Делян Добрев няма информация дали "Лукойл Нефтохим" се продава

Правителството и Асен Василев защитават Русия, заявява той
20 окт 2023 09:30, Нели Христова
40
Делян Добрев няма информация дали "Лукойл Нефтохим" се продава
Снимка: БГНЕС

Нямам информация да се продава рафинерията "Лукойл Нефтохим". Няма причина да се продава "Лукойл" и няма да си тръгнат до момента, в който не им вземем дерогацията на руски петрол. Правителството и финансовият министър Асен Василев защитават Русия. Това заяви по bTV председателят на Комисията по енергетика в Народното събрание и депутат от ГЕРБ-СДС Делян Добрев

Всеки път, когато се подхване дерогацията на руски петрол, премиерът акад. Николай Денков предупреждава, че ще си подаде оставката, заяви Добрев. Той пак ще предложи да отпадне дерогацията на руски петрол по-рано. Според него правителството подкрепя Русия и налива милиарди в режима на руския президент Владимир Путин.

 Добрев потвърди, че Европейската комисия разследва сделката с "Боташ". От началото на управлението на "Продължаваме промяната" "Булгаргаз" е в лошо финансово състояние и има риск да фалира, предупреди Делян Добрев. Според него по-големият проблем е, че частни фирми от газовия сектор са спонсори на "Продължаваме промяната" и държавните енергийни фирми са на път да фалират.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ХЕЙ ДЪРЛЬО, ХЕЙ МЪЪЪРЛЬО, ОТКЪДЕ ТИ ИЗПЪЛЗЯ??...
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
КЪМИШЪНЪРИТЕ ДЕНКОВ,КИРО ХАРВАРДА И АСЕНЧО, ОЧАКВАТ ЗНАЧИТЕЛНО ДА СЕ ОБЛАЖАТ ОТ СДЕЛКАТА ПО ПРОДАЖБАТА НА ЛУКОИЛ!!!...
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя е шеф на комисията по енергетика ,но като знаем че по продадоха ЧЕЗ тихомълком йогата бяха на власт 7 месеца ,така и тук може да случи ,първо разбери кой е собственик на ЧЕЗ и че свържеш нещата )
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Че кой си ти, да имаш информация?
21
1
 
1
 
! Отговори
Съвет преди 6 месеца
Питай Нинова . Тя всичко знае и дава акъл.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 6 месеца
Този пазарджия от пазара на Димитровград,голем спец.,го направихте,и той като онзи разносвач,на банички,Валентин Николов,нищо не разбират,но стават на всяка манджа меродия.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И той като Бойко Борисоф няма информация.Обаче не му спира устата...Две приказки кажи ,обаче да са на място.Чул че....Прочел че....Казали му....Съобщили му....Той все не в виновен.Други са го казали.Той само преповтаря.Иначе не лъже.В децата си се кълне Че не той лъже а другите които да му го казали...Честна ГЕРБерска...
18
1
 
1
 
! Отговори
аааааааааааа преди 6 месеца
Сега се готви и дигиталното евро, "пак за наше добро". Пълно обезличаване на народите и пълен контрол на всеки един човек. Спират ти тока, спират водата, затварят магазините, спират ти и парите, които ще са дигитални, няма да имаш закътани някъде защото няма как да стане. И така ставаш лесно управляем. Продължавайте да мълчите и чакайте да ви ????.
17
0
 
3
 
! Отговори
ХИЧКОК преди 6 месеца
КОЙ ИЗПУСНА QRS ОТ ПСИХИАТРИЯТА??...
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако това дя имаме евтини горива значи да няливаме милиарди в режима на Путин аз съм ЗА! Омръзнало ми е да мислим за другите, за това какво искали, дали било правилно, да сме солидарни и да помагаме, а нас самите да оставяме винаги на последно място. Така че Добрев, притеснявай се по-малко за парите на Путин и повече за харчовете на гражданите заради които си там!
15
3
 
2
 
! Отговори
QRS преди 6 месеца
До ааааааааааааДа си мислиш че АЕЦ Белене, ТЕЦ-ове от миналото и Лукойл ти дават автономност е висша форма на олигофрения
14
3
 
0
 
! Отговори
жорето преди 6 месеца
Тоя ------ без коментар
13
2
 
2
 
! Отговори
gogo преди 6 месеца
Дилянчо мамин, щом изхождаш /се/ по въпроси празни, да те светна - как така помагат на Русия БЕЕЕЕ. оди да пасеш офцъта.
12
3
 
7
 
! Отговори
аааааааааааа преди 6 месеца
Подарихме реакторите от Белене, ще спрем и Тецовете, ще продадем и Лукойл. Унищожаваме всичко което ни държи да сме автономни. Онзи дето първото му име е Академик говори за нови технологии. Къде са, кога ще бъдат внедрени празни приказки. Българският народ, който все още е останал на тази земя ще плаща и носи последствията. Докога ще ни лъжат и всичко е за "добро". Кога най-после този народ ще вземе в ръце управлението, докога ще търпи тези родоотстъпници и лъжци.
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Скоро рашисткият цирей Лукойл ще се спука, но зловонието му ще се носи дълго време над България.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И сега продава ли се Лукойл или не се продава, Кокорчо вика че се продава,секретарката на Пеевски вчера каза че не се продава...май новите демократични крадци се мъчат да я приватизират тихомълком.
9
4
 
16
 
! Отговори
Джо преди 6 месеца
Делян Добрев е едър хасковски крадец и мошеник
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя не беше ли дет уреди родата,куцо,кьораво,сакото във всякакви схеми за усвояване на обществени ресурси на многократно завишени цени...и дет уж плащал на мама наем за жилището където живее- мамин и наистина ЗЛАТЕН за милионите уредени за семейния бизнес хасковски вилает..
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дали да се продава нещо - решава камо собственикът.
6
1
 
3
 
! Отговори
Честно казано преди 6 месеца
АКО СМЕНИТЕ ББ С ДОБРЕВ - ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ. НО ЗАСЕГА ИСКАМ, НО НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ. ЗАГИВАТЕ И КОРАБЪТ ПОТЪВА.