Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?

Шестима здрави мъже се появиха на кадри от атентата на Москва
Обновена: 27 мар 2024 14:55 | 27 мар 2024 14:26, Нели Христова
272
Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?
Снимка: БГНЕС

Шест яки момчета, изглеждащи като тайни агенти, са се погрижили вратите на изходите на залата в Международния изложбен център "Крокус" да бъдат затворени секунди преди началото на стрелбата там. Това става ясно от видео, което се разпространи вирусно в социалните мрежи. Шестимата са облечени еднакво – със сини пуловери и сини джинси и са еднакво набити. Те са застанали в радиус от пет метра един от друг. В началото снимат обстановката с телефоните си. А буквално преди първите изстрели един подир друг започват да крещят и заповядват: "Затваряйте вратите".

До момента няма никаква официална информация кои са тези хора.

Видеото бе излъчено и в предаването на руския журналист Антон Хардин, който живее на Запад. Той разкрива още много странности около терористичния акт, отнел живота на повече от 130 души.

Григор Лилов също излезе с версия, че тайните служлби на ФСБ стоят зад атентата.

"Пет стотинки не давам какво твърдят за атентата Москва, Вашингтон, другите столици, медиите у нас и по света.
Пет стотинки не давам, защо политиците по света не само крият  „подгряването" на общественото мнение” в Русия от Путин чрез този атентат, но крият и втората, свръхсекретна причина за организирането му и провеждането му от ФСБ.

Защото на фона на тайните преговори за Украйна с Кремъл, няма световни политици, които да признаят истината: ИДИЛ е всъщност ФСБ. И този странен ИДИЛ парадоксално се оказа и косвено замахнал срещу ... чужди правителствени ръководители и НАТО!!!.", написа той във Facebook, отбелязвайки, че стрелбата уж е станала през нощта, а видеото, което ИДИЛ публикуваха, изглежда е заснето през деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин ще ги оправи нямайте грижа. Мислете обаче здраво как ще изринем украинските чуми отмъстителни от България преди да са почнали и тук да ни гърмят.
134
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече три века англоснаксонците пиратстват над света, трябва да си абсолютен *** да им вярваш на жалките историики за лошия Путин.
133
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички анти руски истерици да умрат от злокачествени тумори......АМИИИИИН
132
9
 
4
 
! Отговори
мдааа преди 1 месец
По англогейци от тия не съм виждал..
131
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе, американския мост, пак Путин ли го събори.
130
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сащ изтрепали индианците защото не приели демокрацията насилствено а чрез геноцид.
129
8
 
15
 
! Отговори
Georgi преди 1 месец
До АнонименНай-кървавия и най-гнусен атентат който си виждал продължава вече повече от 2 години в Украйна , по личното желание и заповед на любимия ти фюрер *** !!! Махни се ти в тъпата Раша и не срами България и българите !!
128
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-важното е, че след като безспорно се доказа, че агенти на ФСБ са били в залата, вече няма връщане назад за руския диктатор. Скоро всеки руснак ще знае, че той е готов да ги убива за целите си.
127
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде да го видим това видео, а? И защо не показахте видеото с момчетата-разпоредители, които са работили в гардероба и са спасили над 100 човека. Хубав пример за днешната младеж. Нещо те са намерили отключена врата. Тази *** версия с дебелите вратове си я заврете някъде. Явно никой не е работил в културно-масова институция, за да пише такива глупости. Няма как да стане. Няма и смисъл. Има 1000 начини вратите да бъдат заключени, но не е това. Тъпо, тъпо, чак вдлъбнато.
126
5
 
9
 
! Отговори
преди 1 месец
Аз говорех с Николай Малинов, Иво Христов, Боян Чуков , Васко Василев , Копейкин и всички единодушно заявиха че този теракт е дело на омразните империалисти и не пропуснаха убедително да заявят че " победата будет за нами" .
125
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До те сами! :) - Не, Северен поток 2 най-вероятно го грънмаха американците, а този атентат най-вероятно си го направиха руснаците. Сега очаквам мозъкът на половината от коментиращите да блокира. Как така хем пиша срещу САЩ, хем срещу Русия. Не е възможно. хахахаха Просто съм реалист, а не про_мит мозък като феновете на тези две империи.
124
8
 
5
 
! Отговори
Ами кои са преди 1 месец
Да ви сфетна... това са агенти от Ми6 и ЦРУ....
123
1
 
4
 
! Отговори
Руси Филчев преди 1 месец
Не бе хора, всички там са били холивудски актьори !
122
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя григор лилов си е самия той фалшива новина, при ковида беше първа плашипутарка, още преди да има и един болен в европа и преди генерал годжи и щабните лъжци да разберат че имало кромид оня вече пишеше за чували с трупове. ся пак са му спуснали отнейде сценарий
121
4
 
4
 
! Отговори
Глигорчоо, преди 1 месец
спочко, бе каиш. Твоите анализи, мнения и смешки са тпи и поради това безинтересни. Не се аби толкова. В мн чувствителна възраст си.
120
2
 
2
 
! Отговори
Georgi преди 1 месец
До АнонименМа много малки проценти , как така , ще се излагаме ли сега , за Раша или над 90% или нищо , айде де , хахахахха !!
119
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко може да е продажна българската преса?! Явно безгранично и безкрайно. Във всяка новина, абсолютно във всяка, всяка "медия" си има квота за коментари против Русия и Путин. Струва си да се правят сега принтскрини на "новините" и да се сравняват с тези от догодина с новият курс на Посолството при Тръмп.
118
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ? "Сплотяване на обществото не му е нужно, изборите го показаха." - Щом според теб изборите в Русия са показали сплотеност в обществото им, значи вярваш, че наистина около 90% от хората там си харесват Путин. Щом вярваш в последното директно мога да ти заявя, че никой на този свят не може да те убеди, че Русия е виновна за нещо (не визирам атентата, а по принцип за нещо) и то не защото не е вярно, а защото си зом_би. Ти и американофилите сте един дол дренки,просто вярвате в различни Богове.
117
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е най-кървавия и безсмислен атентат за който се сещам в живота си. А нашите мижитурки не намериха сили поне да изкажат съболезнования. Жалки твари, махайте се.
116
10
 
7
 
! Отговори
Anon преди 1 месец
Много, много бой ще ядете евротpепки.