Радан Кънев прогнозира: Предстои неприятен, кален сблъсък с компроматни кампании

Преди вота за за ЕС очаква вълна от пропаганда и фалшиви новини
49
Радан Кънев прогнозира: Предстои неприятен, кален сблъсък с компроматни кампании
Снимка: БГНЕС

Най-добре е да не признаем изборите в Русия, но какво от това. Големият проблем на едноличния режим на Путин е широкото приемане на едноличната власт от русото общество. Това не е феномен, с който ние можем да се борим. Това коментира пред Нова телевизия евродепутатът Радан Кънев.

Той уточни, че в Русия всичко е възможно. „Навални имаше много привърженици. Със сигурност в руското общество има недоволство по много линии, но как и кога то може да се отприщи, не е дадено на нас, които мислим демократично да знаем”, добави Кънев.

По отношение на случая с Нотариуса той добави, че за наличието на подобни мрежи в българското правосъдие, включително конкретната фигура, има публикации много отдавна. „Аз съм от 22-години практикуващ адвокат.  Знаем вътре в средите, че съществуват подобни мрежи, които по същността си са мафия. За мен това винаги е бил един от основните факти да вляза в политиката. Съществуват и други подобни мрежи. Историята с осемте джуджета също беше известна дълго време. Една мафия без политически чадър не е мафия. Тя не може да съществува. В Българската политика има хора, които минимум 10 години поставят въпроса политически за съществуването на подобни мрежи, които обезмислят правосъдието”, каза евродепутатът.

Според Кънев конституционната реформа е напълно истинска , тъй като конкретните законови текстове са добри.

„Това е реформа, с която се борим от 2012 година. С Христо Иванов почти я постигнахме през 2015 година, чиито провал именно благодарение на Пеевски и Борисов през 2015 година, стана повод да се създаде „Демократична България” като категорично опозиционна формация на тогавашното управление”, добави Кънев.

Той заяви, че се надява европейските избори да бъдат за европейката политика.  Аз съм заклет и шумен привърженик на идеята ПП и ДБ да се явим заедно на европейските избори. Нашите избиратели заслужават да бъдат представени на първо място. Ние представляваме тези български граждани, които знаят, че България може да бъде силна като част от обединена Европа. Че да бъдеш европеец не е нужно да се подмазваш, каза Радан Кънев.

По думите му предстои неприятен, кален сблъсък с компроматни кампании. С вълна от пропаганда и фалшиви новини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Радан Кънев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Рада дълбоката от партията на Гнома - свърши и вече евромандата нема евросуджук :)))
35
2
 
5
 
! Отговори
Надя преди 2 месеца
Поради какви причини е тая екскурзия до България на Рада Дълбоката, слугинята на КГБЕ Йончева и тариката Станишев и забиването ни с техните лъжи и небивалици.А нема нужда
34
1
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 месеца
Радка Дълбоката нема да е вече депутат. Щото има и по-дълбоки!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кънев,а да имаш спомени,преди да стане дисидент,какъв е бил,защото много хора си спомнят,какъв е бил.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радане, ако може кажи и числата от текущия тираж на 6 от 49. Благодаря.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЛУПОСТИТЕ НА ТОЗИ НИКАКВЕЦ ВЕЧЕ НЕ СА ИНТЕРЕСНИ
30
0
 
5
 
! Отговори
22 години стаж преди 2 месеца
Като юрист. Я кажи тогава - думите на колегата ти Йорданов за бомби и ракети в Москва и Петербург- покриват ли състава на чл. 407 на НК? Който, по какъвто и да е начин извършва пропаганда на война - до осем(!!!!!) години. Въйййййййй. Който не вярва да прочете.......
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя работи за едни руски мафиоти които се подвизават и приватизираха заводи в Троян,Тетевен и Етрополе.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И кой разреши съществуването на компроматни компании компроматните политици.
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А най-добре е вместо това да ни превземат турците или арабите, да се въведат законите на Шериата и да се приключва с тая агония...
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Явете се явете се заедно.....Ще гледате с бинокъл към Брюксел
25
1
 
19
 
! Отговори
ХХХ преди 2 месеца
Време е след Гешев и Рада Дълбоката да направи партия за спасяванерто на България ! Толкова много партии се борят за спасението ....тоест тия дето докараха България до това дередже сега се борят за нея :) Интересното че всички служат на една общност !
24
0
 
18
 
! Отговори
бай оня преди 2 месеца
По-голема кал от тая дето сте замешали в общественото настроение къв вас просто нема.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
АХ, МАДАН ПЪНЕВ, ООО, МАДАН ПЪНЕВ, ЕХ МАДАН ПЪНЕВ...
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
При катастрофите има и жертви.
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоз е търмък . Влязал е в политиката само заради парите . Бил ,,евродупитат,, за два милиона лева за пет години и сега ,,се надявал ПП да се явили с ДБ ,, за да вземе още два милиона за евродупитат . Търмък нагъл . На публиката се представя като голяма американофил обаче бил против Блъгария да стане президентска република като любимата му Америка :))) Смятай как лъже тоя че бил - ,,американофил,, Ако беше пръв трябваше да иска президентска република . Лъже заради парите .
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво направи Радан като пое ДСБ.Започна да вкарва нарко картелите в ДСБ, да гони всички консервативен християнин и направи здрава връзка между ДСБ и левите зелени болшевики и хомосексуалната общност в БГ.Да не си на мястото на Костов, един християнин, да види своята християнска партия в ръцете на един атеист, левичар и фалшив хетеросексуален мъж...Мнозина си го изкарахме на Костов за наивността, но истинкото зло беше Радан.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Даааа, знае че е вътре с двата крака в тези компромати!
18
2
 
18
 
! Отговори
Да преди 2 месеца
Само глупости и пропаганда.
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Петър Стоянов съсипа анти комунизма в БГ.Не направиха лустрация през 90 те, защото Аварина я саботира и я продаде за един герб на Гоце.Всичко е договорено в Москва с Елцин.Пускат ни в НАТО, но като троянски кон.Костов нямаше време да го обясни на партията, накрая го изгониха.Костов наивно се довери на Радан, адвокатче на мафията.... и тя превзе демократичната общност.Нямаме дясно в БГ изобщо и няма да имаме.