! Отговори
Възраждане - Сливен преди 7 месеца
Защо доктор Костадинов мълчи вече 12 дни за гаврата с химна от ром? Това че имат роми в листите в Сливен, не означава, че трябва да прилагат двойни стандарти, когато има гавра с българщината!
79
2
 
5
 
! Отговори
Всичко е борба за преди 7 месеца
пара на гърба на нацията и държавата.Няма хора с принципи.Повредени сме като манталитет и отношение към родината.Така ако я караме скоро ще сме пак с потурки и фесове.Ботев, Левски и Караджата се обръщат в незнайните си гробове. И те предадени от роби от съшия тоз народец , подъл и алчен.
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Спокойно! Само имитираме дейност. ГЕРБ и ДПС са казали да не го сваляме. Кога кажат да го сваляме го сваляме.
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До, до, до лявото мъpдo, го намери баба Пена под едно дърво. Тя го носи при златаря, той го злати, то се клати. До, до, до лявото мъpдo! Дя, дя, дя дяснот крещи: Бабо Пено, клати, клати, че дясното сади домати, работи, кози и овце гледа и златаря го прати - комуната да злати! Та Москва се цялата позлати и овцете осмери на тата, дето баба Пена клати! Нинче, Комсомолско Кокиченце, защо твойта партия БКП-БСП не иска от другаря Путин да върне на България откраднатото 32 тона ЗЛАТО през 1962г от СССР
76
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крадеца вика "Дръжте крадеца!"
75
1
 
7
 
! Отговори
Куку преди 7 месеца
Ниновице,първо върни парите от Техноимпекс,след това върни Пловдивския панаир дето беше директор и разграбихте!
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
do 78 реално сглобката на посолствтото точно това прави което си описал, но истински комунизъм, не каквото беше в НРБ
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Връщайте комунизма, връщайте управлението от Кремъл, връщайте концлагерите, бой и стреляне на българите докато не се научат. Връщайте закритите граници, излизане от ЕС и взимане на собствеността на всички българи, всички в ТКЗС-то, всички в колхоза. Да си знаят мястото. Ще работят за Москва. Само руски филми и музика. Пълна цензура, спиране на интертет за Българите и всички да работят на полето и леярните и каменоделните до припадък. Българина разбира само от това!
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От едно време е така: "Комуниста кръв дава, майка си продава, ала ПАРИ и ВЛАСТ НИКОГА НЕ ДАВА!
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз съм Българин - потомък на Зевс, Орфей, Дядо Коледа и синовете му Болг и Брем. Потомък съм на Александър Велики. Потомък съм на Исус и Диана, на всички Римски Императори, Спартак, на Рода Дуло по цялата Земя. на Паисий Хилендарски, Раковски, Ботев, Левски, Петър Дънов. Потомък на Цялото Бяло Братство на планетата Земя! ... и не си спомням някой от тях да е пиел Хапчета и ходил на Лекар, понеже бил Комунист! Пиели сме Ракийка и вдигната високо за Здраве - чаша с Червено Вино!
70
4
 
13
 
! Отговори
бг преди 7 месеца
Коконо Нинова! За всички нас в бегето е огромен късмет, че в това бурно време ни управлява такъв умен, интелигентен мъж като Денков. Не случайно е академик. А вие от Бесепето вместо да подкрепяте неговото правителство, сте контра. По-добър премиер в България от академик Денков едва ли някога ще има. Сядайте си на *** и мирувайте!
69
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Банкянския построи магистрали, щото му дават парите от ЕС и го натискат да ги строи. Ако не бяха те и едно дръвче нямаше да засади банкянския. Строил бил магистрали той!