Борисов: Радев е отговорен човек, на него може да се разчита

Мераклии за премиери щели да се намерят
256
Борисов: Радев е отговорен човек, на него може да се разчита
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че президентът Румен Радев е отговорен и на него може да се разчита относно избора на служебен премиер.

Според Борисов "мераклии за премиери има и ще се намерят".

Още по темата
Относно предизборната кампания, той отсече, че парламентът трябва да излезе в отпуск. Съгласно промените в Конституцията, които това Народно събрание прие, парламентът е постоянно действащ и мандатът на депутатите се прекратява с полагането на клетва от новоизбраните.

Борисов днес разкритикува правителството в оставка и отсече, че еднолично взема решения и управлява.

Като пример той решението да се декапитализират енергийните дружества, което определи като груба грешка.ийните дружества, което определи като груба грешка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има милиони безработни вишисти по селата а те слагат БНБ палати и дворци баровки само. Един безработен ще извади бг от НАТО и ЕС и ще рещи проблемите на странат.
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ББ винаго е бил поддръжник на Радев. Все пак му подари два президентски мандата. Лаят се за пред хората, иначе са от един отбор. Отборът на ген. Решетников.
104
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трендафилке, не знам какво искаше от мен, при толкова управляващи години в кошарата, но до колкото си спомням искаше "Безпланти тоалетни" от мен, но без обсерватор на изхвърлената материална маса? Досега да съм направил тия "Безплатни тоалетни", ама кох ще ги чисти? Ами кой? Народа ще сеpгюнясва по Безплатните тоалетни и след това трябва да въведем нов данък под името "Сюpгюн" за да има безплатни чистачки на безплатните тоалетни!
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надежда всяка оставете. Няма отърване от мутрата.
102
1
 
11
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
Преди 9 месеца Баце беше погнат, арестуван, криеше се, мразеха го хората, беше се наврял в миша дупка - абсолютно отрицателен герой. След 9 месеца т.нар. алабалисти ППиДБ го върнаха в играта на бял кон, силен, уверен, чист, бял, изпран, с нови дрехи, с нова козина, вдъхващ доверие и сериозност на фона на недоклатените изклатеняци от ППиДБ! Да благодарим на т.нар. "демократи" за това! Благодарим ви !
101
0
 
15
 
! Отговори
Избори няма да има преди 1 месец
Каква е идеята за тези поправки в конституцията, която вече спокойно може да се назовава не конституция, а констипация. Казано накратко - вечно правителство в оставка и вечен парламент в очакване най-сетне да се проведат избори. Мафията в България победи. Там където населението на една държава е съставено от повече от 50% роби, мафията ще си разиграва коня, както си иска. В България този процент е 60, защото това са негласуващите. Открай време робите не гласуват, така се получи и в България, 60% са роби и негласуват.
100
0
 
2
 
! Отговори
преди 1 месец
Я, на нотариуса шефа
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знаеш ли къде е Бог? Ко си тръгнал на луната с педеругска танцова стъпка? На луната няма да го намериш. Чрез МЕН проглеждаш всеки Божи ДЕН. Чрез МЕН чуваш всеки Божи ДЕН. Чрез МЕН лижеш всеки Божи ДЕН. Чрез МЕН миришеш всеки Божи ДЕН. Чрез МЕН усещаш всеки Божи ДЕН. Чрез МЕН запомняш всеки Божи ДЕН. Чрез МЕН решаваш всеки Божи ДЕН. Но и като следствие с това което съм ти дал: Чрез МЕН си хапваш рибка, пийваш ракийка, проглеждаш през лупа, поeбваш си всеки Божи ДЕН! Какво повече искаш от МЕН?
98
3
 
4
 
! Отговори
а ония със свирките? преди 1 месец
Революцията на Черепа приключи.Кой ще плати сметката за 4г безвремие, изчезнала магистрала, омраза за нищо.От 10 години хора като Близнашки и Малин Злобакиев вяха знамето на революцията и озлобиха цяло поколение *** из София.Радев говореше глупости и докара ПП тата, а сега свенливо се прави на отговорен.Света расте на население, България изчезва от софиянски глупости.София, враг номер едно на България в 21 век.
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти не го ли заплаши с прокуратурата навремето мен, сега защо отново сменяш палачинката :))) Когато Боко говори, гледаш дали е ден или нощ :)))
96
0
 
11
 
! Отговори
ьаьааь преди 1 месец
Бойко какво ти стана, че почна да лижеш задддника на Радев. Знам, че при теб мнението трае 5 минути, ама бъди мъж. Цял живот да си *** е срамота. Никаква еволюция при теб няма. Природата ще те накаже.
95
0
 
10
 
! Отговори
Кико преди 1 месец
ХАхахахахаха преди това какви неща говореше за него, сега ще се изкара първа дружка с него :Д:Д:Д::Д:Д:
94
0
 
11
 
! Отговори
Шарлатаните ППДБ преди 1 месец
Постигнаха НеВъзможното - БокУ и Радев да се Обичат вече!
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Генералите да не вземат да се запрегръщат на края ?
92
0
 
9
 
! Отговори
ПРАВОПИСА! преди 1 месец
Оправете си правописа ДНЕС.БГ!!! Какви са тези статии с повторения и груби технически и правописни грешки???!
91
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вучич благодари на ЕС за отпуснатите милиони а също така и на българските си партньори за безплатния "Балкански поток". Какво ще кажеш за това, Буци? Как се нарича това?
90
1
 
14
 
! Отговори
МАРШ преди 1 месец
Съсипахте България!Новият кабинет служебно политически на ГЕРБ и ДПС е факт.
89
0
 
10
 
! Отговори
Та така преди 1 месец
В бакалията:- Дайте ми пет яйца, ама да си ги избера аз.- Как така ще си избирате яйца?- Ами ей така, като на изборите. Искам аз да си ги избера.- О, ами така кажи, бе човек. На ти пет яйца, избери си.
88
0
 
5
 
! Отговори
а Наш Ман0л40 преди 1 месец
по случай Празникът: "20 години на България в НАТО", се ИзКъПал и вече като не мирише толко на Ако и Джибри, имал ЕвроАтлант Среща с Жена, но от тези Новите, Последен Модел от посолствоТО с 25 сантима между краката!
87
1
 
12
 
! Отговори
Гнс преди 1 месец
Такава ГНУс че незнам.Плюеше го, обиждаше го а сега стана отговорен човек след като има да избира от двама човека един от ДПС и един от ГЕРБ.Такава пмия НЯМА и е нямало никога.Турското робство е като възходен период сравнение със сега.