Калин Стянов: Не познавам Нотариуса, нямам личен градинар и ще си търся правата в съда!

Министърът дори разследвал Мартин Божанов
1 апр 2024 16:15, Нели Христова
76
Калин Стянов: Не познавам Нотариуса, нямам личен градинар и ще си търся правата в съда!
Снимка: БГНЕС

Не само, че не познавам убития Мартин Божанов - Нотариуса, но и ГДБОП го разследваше, докато бях директор на службата. Това написа вътрешният министър Калин Стоянов в своя Facebook профил.

Ето го и целия пост на Калин Стоянов:

"Публичните атаки към мен от определени кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на неистини и откровени лъжи! Затова съм длъжен да заявя категорично:

Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или чрез други лица, по телефона, включително и чрез мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса!

Още по темата
По времето, в което бях ръководител на ГДБОП, събрахме всички материали по делото срещу този човек, които са внесени в прокуратура и на базата на които има образувано досъдебно производство!

За разпространяваните неистини и лъжи по мой адрес заведох граждански иск в съда срещу сайт и лица определящи себе си като "разследващи" журналисти.

Не на последно място – семейството ми притежава един апартамент, закупен с ипотечен кредит, на какъвто разчитат не малка част от българските семейства. Апартаментът е намерен с брокерска фирма за недвижими имоти, която ни показваше различни жилища в продължение на няколко месеца и е закупен на пазарна цена! По никакъв начин не съм се възползвал от служебното си положение при закупуването на този апартамент!

Нещо повече – нямам личен градинар!

Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди!

Относно безумията и неистините които се говорят по мой адрес през последните дни, включително и от политически лидери, бивши и настоящи министри по националните телевизии, също възнамерявам да потърся правата си в съда!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калинка, какъв съд бе, вие сте съдът и правото и Бога, вие колите и бесите бече 80 години. Това си е вашата държава. Диктатура с Клептокрация
51
2
 
4
 
! Отговори
горд българин преди 1 месец
"И по 1,000 лв да направят бензина пак че карам колата!И безплатен да го направят пак че го крадем!"
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То в България съд няма! Съществува само за такива като Слафчо Трифонов да си начесват егото и да изкарват пари когато решат. Всичко е Парлама за пред публиката!
49
3
 
6
 
! Отговори
Путин. преди 1 месец
Пп. Дб. Искат да. Махнат. Калин. Стоянов. За. Да. Могат. Да. Се. Доберат. До. Флашките. Със. Паролите. И. Да. Правят. Ала. Бала. За. Да. Фалшифицира. Вота. За. Което. Им. Пречи. Калин. Стоянов. И. Затова. Тези. Амсалаци. От. Пп. Дб. Искат. Да. Го. Махнат. Само. Така. Господин. Стоянов.
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те на Бойко му тропосаха с бели конци пачки евро и кюлчета в нощното шкафче, и къща в Барселона му прописаха, че на един Калин ли няма да същият някоя плоска лъжа? Нали Бойко уж убил една манекенка българка? Октябрина Максимова се разпозна и каза, че е жива в родината си Русия, откраднали и самоличността за лъжата. Защо обаче точно градинар? Отвличат ни вниманието от градинаря на Рашков или се страхуват, че Калин ще ги закопае живи? Направиха ли психиатрична експертиза на Киро или няма смисъл?
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Арестувайте тлъстия банкянски крадец. Той е организатор на всички схеми за крадене на европари. Крадеше 15 години и никой не му потърси сметка, защото си избираше Главните прокурори.
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А и забрави да каже ,че не от джуджетата!
45
4
 
6
 
! Отговори
Ушеф преди 1 месец
Виждам носталгия по Мутрите у това Милиционерче. Само че СИК, ВИС, 777, Умреха заедно с Русия. Никой няма да го търпи този, особено в ЕС. Знаят , че корупцията сред милиционерите е ежедневен "фитнес"........Закривай, Уволнявай......
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вероятно не е в ходил в казармата на 42 г.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Веднъж Лорд Съмърсби направил фаталната грешка да назначи градинар - българин и тогава... всичкият му сайдер станал на крушова ракия!
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калина, само гледай да не ядосаш Киро, че пак ще чупи шишета по масата!
41
5
 
8
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 1 месец
Калинчо, главата и е кат първомайска либеница, бря, Мундьо герберски;))) Кат си се фанал с политика, трябва да знайш едно: няма такива, немам-нямам! Щом ти каат, юе имаш, шъри доказвай, че нямаш! С една дума: ку немаш градинар ще ти назначат! И да не си се виждал с Божанов, шти изкарат снимка или телефонен разговор от СРС!;)))
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро и Асен си направили първоаприлска лъжа. Това е техен професионален празник.
39
1
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Накрая ще излезе, че този Нотариуса никой не го е познавал, че е нямал никакъв частен клуб SS в който никой магистрат не е ходил, а това е било поста квартална баничарница посещавана само от кварталните пенсионери :))))))))))
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Господин Стоянов, разбираме, че нямате градинар. Мошениците от ПеПеДеБе са се обучавали по учебниците на КГБ, Тези учебници са им наследство от родителите им, агенти на ДС. Или накратко от там са научили как се изработват компромати. С АЛА-БАЛА спечелиха изборите, за това се опасяват от честно избори. Киро и Асен ясно казват в онзи запис, че реално нямат 7% ако не са направили ала-бала.За Нотариуса и за градинаря питайте службите. Те знаят на кой бащата купува имоти. Крадеца вика дръжте крадеца!
37
1
 
1
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
Утре комисията ще разпитва последните трима главни прокурори.На мен ми се искаше да поканят Филчев,за да си каже мнението по въпроса,което ще е пиперливо и много люто,защо го разкарват.Иван Гешев няма как да го достигне,но и от него чакам интересни сравнения.
36
4
 
7
 
! Отговори
Алито от София преди 1 месец
Много нагло и подло чинге , след като смята че е над закона, и си позволява публично да лъже, без да му пука за последствията, само той не знае че служи на Бойко и шиши, същия като бъдещия служебен премиер, той не трябва да се казва главчев, а твърдоглавчев, забрави колко време беше, и сега е пак послушник на герб,какви политици и управници имаме, само заради дадени постове, сглобката се разглоби, не че вярваме че ще продължи, но толкова нагли *** като Киро джуката и Асен левореза, рядко има
35
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човека с градинаря се казва Бойко Рашков, жена му е истински нотариус и както всеки знае подобни схеми без корумпирани нотариуси не стават, те са длъжни по закон да докладват съмнителни сделки, включително измами с възрастни хора, имоти на под себестойност, имоти с фалшиви и съмнителни документи, но това не се случва, сами се сетете защо!
34
5
 
4
 
! Отговори
ПП + БСП =РОДНИНИ преди 1 месец
РАШКОВ И КОРНЕЛИЯ СА МЛАДИТЕ ЛИЦА НА ПРОМЯНАТА.... ОТ 2020 ЗАЕДНО ПО УЛИЦИТЕ....
33
2
 
10
 
! Отговори
Йордан преди 1 месец
Въртяха се разни снимки на Главния Прокурор Сарафов заедно с Нотариуса (приятелчета де), ама това не е интересно... Къде по-интересно е, че е възможно Калин Стоянов да е чувал за Нотариуса... Българска работа.