Атанасова: Анализът показва драстично неизпълнение на приоритетите

Утре ГЕРБ влизат в пленарна зала
8 ное 2023 11:51, Нели Христова
38
Атанасова: Анализът показва драстично неизпълнение на приоритетите
Снимка: БГНЕС

Утре ще бъдем в пленарна зала. Има законодателна част, която не търпи отлагане като например разходите за отбраната. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова

"Продължаваме своето заседание. Тепърва започваме с детайлен анализ не само на изборните резултати и това ще продължи и утре, когато ще заседава

"Утре ще бъдем в пленарна зала, защото сме отговорни политици. Има законодателна част, която не търпи отлагане. Ветото върху Закона за енергетиката е в седмичната програма, то трябва да се разгледа. Има и други теми, които са включени в дневния ред на парламента. Не се държим детински, осъзнаваме своята отговорност, но считаме, че и нашите колеги в не коалицията трябва да постъпват по същия начин", каза Десислава Атанасова.

"Ако има тема в групата - това не е дали ще има коалиционно споразумение или поведението на некоалиционния ни партньор по време на изборите. Ако има тема в парламентарната група, това е как работи правителството и доколко прави нещо. Ако има тема, която ни вълнува, това е качеството на работа на правителството, което в аванс ще ви кажа, е незадоволително", обясни зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Денков.

 "Анализът показва драстично неизпълнение на приоритетите. Въпросът е има ли шанс това правителство да работи по-добре", каза още той.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ. В събота ще заседава Националното съвещание на ГЕРБ. Искаме единна позиция по няколко теми - подкрепата, която дадохме за правителството се основаваше на управленската и законодателната програма. В момента са сме съсредоточили в това дали се изпълняват всички записани ангажименти", коментира Десислава Атанасова.

"Има сектори, в които има трайно неизпълнение на записаните приоритети в управленската програма. В следващите седмици председателите на комисиите в парламента ще поканят съответните министри и там, където има забавяне, ще потърсим отговори защо се случва това", обясни тя.       

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
аз спрях да харча, за това имат дупка у бюджета, като озоновата е.
25
1
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Анализа показва, че Дуловската е малко бременна от Про100 Киро и Боко е бесен, че някой е заплодил тиквата му без да се допита първо до него. Според анализа на анализаторите Боко са го лъзнали по парапета докато Кирчо е скрепявал интимната сглобка с Дуловската принцеса. Сега тиквон се чуди за какво реално е там след като дори с харема му никой не го бръсне за *** за зеле. Според анализаторите Боко ще се пръсне като презрял пъпеш от яд, че вече не е главната тиква и пълзи преврат в харем гроб.
24
0
 
3
 
! Отговори
По точно моля преди 6 месеца
...Анализът показва драстично неизпълнение на приоритетите... Десиславке, може ли по-конкретно. Кажи какво конкретно е драстичното неизпълнение ?
23
1
 
0
 
! Отговори
check_brains преди 6 месеца
До Анонимен 24Как по-точно? ГЕРБ се напъваха да има правителство, ПП им казаха - ОК. ГЕРБ ще се оттеглят от правителството и какво ще спечелят? М?
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Спукана им е работата на ПП
21
1
 
8
 
! Отговори
Mopcku_ преди 6 месеца
Виж ти :) другарката Атанасова, по-известна в Дуловско като Деси Лесната се сетила, че имало работа за вършене, която именно мутро-олигархичната и крадлива групировка към която принадлежи саботира :)))
20
3
 
5
 
! Отговори
ПП член преди 6 месеца
Абе кой ви пита вас за приоритети бе, вие въобще не знаете какви са приоритетите. Позволено ви е само да се съгласявате и да ни крепите. Хи хи хи
19
3
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Анализът показва драстично затъпяване в без това простите тикви в лехичка Гроб. Сега баш баш главният тиквон е събрал малките тиквички да ги зарине с тъпизмите си и да им даде "мъдри" насоки как да подскачат като малки бойковчета от махалата и да циврят за по някоя стотинка. Дуловската да не се прави на умна, а да си понася отговорността! Няма такова животно като не коалиция, както няма и малко бременна или умно герберче! Щом сте в интимната сглобка значи сте виновни наравно с партньора ви!
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Томислав Денков??? Да не го е осиновил Денков?
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Атанасова, първо си направете анализ що губите подкрепа. И дано видите истинските причини, не да си ги съчинявате, че няма кой да ви повярва.
16
0
 
6
 
! Отговори
Хм преди 6 месеца
Ще се похаби Деса с тези парламентарни простотии. Пък става за еване и ще е грехота.
15
1
 
12
 
! Отговори
Деса Поетеса преди 6 месеца
Драстично изостава производството на вълна, но важно е устата да е пълна!
14
1
 
10
 
! Отговори
абе преди 6 месеца
Няма никакъв смисъл от това театро. Всички в публиката сме наясно, че Боко ще прави каквото му кажат от Посолството. Затова и ГЕРБ започва да си заминава. Този път дъртите им кметове, където бяха що-гозде читави, ги спасиха. Както и страхът на хората от ППДБ. Но ако продължават да се правят на по-улави от улавите, скоро ще усетят и те обичта на матряла.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Театър . Заповедта е безпрекословен слугинаж на краварските им господари !!
12
2
 
8
 
! Отговори
МУТРОС преди 6 месеца
На тази среща ББ ще им каже какво да правят,уж че обсъждат нещо.Иначе защо нито един мутрафон не изказа свое мнание?Освен скапани магистрали,стадиони,обрасли с плевели по селата,неработещи пречиствателни станции и пр.,друго за 12 г.мутрите нищо не направиха!Какво стана с половин млр.за свлачищата,за язовирите-никой не пита от опозицията и журналята.Да сте чули някога ББ да е напарвил анализ на развитието ни какъвто направи Костов?Няма как защото са некомпететни.
11
1
 
6
 
! Отговори
Деса Общата преди 6 месеца
Приоритетите на Деса Общата са да мине през всичкото мъж-депутат в парламата. Ама изостава сериозно от заложените цели. С Даниел Митов удря сериозно на камък ,щото се оказало ,че е на другият тротоар.
10
1
 
7
 
! Отговори
Kiro преди 6 месеца
Тая пак ли изпълзя бее
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
герберите за 13 години симулираха, че работят(всъщност си въртяха далаверите), а сега искат от новото правителство да свършат всичко, което те не са успели за 13 години за 3-4 месеца, нагли са
8
3
 
1
 
! Отговори
Никой преди 6 месеца
Не пита изпълняват ли се споразуменията с енергетиците е зърнарите. Май не. Май не е изпълнена нито една точка от споразумението с енергетиците със срок 31.10.2023.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Борбата между различните кланове на мафията е ожесточена. Какво ни топли това нормалните граждани не е ясно.