Нинова към ПП-ДБ: Ей, момчета, не ви дойде акълът

Лидерът на БСП се възмути, че ПП пак биха преговаряли с ГЕРБ
31 мар 2024 16:45, Нели Христова
56
Нинова към ПП-ДБ: Ей, момчета, не ви дойде акълът
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ заявяват, че след изборите пак ще преговарят с ГЕРБ и ДПС. Потресаващо. Ще продължават да борят мафията, като се прегръщат с нея. Ще променят България, като връщат Борисов и бетонират статуквото. Ще викат силно, че искат независими регулатори, като тихо си ги делят на партийни квоти. Ще разпарчетосват държавата: ти на мене КЗП, аз на тебе КФН. Ще имаме старата нова сглобка. Ще имаме същата агония. Тогава защо отиваме на избори? Вие и сега си я имате. Защо се гаврите с народа?"

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Своге на общинската партийна конференция.

"Поне става ясно и на най-заблудените как бяха излъгани надеждите им за промяна. Както и че БСП беше и остава единствената алтернатива на модела "ГЕРБ" и сглобките му - единствената партия, която никога не се съюзи с Борисов и не падна в капана му. Всички, които бяха там, приключиха: АБВ, "Атака", "Воля", РЗС, "Патриоти" и други. Ей, момчета, не ви дойде акълът", обърна се Нинова към ПП-ДБ: „Така и не разбрахте, че най-големият проблем на страната е моделът на управление, наложен от Борисов в последните 15 години. Лошото е, че от това страда народът."

"Ние, "БСП за България", имаме най-силното право – моралното, да заявим на хората - не се продадохме и не ви предадохме", заключи Нинова.

В срещата взе участие и народният представител от София област Иван Ченчев. Социалистите обсъдиха платформата на партията за европейските избори и излъчиха номинации за евродепутати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Шошо преди 1 месец
Грам акъл нямат!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БСП- изключи Божанов защото в НС 12.2022г подкрепил военната помощ за Украйна а БСП са гласували против- а после се оказа че са изпратени през посредници снаряди за милиони- лъжи и лицемерие- те тази тетка беше мин на икономиката
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова, всички лъжите!! Затова гъбарите на тези избори ще са повече.
49
1
 
2
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Г-жа Лъжа май си пада по тия мошеници.Нали са си сродни души и с тях и с бабите,дядовците ,бащи ,майки ,старинни,чичовци.... все от БКП/БСП
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Реалист, к.7 Тя не раздели, по-скоро изгони от БСП умните, опитните и независимите партийни членове, които не я харесваха и не споделяха нейното мнение. През 2022 г. показа истинското си лице, когато като министър на икономиката в кабинета Петков през първите месеци на кабинета изпращаше доста снаряди, боеприпаси за РСЗО, ракети за системите зза С-300, РС за базуки те калибър 81 и 100 мм и за 7-те месеци управление на ПП с тези боеприпаси може би около 50-70 хил. руски войници загинаха.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Пенсионер ББ е завършил Милиционерската школа-Симеоново, беше и сега е милиционер по натура и такъв ще си остане. Интриги, стремеж да хързулне съюзника, често и да го смаже.ПП дойдоха с желание да смачкат ГЕРБ, но бяха неопитни, административно неуки, което пролича и сега в промяната на КРБ, и попаднаха в капана на ГЕРБ-ДПС-ИТН. Хем неуки,хем алчни. И сега си вярват, че ще победят ГЕРБ-ДПС. Ще загубят.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очевидно Ниновица иска ПП-ДБ да се бори с президента и защо не - с ГЕРБ, а да не ходи на избори, защото потърпевша и то може би повече от ПП ще бъде БСП. Пожелавам й го!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
нинова вече не иска избори
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хаха, ама всички искат в капана, защо ли?
43
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Как да дойде като го няма.
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Общото между комунистите и мюзюлманите е болезнения стремеж към власт и благосъстояние. Ценностите им обаче са различни. Едните искат пари, власт и жени и то на земята, другите - на небето.
41
1
 
9
 
! Отговори
КАКА ВИ КОРНИ преди 1 месец
КОЙТО СЕ Е ДОКОСНАЛ ДО БСП СЕ Е РАЗПРАШАВАЛ.
40
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време ние Българите, преди хиляди години нямахме държави. Пък и да имахме, какво ли ни беше файдата от това да ги имаме? Тогава де погледнехме на длъж и шир все бяло море беше, все Герои бяхме. Имаше много Риба за пържене. Имаше борба за Девойки. Крадяхме ги. Гергана радваше сърце мъжко, юнащко, па макар и да беше селска. (напивахме вода от менците) След това настана Гражданска борба на МАГАРЕТА. Всички Тикви и Дини в бустана изсъхнаха и в тая борба победи мухата ЦЕЦЕ.... от Африка дошла!
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тебе никога не ти е идвал, а има и други неща, които няма да ти дойдат. Разкарай се.
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия от ПП с скъпите костюми ,не са момчета а внуците на БКП нинова прибирай си ги ,след изборите че бъдат 5,,,,6%да им е честито на ПП ))
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Помнете какво каза Ренета Инджова тези от ПП са начинаешти но не и обещаващи
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами момчетата сега се учат
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коалицията на ПП и ГЕРБ е като коалиция на лимон и изстисквачка. Колкото по-близо са, толкова по зле за лимона. Лимонът отива в кофата за политически ***, а изстисквачката се почиства и е като нова.
34
3
 
7
 
! Отговори
Ясна работа!!! преди 1 месец
Корнелче , Корнелче, кой от ПП-ДБ бори мафията. Точно никой. Съюзяват се с мафията защото знаят че иначе нищо не могат да откраднат. Сега след епичното на***кване знаят че само ако Тиквата реши може и да им подхвърли някоя огризка, ама може и да не им подхвърли. От ПП-то требе да пуснат на Тиквата острието на партията Гуголена Косматова с някой паратет да го подлъже и омилостиви *** , че иначе и без огризки ще останат.
33
9
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Нинова така и не разбра ,че няма по добър държавник от Борисов.Роден за политик.Модела на Борисов го помним с мъничко тъга. Имахме държава.