Анушка Делон пусна шокираща снимка на баща си

Нейното послание е: Не се тревожете
Обновена: 23 апр 2024 16:03 | 23 апр 2024 16:03, Петър Бойчев
53
Анушка Делон пусна шокираща снимка на баща си
Снимка БГНЕС

Новините около легендата на френското кино - Ален Делон, напоследък не са никак добри. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду си чрез медиите и хвърлят обвинения един на друг.

88-годишният актьор наскоро бе поставен под попечителство, тъй като тежкото му здравословно състояние му пречи да мисли трезво и да взима самостоятелни решения.

Дъщеря му Анушка качи снимка на баща си и своето послание към нея и изведнъж светът се натъжи. Ален Делон вече е далеч от онова, което всички ние сме свикнали да виждаме. Той е остарял, но болестите и чисто житейските неволи, които го спохождат, допълнително са оставили своя отпечатък върху лицето му.

Посланието на Анушка към снимката на баща ѝ също е тъжно. Не само защото е пълно с любов, но и защото навява мисли за сбогуване. Ето какво пише тя: "В петък сутринта заснех баща ми. Снимката направих за себе си, за да имам спомен от нашите моменти. По време на закуската с него усетих безкрайна благодарност.

Това беше уникален момент на нежност в моя брутален свят. Намирам го за красив. С неговия вечно син, жив и почти биткаджийски поглед, който ми е дал невъобразима сила. Моят безсмъртен баща. Показах му снимката, а той каза, че е красива. Толкова красива, че го попитах дали може да я споделя с вас - неговата публика, която се интересува от него. Е, с негово разрешение - ето я снимката. А на вашите притеснения той отговаря: "Не се тревожете."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Снимката е страхотна.
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Велик! Как изглежда сега е нещо много лично, не е наша работа да го обсъждаме. Дай Боже всекиму да доживее такава възраст.
49
3
 
2
 
! Отговори
Alex преди 1 седмица
Анушке, ти си т.п., както повечето жени и потребители тук. Зле сте, защото мислите само за пари :) Провинциалисти :)
48
0
 
6
 
! Отговори
ТОЯ ЩО -УТКИ преди 1 седмица
Е ОЩАСТЛИВИЛ, ЧЕТ НЯМАТ
47
3
 
5
 
! Отговори
Синатра и Елвис преди 1 седмица
През 20 век има трима велики еббаччи - Франк Синатра, Елвис Пресли и Ален Делон!
46
3
 
5
 
! Отговори
трудна работа преди 1 седмица
Да имаш 200 млн,и да чакаш нормално отношение е малко наивно!Съчувствувам му!Господ да го пази!
45
1
 
18
 
! Отговори
Благословия преди 1 седмица
Да остарееш и да бъдеш свидетел на промените в този свят за почти столетие е благословия ,която малък процент от родените получават. А да си бил и звезда и да си бил обичан от милиони хора ...е това си е да си роден под щастлива звезда
44
2
 
31
 
! Отговори
Софиянец преди 1 седмица
За почти 90 годишен, изглежда много добре. Ако може и да ходи сам, няма никакъв проблем. Един велик актьор, който всички ще запомнят с прекрасните му филми. Мхого хубаво го е казала дъщеря му - "Моят безсмъртен баща".
43
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако не са очите му нямаше да го позная на снимката. Както казваше великия Ал Пачино на приятелят си във великия филм" Белязаният" по повод Мишел Пфайфър, която го харесваше: " Очите, приятелю! Те никога не лъжат!"
42
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Станал е на дявол каракончу вече.
41
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изглежда страшно и тъжно.
40
5
 
5
 
! Отговори
Ббб преди 1 седмица
Що бе, готин е, може да влиза в роля.
39
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И какво е шокиращото Бай Ален е на 90 ,как искате да изглежда.
38
5
 
0
 
! Отговори
Gorskio преди 1 седмица
Ти явно си спомняш точно как в било? А като руския цар се изгаври при съединението видя ли също? Маклауд п.розд!
37
3
 
11
 
! Отговори
Аз преди 1 седмица
Анушке, щерко Делонова, искала си да споделиш мили думи за остарелия си забележителен баща. Те са достатъчни. Не е било нужно да публикуваш тая снимка. Каква ти е целта? Какви отзиви очакваш? На 88 никой не изглежда като на 30.Той оставя голяма диря след себе си? А ти?
36
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дано пукнът франките. Много гадни и се изгавриха с бг в 1919.
35
4
 
27
 
! Отговори
Хаха преди 1 седмица
Вижте му снимките на младини. Такъв красив и елегантен мъж се ражда веднъж на 100 години. Поклон.
34
4
 
28
 
! Отговори
Ето какво казва преди 1 седмица
Ален Делон на финала на жизнения си път: Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него! . А пък Анушка и цялата рода не зачитат думите му и продължават да се гаврят с него, когато е стар и болен. Но няма поводи за тревога за него, защото живя достойно.
33
2
 
5
 
! Отговори
Иво преди 1 седмица
Дъщеря му не живее с него, тя живее в Женева във вилата, която той й остави, както и половината от милионите. Малкият му син живее с него във Франция. Разбира се те имат много домашен персонал, лекари и сестри в къщата. Делон е пожелал да бъде погребан на това място. Другият му син е в Париж. Всъщност Анушка предизвика караниците, защото иска да вземе баща си във Швейцари, където не се плаща данък настледство или малко. За това е спорът,но и Анушка винаги е била любимка на баща с
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жалко , че е отгледал трима които се карат сега за парите му