Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато

Според него организацията "позволява изтребването на руснаци"
5 мар 2024 14:43, Нели Христова
101
Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато
Снимка: БГНЕС

Правнукът на бившия съветски лидер Йосиф Сталин, художникът Селим Бенсаад, е изпратил отворено писмо до руския външен министър Сергей Лавров. В обръщението си правнукът на Сталин заявява необходимостта от разпускане на ООН.

"Като последен роден Джугашвили, правнук на Генералисимуса на победата във Втората световна война и внук на Яков Джугашвили, загинал в нацисткия концентрационен лагер Заксенхаузен, съм готов официално от името на семейството на Сталин да подкрепя Вас и Министерството на външните работи на Руската федерация в свикването на специално заседание на ООН, на което да се реши бъдещата съдба на тази организация и целесъобразността от участието в нея на страната наследница на СССР, страната победителка на фашизма - Русия", пише в писмото.

Селим Бенсаад смята, че ООН не е способна да решава въпросите за предотвратяване на геноцида над нациите и отделните народи. Според него организацията "позволява изтребването на руснаци" в Донбас, а също така провежда политика на двойни стандарти в ивицата Газа, пише news.ru.

Според него е необходимо да се инициира и преместването на седалището на ООН в Москва или Ялта. Той отбеляза, че в момента западните дипломати използват визовия режим, за да оказват натиск и да лишават руските представители от възможността да участват в сесиите на ООН в Ню Йорк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
8
 
! Отговори
КИМ ЧЕН ПУТИН преди 2 месеца
ПОЗДРАВЯВАМ САМО ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ :D
30
13
 
3
 
! Отговори
западна овча мисъл преди 2 месеца
Ама как са го съчетали в едно изречение : "Сталин, Лавров, ООН , разпуснато" и са заобиколили, че Щатите всяка година искат разпускане на ООН!
29
10
 
4
 
! Отговори
61 преди 2 месеца
Не реагирайте първосигнално на това кой го е казал! Обърнете внимание това, което е казано! Колко войни и несправедливости е предотвратило ООН през последните десетилетия? Когато една организация не изпълнява целите, заради които е основана, нейното съществуване е безсмислено.
28
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руският външен министър Сергей Лавров покани посланиците на страните от ЕС на разговор. Посланиците не пожелаха да се явят и МИД предложи да бъдат изпроводени поживо-поздраво по родните си места.
27
7
 
1
 
! Отговори
сега разбра ли се? преди 2 месеца
"Кои са двамата влюбени от първата мъжка сватба в Гърция?"
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Правнук реве за Сталин . Дъщеря му Алилуева се отказва от него и след третия си развод заживява в САЩ. Внучката му е в Далечния Изток работила в научна лаборатория , сега пенсионер. И винаги се е пазела да не се споменава връзката и със Сталин. Сталин генералисимус съсипа живота на милиони руснаци . А този грузинец тръгна да се прави на интересен . ООН ще разваля.
25
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как здраво върви промивката в тази страна...
24
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е то - кръв вода не става. Както дядо му е бил сатрап и деспот навремето, така и наследникът му си е същото безмозъчно същество. ООН им било виновно! Да не бяха нападали Украйна, нямаше да има нужда да се разрешава кризата там.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да се разпусне или да се премести в Крим?
22
7
 
18
 
! Отговори
Папо преди 2 месеца
Че тоя Сталин нито е етнически руснак, нито е славянин ,нито е роден в Русия. Най обикновен грузински колхозник, роден в някоя колиба по чукарите в Кавказ.
21
5
 
8
 
! Отговори
СС преди 2 месеца
До 4. Анонимници не могат да изключват никого отникъде. Че и в множествено число говори! Кои сте вие, дето ще изключвате бе! Незнайни клавиатурни мишки!
20
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И аз съм за разпускане на руската федерация! Поне на 5 части трябва да я разделят.
19
8
 
13
 
! Отговори
До 17 преди 2 месеца
Само ти се пръскаш от яд. Висиш тук от сутрин до вечер, за да защитаваш кремълския престъпник. Колко смешен и жалък си! :)))
18
6
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 2 месеца
какво ни интересува нас цивилизациованите държави в Европа, че някакви две азиатски *** си пишат някакви писма в блатната си държава.
17
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 16. За да се пръснеш от яд.
16
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А що да не се разпусне Руската федерация?
15
6
 
9
 
! Отговори
Маринчо Кожухаров преди 2 месеца
Не знам кой е правнука на СТАЛИН но е *** човек ................ООН ако бъде разпуснато целия свят ще се обяви против РУСИЯ и ще навлезат на тяхна територия ЗАЩОТО ще липсва РЕЗОЛЮЦИЯ на О.Н. или ООН. по настоящем защото няма кой да каже ВЕТО на предложението за инвазия ! Ето защо САЩ нахлуха в КОРЕЯ1951 г ....защото Русия напусна ООН и при гласуването за изпращане на войски СССР не постави ВЕТО и сащ нахлуха ....................
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До 11. Е па щом си бил свидетел дъртия нема да ти противоречим...
13
0
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 2 месеца
Не майтап бе Уили!
12
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ударил едно шише водка и решил да закрива ООН. Ей тва е руснака хахах