Йорданов: Време е да върнем здравия разум в политиката

Никой не може да бъде едноличен спасител
Обновена: 19 юни 2024 10:11 | 19 юни 2024 10:11, Инна Ангелова
49
Йорданов: Време е да върнем здравия разум в политиката
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов заяви от трибуната, че повечето депутати, заклели се в юбилейното 50-то Народно събрание са се заклели и в предходното 49-то и са нарушавали клетвата и Конституцията на страната. Партиите са се ръководели от партийните си интереси и резултатът от изборите го показва - ниска избирателна активност.

“Българският народ беше прав, защото некадърните действия и бездействия направиха така, че хората да изпитват само отвращение и срам. Ние от ИТН казахме, че е време да върнем здравия разум, след края на изборите става ясно, че това ще е все по-трудна задача”, каза още Йорданов.

Той определи партията на “Продължаваме промяната” като партия на шарлатаните, излъчила “най-некадърните” министър-председатели в историята на България.

“Никой не може да бъде едноличен спасител, обединител и да решава дневния ред на обществото, никой няма право да поставя ултиматуми на когото и да било за каквото и да било. Здравият разум говори, че когато липсва управление, държавата блокира”, допълни Йорданов.

От ИТН допълниха, че управление, водено от “сглобка” не води до нищо добро и допълни, че само експертно правителство, което не доминира от тази или онази партия, може да управлява.

Време е да върнем здравия разум в политиката и управлението на държавата, каза в заключение Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: НСправителствоИТН
Още от Политика
Фандъкова: Политическите сили трябва да осъзнаят, че е време за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Хрян преди 6 дни
Тошко се нахендри на Деляновия скут! И на Парапета ще го качи Делянчо. Ох кеф! Може и с кафе да се мажат, нали знаете как се наричат въже, които се мажат и си пият кафе в скутовете като Тошко, Боко и Шиши?!
32
0
 
1
 
! Отговори
Мдааа преди 6 дни
ИТН са хора без мора, без достойнство и са перманентни лъжци и измамници!
31
0
 
1
 
! Отговори
Фъргов преди 6 дни
Най-важните задачи на българския Парламент са Законодателството и Контролът върху работата на Правителството. Обидните епитети и вулгаризъм, които бълва този нискоинтелигентен и невъзпитан "депутат" Тошко Йорданов са срам, позор и нисък морал на поведение!!! На такова просташко поведение трябва да се сложи край, това е недопустимо за Парламент! Това не е кръчма в Ямболско село! Слави Трифонов да си прати слугата Тошко на курс по прилично държане в обществено място!!!! Да го култивират малко!
30
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 1 седмица
Като те гледам май вече си се предал на Боко и Чоко (Пеевски) и ти да залебиш за шефа си.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само празни приказки. Няма действия. ИТН са много крайни в говоренето и промените. Това е политика. Научите се да уважавате победителите . Те все пак са избрани законно от народа и работете с тях за подобряване на България.
28
0
 
4
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 седмица
Понятията "политика" (особено българска такава) и "здрав разум" са взаимно изключващите се.
27
1
 
8
 
! Отговори
morgan преди 1 седмица
време е да веземеш деирето и с гологлагвия да хванете сезона на морето кючеклии за политици не стават вашата сила са гюбеците
26
2
 
2
 
! Отговори
Lina преди 1 седмица
Елементарниci. Сценарият чаlхарски ще бъде следният: някой ще шари от фейсбуката на славуцата( защото тя не е ясно жива ли е, но се срамува от себе си) " отговорност трябва. , ще ГО поема , само заради вас , нас. И.тн
25
0
 
5
 
! Отговори
DEPM преди 1 седмица
Накрая всички ще ядете бахура
24
3
 
4
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 седмица
За здравия разум не знам, но добре обслужихте доан бей, като удвоихте секциите в туркия. Мили мои, ако не ви е ... сложил пръстен , има много кадъни. И една на сърце т лъ стуша :)
23
6
 
3
 
! Отговори
РАЗУМ преди 1 седмица
Хайде като сте разумни подкрепяйте ГЕРБ.Нали не искате ПП+ДБ?Какво ви пречи да управлявате-не казвате,защото Шиши ви държи на каишка.Довечера чакам Славчо то бункера да се изкаже мъдро.
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Време е за сватба!! Поради лошото състояние на булката Станислава Трифонова по пътя към олтара тя и партията И са подкрепени от двамата младоженци - бацце от едната страна и шишши от другата.Ритуала ще се извърши по християнски и мюсюлмански обичаи.След венчавката булката ще бъде въведена в сараите, а бацце обеща тридневни всенародни празненства. Народа не Спира да скандира Гор-Чи-Во,Гор-Чи-Во... И вярно е горчиво, направо е rнycно!!!!!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 31, това е самоубийство, освен ако са забравили какво им се случи като участваха в управлението с петков и нинова, едва влязоха в парламента, сега се позакрепиха и да рискуват заради спорни личност меко казано като борисов и официално признатия за корумпиран пеевски
20
9
 
3
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 седмица
Ами вие,ИТН,които имате разум,защо не подкрепите двете мутри?Има три "разумни партии"-правете правителство!Никой не смее да пита ББ защо не иска да управлява с ДПС-нали е българска партия,нали е втора по сила?Герберите, ДПС и ИТН имат мнозинство.ГЕРБ се хвалят,че са първи, ДПС-увеличило броя на депутатите както и ИТН.Няма никаква причина да не се договорят да управляват.
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Политическата криза ще приключи и когато партии като ИТН никога повече не влизат в НС.Кога обаче?
18
2
 
3
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 седмица
Има една непотвърдена информация,че малка група хора .които ровят по кофите за *** са нdмерили нещо коeто не могат да разберат какво е -нито става за ядене ,нито за пине,мирише лошо ,нещо безформено и даже отблъскващо,нито от органичен произход нито неорганичен ,може би е нещо изкуствено!?Има подозрение че това е загубения здрав разум на депутатите -но повече съмнения има за това че тойотдавна е захвърлен на ***!?Срещу съответно заплащане разбира се!
17
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Къде ти е "бунтарската" тениска, що си облечен в костюмче и вратовръзка? Или вече няма нужда да се преструваш?
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Здрав разум и Тошко Йорданов?! Хахаха, късно е чадо!
15
1
 
5
 
! Отговори
Историческо напомнян преди 1 седмица
Тошко Йорданов 2021: който гласува за ГЕРБ е предател.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слави се продаде на гроп-дпс.