Неуспешен опит: Не избраха Рая за шеф на НС, отиваме ли към политическия ад?

Обновена: 19 юни 2024 10:34 | 19 юни 2024 10:26, Александър Попов
252
Неуспешен опит: Не избраха Рая за шеф на НС, отиваме ли към политическия ад?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Рая Назарян не успя да събере необходимите 121 гласа за председател на 50-ото Народно събрание. За нейната кандидатура гласуваха 116 депутати, което се оказа недостатъчно.

Така на втори тур отидоха Назарян и Петър Петров.

На втория тур Назарян също не успя да събере необходимите гласове. При гласували 237 депутати, за нея гласуваха 115 депутати.

В крайна сметка депутатите взеха 30-минутна почивка.

Рая Назарян от ГЕРБ-СДС, Петър Петров от “Възраждане”, Силви Кирилов от ИТН и проф. Юлияна Матеева от "Величие" бяха издигнато за председател на 50-о Народно събрание.
  237
Кандидатурата на Рая Назарян бе представена от Теменужка Петкова, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС, тази на Петър Петров от Цвета Рангелова от “Възраждане”, на Силви Кирилов, който в момента води Народното събрание, от Тошко Йорданов от ИТН, а тази на проф. Юлияна Матеева от Виктория Василева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Рая Назарян
Още от Политика
Фандъкова: Политическите сили трябва да осъзнаят, че е време за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
2
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
Ако искате циркът да е пълен, поне предложете някой Халваджият или Бозаджиян...
225
2
 
4
 
! Отговори
Тарикат преди 1 седмица
Както каза Марков: след промените в конституцията председателят на парламента може да е бъдещият служебен премиер. Сега разбрахте ли защо Борисов толкова настоява за тази калинка? А защо партиите отказаха да я прегърнат?
224
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е как ще стане?? От държанка шеф на парламент??
223
1
 
7
 
! Отговори
Дуньо П. преди 1 седмица
Една изрусена арменска фльорца и един дърт ерген,изправиха обществото ни на нокти.Пръкнала се от нищото,новата Деса демонстрира преимущество пред много други от нейното съсловие.Имаш някаква визия,проявяваш нахалство което ти е по рождение,със зъби и нокти,искаш да седнеш на най високия стол в държавата ни.Не си ли много нагла,да разчиташ не на мозъка си, а на това което ти е между краката?
222
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рая фъфли ли? Ако не сигурно заради тона не е избрана.
221
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едва ли отиваме към политически ад ако не изберем някоя си Рая.......
220
4
 
6
 
! Отговори
Боко капут преди 1 седмица
Боко си направи избори, сега да си търси подкрепа. Деевa крадливата банкянска мaмyнa.
219
1
 
4
 
! Отговори
манол преди 1 седмица
А ПУТИН КВО КАЗА ПО ВЪПРОСА!?
218
4
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Днес Славчовите чалгарчета решиха да разиграят малко постановка.Утре ще гласуват както трябва и Рая председател.После ще гласуват и правителството.
217
2
 
0
 
! Отговори
потрес съм преди 1 седмица
До Абе, Боко!няма такава простотия ...затова сме на това положение. Изказваш се за жена, на която не можеш да стъпиш на малкият й пръст
216
5
 
10
 
! Отговори
Абе, Боко! преди 1 седмица
Че тая твоя нова "звезда", дето ни я пробутваш, е много по-зле и от неграмотната тенекеджийка от Кърджали Цвета бе, Боко! Е, може да е майсторка на ***, ама е нагла лъжкиня, манипулаторка, нагаждачка и слагачка! Ами, вземете си я с Шиши в скута и си свиркайте! Тя нали е на двама ви "кандидатура"?! Първо ще смъква ципа на дебелака, а после твоя!
215
4
 
9
 
! Отговори
позор! преди 1 седмица
Нарязаната сарайско-банкянска слугиня Райса, пардон - Рая, се оказа нагла лъжкиня! Излъга, при това официално, че осъдени политици в Румъния са оправдани! Ега ти долната нагаждачка! Е, и?! Какво искаш да кажеш с тази лъжа ***, Райке?! Че няма смисъл да бъдат съдени за чудовищните си грабежи ГЕРБерастките престъпници ли, начело с главатаря им - мутрата от СИК?! Ай сиктир ***, Райке!
214
6
 
16
 
! Отговори
иво преди 1 седмица
Най-големият ад е съществуването престъпни групи като Герб и Дпс.Мястото им е в затвора.
213
4
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 1 седмица
В общи линии нещата ще се оправят само и единствено, когато (януари догодина) изборите спечелят Възраждан и направят правителство. И нито миг по-рано.
212
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как ли изглежда Райчето като остане само по черно бельо....
211
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Не, аз не вървя към политически ад. Нито пък Българията ни. Тези от полиниците ни и техните лидери отдавна са в ада, а сега искат всички да се обединим с тях в мъките им. Честито 50-то НС.
210
8
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 1 седмица
Абе, тая световно неизвестна Райка ли беше, Рая ли, все там, та това двукопитно нищожество, май е от женски пол, ама не е много сигурно, в крайна сметка къде върти *** - в Банкя или в сараите?! Или на дивана на Сакатия от Учиндол?!
209
7
 
15
 
! Отговори
позор! преди 1 седмица
Престъпникът от СИК просто се подиграва с всички нас, българи! Той отдавна се е договорил с уродливото туловище Пеевски, но особено със Сакатия мерзавец, дето лежи като труп на дивана и не може сам да си избърше ***! Хаджи Тошко Простака с каруцарския и селяндурски език и Балабана Джебчията днес просто изиграха поръчан от СИК и сараите театър с тяхното предложение, защото знаеха отлично, че няма дамине! СИК, чалгарите и сараите пак се изгавриха с нас, бългаяри!
208
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПВП
207
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ад какъф ад, какво ако не е любовницата на похотливия старец от Банкя света свършва