Тошко Йорданов: НС доказа теорията на Айнщайн за "черните дупки"

Вътре в пленарна зала е такава дупка, уточни той
16 ное 2023 16:52, Нели Христова
40
Тошко Йорданов: НС доказа теорията на Айнщайн за "черните дупки"
Снимка: БГНЕС

"Народното събрание доказа теорията на Айнщайн за "черните дупки". Вътре в пленарна зала е такава дупка", ироничен коментира в кулоарите на парламента Тошко Йорданов.

Повод за думите му дойде от това, че не се събра кворум за гласуването на вота на недоверие, а от обявена 10-минутна почивка, тя се превърна поне в  40.

Още по темата
"Една минута вътре се равнява на 30-40 отвън. Времето се изкривява в тази дупка и мисля, че трябва да отдадем дължимото на Айнщайн, който още миналия век предсказа това", допълни Йорданов.

Посочи и че утре ще има повторен опит за прегласуване, "но всъщност за вас ще е утре, за нас ще е днес, в тази зала", продължи с иронията той.

Категоричен бе обаче, че вътре няма един министър със здрав разум. Били алчни, нагли същества, а думата достойнство не я знаели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
иСбирател преди 5 месеца
Тоя мина по т@ по тия и шефа си!
26
2
 
6
 
! Отговори
!!! преди 5 месеца
*** си се пръкнал и *** ще се споминеш, долно чалгарско нищожество, дето ти викат Тошко Африкански! Айнщайн не е футболист, както си мислиш бе, нищожество чалгарско
25
1
 
3
 
! Отговори
Тео преди 5 месеца
Адаш, теорията е на относителността, бе! Не е за черните дупки. Тя ги предрича, но Айнщайн никога не е писал, а и не е знаел нещо за тази тема. Просто е доказал, че когато звезда умира, оставя след себе си компактно тяло с огромна маса!Уф - вместо да си изпишеш вежди, си избоде очите!
24
2
 
6
 
! Отговори
бай Ламби преди 5 месеца
Тошкооо.....за народното събрание не знам мойто момче, ама твойта глава е абселютно доказателство за съществуването на черни дупки!Ако беше жив Айнщайн много експерименти можеше да направи с главата ти относно черните дупки.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това не е ироничен коментар, а изказване на елементарен и много спрял чичо-селляк, който изобщо си няма представа от нищо, включително и ирония.
22
2
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 5 месеца
Африка Африка Африка...Тоше от кога не си се къпал?
21
2
 
9
 
! Отговори
александр морозов преди 5 месеца
Тошко, Тошко. Черните дупки нито са черни, нито са дупки. Не си отваряй устата, че се вижда какъв вакуум ти е в главата.
20
2
 
6
 
! Отговори
Георги преди 5 месеца
След хеш-кодовете Тошко продължава да блудства с науката. Защо избирате такива?! Човек който е писал просташки сценарии за профанско предаване сега е депутат. Срам....
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Проблемът с Айнщайн е че му доказано , че греши още преди 100 години.Уви, пропагандата е зад него и чуваме отвсякъде за някаква "теория".Айнщайн дори не вярва, че е имало голям взрив и е приемал, че звездите винаги са си били там.И такъв динозавър още е оборотен.Тоя свят наистина е умряла работа.
18
0
 
9
 
! Отговори
Айнщайн преди 5 месеца
не е създал теорията на черните дупки, а общата теория на относителността, която е спорна сред физиците и астрономите!!Но Тошко откъде да ги зная тия неща??В шоуто на Слави за други неща се говори!!!
17
0
 
8
 
! Отговори
аха преди 5 месеца
Тошко, кога стана и физик и астроном, бе ???
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ПП са все по - сериозни, а другите изглеждат като от мезозойската ера.
15
0
 
13
 
! Отговори
Любо преди 5 месеца
Тошко всеизвестен физик. Също толкова известен икономист. И политик. И спортист. И т.н....
14
2
 
9
 
! Отговори
Мумията 2 преди 5 месеца
Мумията и днес нещо изплю, а Тошко клонига на мумията се изказа и по физика. Евала....разностранно развита личност.... интересно колко е имал в училище по физика например?
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тошко ги разбира тия неща с дупките, защото е излязъл от дупката на Слафчу!
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този пpимат е рядко nрост и лишен от какъвто и да е усет и такт! Не трябва да се дава поле за изява на подобни индивиди, защото нищо адекватно не могат да кажат! А този специално и малко бой ще му се отрази добре...
11
2
 
15
 
! Отговори
Кривондел преди 5 месеца
Тошко, подобно на много преди теб - и ти ще станеш безинтересен. Само на епитети и празни обиди не става, брат. Просто не става...Нали помним кой предложихте за премиер, когато спечелихте изборите. Нали помним и оня младеж, дето предложихте за вътрешен министър - интернет още е фрашкан с негови мемета.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тошко като седне с парламентарната зала и се скрива, а след малко заспива- тоя екскремент кой го пробута да взема заплата от нашите данъци- позор е?!
9
1
 
9
 
! Отговори
Нилс Бор преди 5 месеца
Тоше а твоята черна дyпка, Слави разцепва ли я?
8
1
 
8
 
! Отговори
Като гледам тоя преди 5 месеца
Трябва да се прави тест за интелигентност поне, преди да се влиза в НС.