Калин Стянов: Не познавам Нотариуса, нямам личен градинар и ще си търся правата в съда!

Министърът дори разследвал Мартин Божанов
1 апр 2024 16:15, Нели Христова
76
Калин Стянов: Не познавам Нотариуса, нямам личен градинар и ще си търся правата в съда!
Снимка: БГНЕС

Не само, че не познавам убития Мартин Божанов - Нотариуса, но и ГДБОП го разследваше, докато бях директор на службата. Това написа вътрешният министър Калин Стоянов в своя Facebook профил.

Ето го и целия пост на Калин Стоянов:

"Публичните атаки към мен от определени кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на неистини и откровени лъжи! Затова съм длъжен да заявя категорично:

Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или чрез други лица, по телефона, включително и чрез мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса!

Още по темата
По времето, в което бях ръководител на ГДБОП, събрахме всички материали по делото срещу този човек, които са внесени в прокуратура и на базата на които има образувано досъдебно производство!

За разпространяваните неистини и лъжи по мой адрес заведох граждански иск в съда срещу сайт и лица определящи себе си като "разследващи" журналисти.

Не на последно място – семейството ми притежава един апартамент, закупен с ипотечен кредит, на какъвто разчитат не малка част от българските семейства. Апартаментът е намерен с брокерска фирма за недвижими имоти, която ни показваше различни жилища в продължение на няколко месеца и е закупен на пазарна цена! По никакъв начин не съм се възползвал от служебното си положение при закупуването на този апартамент!

Нещо повече – нямам личен градинар!

Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди!

Относно безумията и неистините които се говорят по мой адрес през последните дни, включително и от политически лидери, бивши и настоящи министри по националните телевизии, също възнамерявам да потърся правата си в съда!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
7
 
! Отговори
А не бе преди 1 месец
То и Осемте джуджета са герои от приказка......но побългарена
11
3
 
14
 
! Отговори
Христо преди 1 месец
И както последните 35 години ,започват да валят от небето невинни политици чисти като планинско поточе и некурумпирани като майка Тереза.Спете спокойно българи има ред и демокрация в родината.Има и банани
10
5
 
16
 
! Отговори
един съвет преди 1 месец
като искаш да не си публичен, влез пак в задните части на Пеевски, откъдето се появи
9
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Асен Василев е по-нагъл дори от Нотариуса, декларира фиктивно ниска цена на закупен имот да окраде държавата с данъци които той самият трябва да събира!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЛЕЛЕ ОБЛАЧНИТЕ БЪРЗО СА СЕ ОРГАНИЗИРАЛИ И ЛЪЖАТ НАЕТИ ДРАСКАЧИ ВЕЧЕ ЛЪЖЕТЕ САМО СЕБЕ СИ
7
2
 
19
 
! Отговори
хм преди 1 месец
на всяка снимка изглежда учуден! и с право. и аз не мога да повярвам, че е бил министър. наистина.
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отворете документацията на имотните придобивки на Биков, Манев, Константинов, Тонев, Лъчо Иванов, Цецка, Цецо и вижте фигурира ли името на Мартин Божанов. Не ви трябва за това разрешението на някакъв подлизурко, сложен за министр от Пеевски
5
2
 
22
 
! Отговори
Anonymus преди 1 месец
Накрая ще се окаже, че тоя Нотариус никой не го е познавал, нито виждал, нито мирисал. Пак всички чисти и невинни. Така и с Пепи Еврото, така и с цялата мафия.
4
4
 
19
 
! Отговори
мвр служител преди 1 месец
Този престъпник, набеден за държавен министър, няма да стигне до съда, а до кубинката на колега с маска. Заради Пеевският тестис не сме в шенгенското пространство. Къде са арестите на аманатидис, цацаров, борисов, пеевски, михалев? къде са докладите за убийствата на къро и трактора, които чакат от интерпол вече с месеци. За този трябва незабавен арест без обяснения
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този се оглежда винаги страхливо като гърмян заек и гузен човек. Не му е чист косъма.
2
2
 
18
 
! Отговори
Бостанджиев преди 1 месец
На Калинка Бойкова и верваме и още как.
1
0
 
27
 
! Отговори
нотаря преди 1 месец
целия "съд и прокуратура" трябва де се припознаят като затворници.