Най-доброто гейминг изживяване от A1 и Lenovo на специални цени

Legion Slim 5 e на промоционална цена от 104,98 лева на месец, Lenovo LOQ e на промоционална цена от 77,50 лева на месец
Спонсорирано съдържание | 29 мар 2024 13:00, Красимир Ангелов
Най-доброто гейминг изживяване от A1 и Lenovo на специални цени

А1 предлага на своите потребители ново гейминг преживяване с обновено портфолио от Lenovo - лаптопите Legion Slim 5, на специална цена от 104,98 лева на месец за 36 месеца, и Lenovo LOQ, наличен за 77,50 лева на месец за същия срок с план за домашен интернет. В пакета на промоционалното предложение са включени и гейминг монитор на Lenovo и раница, а двата модела са налични на A1.bg. Мониторът, който идва в комплект с Legion Slim 5 е Lenovo Legion R27fc-30 Gaming Monitor, а с Lenovo LOQ - съответно Lenovo G24e-20 Gaming Monitor.

Новите флагмани на Lenovo се отличават с иновативен дизайн и подобрени функции, както и с много по-добро изживяване за запалените фенове на игри. Lenovo Legion Slim 5 идва с 16-инчов екран и е оборудван с 16GB RAM памет и 1TB SSD. Честотата на опресняване на екрана на модела е 165 Hz. С операционна система Windows 11, аудио от Realtek, високоговорители Nahimic Gaming Audio и клавиатура с бяла подсветка, всеки геймър ще може да достигне до следващото ниво в играта. Вземи Legion Slim 5 и на цена в брой без абонамент за 3 599,99 лева за членовете на А1 клуб или за 3119 лв. в брой с план за домашен интернет от А1.

Lenovo LOQ е с по-компактен екран – 15,6-инча, като дисплеят има 350 нита покритие против отблясъци и честота на опресняване 144 Hz. И този модел идва с Windows 11, процесор Intel® Core™ i5-12450H и 16GB RAM памет и 512GB SSD. Тук отново не се прави компромис със звука – двата високоговорителя са оптимизирани с Nahimic Gaming Audio. Сега LOQ се предлага на изплащане за 77,50 лв. на месец за 36 месеца и в брой за 2299,99 лв. с абонамент за домашен интернет. Членовете на А1 клуб могат да го закупят и в брой без абонамент за фиксиран интернет за 2 649,98 лева от A1.

A1 е сред най-разпознаваемите компании, инвестиращи в развитието на гейминг индустрията в България. Телекомът е сред основните партньори на Aniventure ComicCon – най-голямото събитие за гейминг и косплей у нас, чието поредно издание предстои през месец юли. Сред ключовите проекти на А1 са също A1 Gaming League – най-голямата лига за електронни спортове в България и реализирането на вътрешния турнир A1 Gaming Thursday сред служителите на компанията.

Какво отличава Lenovo Legion Slim 5 и Lenovo LOQ от всички останали?

Lenovo Legion Slim 5 оправдава името си, като събира мощни геймърски компоненти във впечатляващо тънка опаковка. Задвижван от последно поколение процесори или AMD Ryzen, съчетани с графики NVIDIA GeForce RTX, този лаптоп осигурява изключително плавен геймплей. Включването на дисплеи с висока скорост на опресняване допълнително подобрява гейминг изживяването, като осигурява ясни визуализации с минимално размазване при движение.

Една от отличителните характеристики на Legion Slim 5 е, че е изключително удобен за пренасяне. Въпреки че е оборудван с внушителен по мощност хардуер, лаптопът е забележително тънък и лек, което го прави идеален за геймъри в движение. Освен това издръжливата батерия осигурява възможност за непрекъсваема игра, независимо дали сте у дома или в движение. Моделът се отличава и с усъвършенствана технология за охлаждане, която ефективно разсейва топлината, за да предотврати прегряване по време на интензивни сесии.
В сърцето на Lenovo LOQ се крие мощна комбинация от високопроизводителни процесори от серията Intel® Core i5 и видео карта NVIDIA® GeForce RTX, което позволява на геймърите да се справят с лекота с най-взискателните игри на пазара. Това, което отличава Lenovo LOQ, е вграденият му дисплей, който е с висока честота на опресняване и ултра ниска латентност за безупречен геймплей.

Освен за игри Lenovo LOQ може да се използва и за много други технологични развлечения в дома, благодарение на вградените високоговорители и възможностите за смарт телевизор. Потребителите могат лесно да превключват между игри и мултимедийно съдържание, което го прави идеално допълнение към всяка развлекателна конфигурация.


Спонсорирани публикации