Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато

Според него организацията "позволява изтребването на руснаци"
5 мар 2024 14:43, Нели Христова
101
Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато
Снимка: БГНЕС

Правнукът на бившия съветски лидер Йосиф Сталин, художникът Селим Бенсаад, е изпратил отворено писмо до руския външен министър Сергей Лавров. В обръщението си правнукът на Сталин заявява необходимостта от разпускане на ООН.

"Като последен роден Джугашвили, правнук на Генералисимуса на победата във Втората световна война и внук на Яков Джугашвили, загинал в нацисткия концентрационен лагер Заксенхаузен, съм готов официално от името на семейството на Сталин да подкрепя Вас и Министерството на външните работи на Руската федерация в свикването на специално заседание на ООН, на което да се реши бъдещата съдба на тази организация и целесъобразността от участието в нея на страната наследница на СССР, страната победителка на фашизма - Русия", пише в писмото.

Селим Бенсаад смята, че ООН не е способна да решава въпросите за предотвратяване на геноцида над нациите и отделните народи. Според него организацията "позволява изтребването на руснаци" в Донбас, а също така провежда политика на двойни стандарти в ивицата Газа, пише news.ru.

Според него е необходимо да се инициира и преместването на седалището на ООН в Москва или Ялта. Той отбеляза, че в момента западните дипломати използват визовия режим, за да оказват натиск и да лишават руските представители от възможността да участват в сесиите на ООН в Ню Йорк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И Путин и Сталин са мислили за Русия и зя руският народ. И двамата са държавници, които милеят за добруването на родината си.
70
6
 
9
 
! Отговори
До 68 преди 2 месеца
Русия е правоприемник на СССР, а пък СССР е правоприемник на царска Русия.
69
14
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Нито ред няма написан за изказването на Илон Мъск отпреди 2 дни , че НАТО трябва да бъде разпуснато ,защото е създадено в отговор на създаването на Варшавския договор ,който отдавна не съществува.
68
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Семейството на Сталин подкрепя Путин.Какво повече да се каже?
67
3
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 месеца
Хаха. Бащата на Селим е алжирец! Почти съм убеден че ако чичко Ади имаше потомство, то правнучката му щеше да е африканка. Съдбата се гаври с тираните. Но на Адолф му се размина. Късметлия.
66
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наглост! Русия не е подала молба за членство,така, че тя трябва да бъде изхвърлена.Беларус и Украйна са членове от самото създаване на ООН, като Беларуска ССР и Украйнска ССР, но въпреки това подадоха молби за членство.СССР се разпадна, но Русия не подава молба за членство.Така, че тя е незаконен член на ООН.
65
6
 
17
 
! Отговори
Иванов преди 2 месеца
Неблагодарни руски кучета ако не беше лошия запад и сащ нацистите щяха да ги смажат сега вият като вълци срещу запада и този нерез медведа и онази пияница Захарова Ани изгонете ги ще изгоним и вашите агенти от Европа да видим какво ще послушвате
64
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ми, да се разпусне, ООН е хабитат на русия и нейни сателити!
63
7
 
34
 
! Отговори
самогона не прощава преди 2 месеца
Боже, колко шашкъни има на този свят !!!
62
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Една частна организация без никакви резултати за страните от света !
61
11
 
30
 
! Отговори
Демократ преди 2 месеца
И този е ярък пример, че комунизЪмът е уникално зло. Повредите в мозъчната *** са безвъзвратни и наследствени.
60
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Селим Бенсаад - този не е Сталин а талибани :)))
59
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копаят дъното нещастните ***, смешни и жалки са. Добре е, че вече сме от цивилизованата страна на барикадата.
58
7
 
17
 
! Отговори
ООН=ислямсти+комунис преди 2 месеца
ООН е създадена след 2 Световна Война, за да предпази света от Нов геноцид срещу евреи и от нова световна война, но това което са продължили да правят подмолно корумпираните диктатори на комунистически и ислямски терор.режими е да създават неонацистки ислямски терористични групи като свързаните в Палестинска автономия ислямски араби, въоръжавани от комунисти като Русия, окупатори на 1! Еврейска земя и целящи анихилация на Израел за ограбване на цялото му земя дадена от Бог само на Израел
57
7
 
18
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 месеца
ООН , НЕ СЕ КОМАНДВА ОТ МОСКВА......ХУДОЖНИКА НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛ.....ХАХАХА....НО, ВИЖ----РУСИЯ , СПОКОЙНО МОЖЕ ДА НАПУСНЕ ООН- то.ТЯ, И. БЕЗ ТОВА НЯМА НУЖДА ОТ НЕЯ!
56
5
 
19
 
! Отговори
Мужик преди 2 месеца
Тоа пък откъде се излюпи?
55
4
 
22
 
! Отговори
Правда преди 2 месеца
За съжаление крушата не пада по-далеч от дървото и внукът на измамния престъпен комунист-диктатор Сталин, масов убиец на милиони невинни дори от своя народ, вкл. евреи, който като всички корумпирани *** и другите и себе си, защото именно днешна комунистическа Русия свързана с ислямските терористични антисемитски режими като на Иран,Сирия, Турски,Палестински, Азербайджан вършат терор,геноцид на Хитлер срещу Божият народ и земя Израел и срещу християнски народи Украйна, Армения, Грузия и др.
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още по-ироничното е, че бащата на Салим е работил над 30 години за ООН - Хюсеин Бен Саад.
53
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Правнукът на грузинеца е арабин? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА И защитава руснаци? ХАХАХАХАХАХАХАХА Еволюционната стълба ги е пропуснала тези примитивни етноси.
52
6
 
8
 
! Отговори
Израел също напусна преди 2 месеца
Израел каза същото - ООН трябва да бъде разпуснато и изтегли представителя си в ООН