Русия проведе изпитания на хиперзвукова крилата ракета

Тя беше изстреляна от фрегата и порази целта в Баренцово море
7 окт 2020 12:58, Елка Василева
173
Русия проведе изпитания на хиперзвукова крилата ракета
Кадър: YouTube

В Русия за първи път беше изпитана хиперзвуковата крилата ракета „Циркон“, съобщиха от министерството на отбраната. Ракетата беше изстреляна от борда на фрегатата „Адримал Горшков“ и успешно порази цел в Баренцово море на разстояние 450 км.  

Чрез видеоконферентна връзка началникът на генералния щаб на руските въоръжени сили Валерий Герасимов докладва за успешното изпитание на президента Владимир Путин, който днес навършва 68 години, предаде БНР.

Държавният глава подчерта, че създаването на системата „Циркон“ е голямо събитие не само за руската армия, но и за цялата страна.

По думите му оборудването на армията и флота с най-нови оръжейни системи, които нямат аналог в света, обезпечава дългосрочно отбранителните способности на Русия.

 Президентът Путин поздрави за успешното изпитание министъра на отбраната, началника на генералния щаб и всички специалисти, които са работили по проекта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиИма "зверски некомплект" заради такива като теб,които по цял ден нищо не правят не се опитват нищо да подобряват и само люпят семки,докато се разхищава от себеподобните ти.Не съм виждал такава наглост като твоята - служител на държавата, който ЦЯЛ ДЕН ДНЕС стои тук да се обяснява(не ми казвай, че чакаш нещо, днес си цял ден тук), да оправдава разхищения и раздути щатове, с"непрекъсваемост",като същевременно се оплаква от липса на кадри.Руски *** в "секретна" българска администрация
102
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТова не прави режима ви на работа еднакъв. Както казах, ако искаш да се приравняваш към военните бъди така добър да поемеш и тяхното отношение към правилата - пробвай се да правиш в казармата каквото ти скимне и да злоупотребяваш и ще видиш колко ще лежиш.А при работата в сектора на гражданските услуги нещата трябва да са още по-ориентирани към клиента, защото става дума за ежедневни услуги.Както казах, разхищавате на кило ресурсите на държавата и наглееш отгоре на всичко.
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТвоята работа не се "върши както трябва". дадените от теб досега сведения сочат, че във вашето "секретно" звено цари хаос, разхищение, некомпетентност, арогантност и вреда, включително и ти носиш лична отговорност за това състояние на нещата. Това означава, че държавата може да обслужва обществото много по-добре срещу много по-малко пари. Това, че отвън това относително не се вижда, се дължи именно на разхищенията и вероятно укриването. Примера ти е неадекватен, както вече казах.
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиАко не знаеш разликата между "услуга" на гражданска структура и функция на силова такава, значи си още по-неграмотен от демонстрираното досега. Едното е свързано с нормалното функциониране на обществото, другото е предпазен инструмент в случай на неотложна нужда (и даже и тогава военните имат куп задължения, които трябва да съблюдават) при изключителни обстоятелства.Между другото, ако се сравняваш с военните като функции, бъди така добър да се сравняваш и като задължения.
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиЯвно вече от нямане какво да дрънкаш започна да споделяш битовизми. Държавната администрация не са чистачките, и дали те ще получат пенсия защото са на щат или не няма никакво значение за това как не си вършиш работата, а вместо това вредиш на страната.Такива като теб трябва да бъдат безкопромисно наказвани и отстранявани. Фактът, че в "секретно" звено се е наместил руски *** само показва какви огромни пропуски в сигурността на тая държава има. Наред с други неща.
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиАз знам защо съществува държавната администрация, но явно ти не знаеш. Също така, тя не е раздута по тази причина, ако беше такава причината щеше да се квалифицират хора за универсална работа, така че да може да покриват такива случаи, вместо да се назначават хора, които нищо не вършат. Раздута е, за да намират местенца на такива като теб. Не само, че не си спазваш задълженията, но брутално използваш позицията си за да вредиш на държавата България.
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиНеграмотен си и не само като служител, но и като гражданин: не само, че да гласуваш не може да ти бъде наредено, но това, че изобщо гласуването ти може да бъде поставяно под въпрос само по себе си подсказва, че не си знаеш и правата. Истината "Боби" е, че ти си един безотговорен човек, който си е намерил местенце в държавния апарат и срещу това да не правиш нищо си продаваш гласа. Отделно от това не вършиш почти никаква работа, а и вредиш на България. Това си ТИ.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиАко НЯМАШ какво да правиш информираш началника си за това и той ЩЕ ТИ НАМЕРИ РАБОТА, ГАРАНЦИЯ. Троленето по форумите НЕ Е това, за което ти плащат. СРАМ СИ за хората, които съвестно си изпълняват задълженията.
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Значи всички които са на Бюджетна издръжка трябва да правят само това което им казва работодателя? Бойко ще каже Гласувайте за мен - реално той в момента ми е работодател!"Показваш БРУТАЛНА НЕГРАМОТНОСТ. Имаш длъжностна характеристика - там пише какво трябва да правиш. Предложения от теб "случай" е несъвместим и с твоята и с тази на ББ характеристика като служители на държавна служба, тъй че даже не знаеш какви заповеди могат да ти бъдат давани!
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТова, че си написал "името си" не означава, че действията ти са морални или отговорни (не, че името ти, съответства на име, което може да бъде търсено като референция).Държавните работници първо трябва да се научите в името на кого работите и защо го правите: точно ти не си наясно с нито едно от двете неща, заради това си позволяваш да правиш нещата които правиш при това без грам угризения на съвестта: ти осъзнаваш ли, че ние ти плащаме заплатата и си ДЛЪЖЕН да работиш САМО това?
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиКакто демонстрираш с личния си пример, на първо място липсва морал и отговорност. Едно време на такива като мен ни обясняваха какво означава да работиш за дъжавата, но явно на со*оланковци като теб това не са ви го обяснили, пореди което си нагъл и безочлив до безобразие тук ( а верятно и в реалния живот). Трябва голяма метлааааа, и ще ви я развъртим, рано или късно.
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиОт шикалкавнето ти само става ясно, че всички там сте си седнали на ръцете и това ви устройва, затова работата ви е толкова натоварена, само че аз не ви плащам заплатите за това и СЪС СИГУРНОСТ не ви плащам заплатите да тролите в работно време, отгоре на всичкото в разрез с интересите на държавата ни.Ако имаше и грам морал, щеше да изчезнеш оттук безкрайно, или поне да не се идентифицираш. Затова ще работим да ви изринем всички руски ***: за да тръгнат нещата.
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До NASA само попитам ти си американец или българин ?
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиНе ми разправяй, че шефа на ИТ отдела няма дума при подбора на това какво да се купи. Или сте се събрали само некадърници там или ЯКО лъжеш. А ти като ползвател на тоя хардуер колко докладни и до кой написа?
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиЗащо в ИТ отдела ви не е осигурено системно хардуерно подсигуряване за сървъра и защо ти, като ползвател, не си дал препоръки?
88
2
 
2
 
! Отговори
NASA преди 3 години
Всички оръжия, които имат крепостните са конвенционални, а нито едно космическо...
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиКой отговаря за тоя сървър?
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиГовори ми , да. :))))Я си дай идентификационния номер, и ще ти пратя хора да ти разгледат жалбите за кекаво оборудване.
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиПознавам работата на държавната администрация като пръстите на едната си ръка :))))Не ми обяснявай, че "няма как". Има как и още как! А това, че драскаш неща, които са срещу официалната позиция на държавата в качеството ти на държавен работник, те правят подлежащ на дисциплинарни наказания., както и това, че в работно време се занимаваш с неща извън трудовата ти характеристика и това ПОСТОЯННО.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"А какво да правя когато няма дори тест сървър..."Работиш за подобряване на системата, пишеш рапорти докато не ти обърнат внимание и НЕ РАБОТИШ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ДОКАТО СИ НА ЗАПЛАТА ПРИ НЕЯ!