Рая Назарян: ГЕРБ никога не са се въздържали от преговори

Ако ИТН ни поканят в преговори, ще участваме
28 мар 2024 09:25, Инна Ангелова
52
Рая Назарян: ГЕРБ никога не са се въздържали от преговори
Снимка: БГНЕС

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Рая Назарян сподели, че не е изненадана от връчването на мандата на ИТН.
"Има такъв народ" предварително обявиха, че ако получат третия мандат, те ще го върнат и няма да водят преговори и няма да правят опити за сформиране на правителство. Те заявиха, че този парламент е изчерпан от съдържание”, добави още Назарян.

В ефирна на БНТ тя каза, че ГЕРБ като партия никога не е отказвала да води преговори за съставяне на правителство, напротив - инициирала е такива. “Водихме такива почти близо месец. Именно с цел да запазим стабилността на държавата, на правителството, да продължи изпълнението на мерките.” Назарян допълни, че ако ИТН в качеството си на мандатоносител ги поканят на преговори за сформиране на правителство, те ще участват.

Рая Назарян коментира и провала на преговорите с ПП-ДБ за бъдещо управление на страната:
"Ние направихме големия компромис и в името на България отстъпихме като партията, която е победила на изборите и дадохме с втория мандат на ПП-ДБ първо те да имат министър-председател и да сформират и изберат правителство. Ние имахме един-единствен министър, вицепремиер - г-жа Мария Габриел. В декларацията за управление ясно е посочено, че тя е за 18 месеца. Ротацията следваше да бъде един безпроблемен, безоблачен, технически ход и тя щеше да се случи."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Влезна пияр Никола и им каза "време е" четворката грбави жени преговарящи скочиха като пружини и напуснаха стаята без да си довършат изреченията. Цитат.
27
1
 
11
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
Брутално милфче! Бих! :)
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да де,водехте преговори със слушалки в ушите.Вожда сам си го каза,че ви е изпратил там за парлама,а крайните решения е вземал той.
25
17
 
7
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 1 месец
Другите са недостойни и тотално неподготвени!
24
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквото и да ви говорят ГЕРБ не желаят България да бъде в еврозоната и Шенген, 11 години бяха на власт и не направиха нищо освен постни пици.
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Таа па калинка нещо на сериозно ли взема незнам ,аман от некадърница.
22
8
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Единственото разумно решение, което ГЕРБ е направила досега е това, че отстъпиха като партията, която е победила на изборите и дадоха с втория мандат на по-умните и по-образованите от ПП-ДБ първо те да имат министър-председател и да сформират и изберат правителство!!! 9 месеца имаше стабилност и прогрес за България и после ГЕРБ пак хвърлиха страната в застой и хаос на поредните избори.
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ние направихме големия компромис и в името на България отстъпихме като партията, която е победила на изборите"-като сте толкова милеещи за страната,защо сме на опшката в ЕС,12 г. не ви стигнаха,защо като сте най-можещи не направихте вие правителство?Стига с тези мантри,че милеете-милеете за вас,да крадете и да държите хората в страх и подчинение.
20
1
 
18
 
! Отговори
НОВАТА ДЕСИ преди 1 месец
Това е заместничката на Десито.ББ умее да избира злобни,но верни до гроб жени.Вижте и физиономията-да не ти е шеф.Ще те прегази,за да е добре с мутрата.Гледа в очите и лъже.Такава манипулация никога не е имало.Ама медиите са на Шиши,,за което никой вече на говори.Платил софра на ДПС за 400 души заради празника им.Нали е само на една заплатка?Поредната герберска ***.Само такива отвратителни могат да виреят около ББ-той обича да се обгражда с жени.Мъже там няма.
19
1
 
18
 
! Отговори
Скрипал преди 1 месец
Нещо много взеха медиите да я лансират арменката. След като пенсионира Деса в КС, Бойко явно е провел в Зайчарника каст за нова кралица на калинките и Рая изглежда е победителката. Очаквам да я обяви за лидер на парламентарната група в следващия парламент.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Номер 17,парясница е социалното й положение.
17
0
 
12
 
! Отговори
Ехаааа преди 1 месец
Набор '85, неомъжена.......ох котьоооо!
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мутро излиянията вече преговори ли им викат Другото , което ми е непонятно в какъв формат се водят преговори с лудите от ПП-ДБ , Ттам е необходима медицинска компетентност и помощни следства усмирителни ризи .
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквото и да ви говорят гласуваш за ГЕРБ и получаваш ДПС и Делянчо. Но всъщност ГЕРБ-ДПС са една партия от 2009г. Резултата е ясен, КТБ, Турски поток, Булгартабак, ТЕЦ Варна, чекмеджета, корупция, постни пици. Мислете.
14
4
 
14
 
! Отговори
Барселона преди 1 месец
И ГЕРБ като Русия...винаги са отворени за преговори но по техните условия...
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не съм имал щастието да поря арменка, тази е като раба на сухо и би се мятала яко !
12
12
 
5
 
! Отговори
Аналния отвор: преди 1 месец
То по-добре ГЕРП+ДПС+ИТН, отколкото сглобкаджийти, пишман "демократчетата" от Посолството - видяхме ги колко струват - 9 месеца цирк и сек.с, без да роди никой, щото демократите са ялови и са мъже в рокли - как да родят ?!?!
11
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леле колко еднакви са руските мужици и феновете на ПП и ДБ и подобни партийки. Кукловодите им са едни и същи, с еднакви методи са зарибили едните че врага им е ГЕРБ, на другите е Запада. И на едните и другите държавите им потъват ама те си циклят на ГЕРБ с години и до шия в калта
10
2
 
17
 
! Отговори
Костя преди 1 месец
Тази симпатяга от къде се пръкна, не бях чувал за нейното съществуване преди преговорите. Много напориста изглежда
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коя е тази нова звезда на фронта? Има данни като гледам.