Това ли е победителят?
Това ли е победителят?
Снимката е от страницата на Сергей Снимка: Eduard | 13 май 2013 09:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
242
23524
18
64
Напиши коментар Коментари
166
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко и Цоко ги чакатсегадълги разходки из прокуратурата и съдилищата,вече в качеството си на обикновени мутриЩе се раходят и до ЕП,за да дават обяснения за подслушванията и купените избори
165
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пожелавам на българите да измрат от глад и отчаяние. Държава в която болшевишко родоизменни ***, човекоубийци, се радват на такава масова подкрепа заслужава само това: да умре от глад. Да ви е честито *** бездушни :)
164
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб спечели битката с лъжа,но не спечели войната!!!Как си представяте двама подсъдими да управляват България,които са компроментирани пред целия свят !???!Как Боко и Цоко ще да ЕП като Цоко обвинява прецедателя на ЕП и в примане на подкуп??Как ще искат евро-пари като Цоко обвинява президента на Франция в подкуп???Абе ,*** Цвинокио,нали Оланд ти подписва евро-програмите ???!!!Вече е внесено дело срещу Цоко за клевета в прокуратурата!!
163
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОБЕДИТЕЛ ЛИ Е ТОЗИ? ТА САМО ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА ВИКАХА ПО УЛИЦИТЕ ВСИЧКИ ДЕТО СА В ПОЛИТИКАТА ОТ 20 ГОДИНИ-ВЪН. А ТЕ ГИ ПОБЕДИХА И ПАК СА ВЪТРЕ.....!
162
4
 
36
 
! Отговори
неверник преди 10 години
Другарю Съргей, за да се състави правителство, освен знания за военната униформа на съветския войник, са необходими достойнство, морал и етика. За съжаление тези понятия са неизвестни за Вас. Защо не прочетете всичко което се пише за вас. На ваше място веднага бих заминал за Сибир. Там ви е мястото. Никога не казвайте "народа ни даде доверие", защото 12% не е равно на 88%. Вслушайте се в съветите на Вашия приятел" Пикаещия във фонтаните" и няма да сбъркате. Останалите 88% от народа ще ви изрита
161
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб спечели битката,но и войната !! Битката,в която имаше поне 500 000 фалшиви бюлетини !!Герб са диктаторска партия,имаха цялата власт и направиха геноцид спрямо българите!!Тяхната единствена цел е да имат цялата власт,за да могат да прикриват невежеството и престъпленията си !!В момента единствената политика каквато трябва да се води е тазина високите доходи и нови работни места,не зависимо кой е на власт,нещо нвъзможно за ГербВсяка друга партия ще е по-добра от герб
160
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ СЪСЕЛ, ВЧЕРА НЕ КАЗА НИЩО ОСВЕН ЗЛОБА И ЗАВИСТ. ВСЯКА ВТОРА ДУМА БЕШЕ ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ. СЪЩИЯ ТОЗИ ДЕТО МУ Е МИНАЛО ДЕТСТВОТО В ЕВКСИНОВГРАД В РЕЗИДЕНЦИЯТА ТОЗИ ЛИ ЗНАЕ КАКВО Е ТРУД И ПОТ. ТОЗИ ЛИ ЩЕ НИ ИЗВЕДЕ ОТ КРИЗА? ЧЕ ТОЙ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР НЕМОЖЕ ДА РЕШИ КАКВО ОЩЕ МУ ТРЯБВА НА НЕГО. ОЯЛ СЕ Е КАТО *** И САМО ПЛЮЕ. КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ НА РУСНАЦИТЕ,А НА ХОХЕГЕР,А КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ? НАПРАВИ ЗА РУСИЯ,А ЗА НАС САМО КРЕДИТИ ОСТАВИ
159
6
 
35
 
! Отговори
да Ви е честито преди 10 години
Честито на всички гласували за бсп сами си заслужихте хомота.Тази зима ще се радвам на гладни и измръзнали пенсионери , защото трябваше да се примирят че времето им е минало и да спрат да гласуват под строй. Задава се много страшно време
158
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Damata: А КОЛКОТО ЗЛАТО ИЗПРАТИ ТАМ БЪЛГАРИЯ С ВЛАКОВИТЕ КОМПОЗИЦИИ ДА НЕ БИ ДА НИ ГО ВЪРНАХА? А ПО БРИГАДИТЕ,ДЕЦАТА БЕРЯХА НАЙ-ХУБАВИТЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА СССР, ДА НЕ БИ ДА ГИ ЯДЯХМЕ НИЕ. ВСИЧКО ДРУГАРКО Е ПИТО И ПЛАТЕНО. НИКАКВИ ДАМИ НЯМАШЕ ТОГАВА , САМО ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОСТАНА СА ОБУЧЕНИТЕ В МОСКВА МИЛИЦИОНЕРИ ДЕТО ОЩЕ НЕМОГАТ ДА СИ ПРОМЕНЯТ МАНТАЛИТЕТА
157
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
sosel sosel da tova e pobeditelqt
156
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нищо и няма на социалната и политика на тази гнила партия. доказателство е Бентлито на техния социален министър Емилия Масларова !
155
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако това е победителя, за който exit poll-а показа, че са гласували предимно хора над 60 годишна възраст, то значи България не е държава за млади и предприемчиви хора. Най-добре младите да си стягаме куфарите и да бягаме в чужбина.
154
6
 
13
 
! Отговори
коко преди 10 години
Разкарай се,нагъл паткан!Ти си нагъл колкото Цвъко и май толкова умен.С Вожда сте двете лица на двуликия Янус.Всички,управлявали България в последните 23 години са за пандиза!В тези избори народа просто нямаше за кого да гласува!Партийни ***!!!!Трябва веднага да се премахнат държавните субсидии за партиите.Тогава всички партийни *** ще изчезнете,ако народа не ви избеси по дърветата тази зима. коко-един от раята,на когото му омръзна да го правят на ***
153
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вярно е,всичко имахме.И почивки,и коли ,и работа и т.н ,но едни работиха,а други седяха и живееха на гърба на другия.Сега се вижда кой му се работи и на кой не.И друго: Някогашното БКП няма нищо общо със сегашното БСП.Кажи каква му е сегашната социална политика на БСП?
152
3
 
26
 
! Отговори
ОТ НАРОДА преди 10 години
Не това не е победителят а най големият продажник на руснаци и турци!България е на българите а не на болни за власт и величие комунисти!Освен това КОАЛИЦИЯ ЗА бЪЛГАРИЯ,САМО ДА НАПОМНЯ Е БСП +ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ.КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ СЪБУДИ ТОЗИ НАШ НАРОД?
151
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди няколко години минахме през управление - БСП+ДПС . Явно живея в страна пълна с мазохисти !
150
19
 
5
 
! Отговори
Damata преди 10 години
недорасли престанете да пишете глупости и простотии след като не познавате дадена тема. Кажете кога Русия ви е окрала -когато ви построи АЕЦ, когато ви построи Кремиковци и го захранваше със суровина, а ние я продавахме на Запад за валута, когато ни разреши да сечем тайгата ,ха сега идете там -да ама не, така казва един изкуфял дъртак!Крадеше ви като ви продаваше на 5ст газта ли ?
149
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 158 точно казано,как може толкова много българина да спи,какъв е този синдром.Верно всички комунисти са ученици на КГБ искат Русия да ги ръководи и да ни краде още 70 години.Русия защо не ни връща архивите и тонови злато уж да ги паззят.Сега когато разкриха златни и диаматени находеща те бързат да ни завладеят с помоща на Сергей.Имаме газ,имаме и петрол,ето това е мръсната им битка.
148
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може колкото си искаме да си пишем тук, но помнете ми думата успеят ли БСП да съставят правителство в коалиция с ДПС нищо добро не ни чака. Ще последва истинска катастрофа и горчиво ще ни се иска Бойко да беше продължил да ни занимава по цял ден с построени магистрали и детски градини.
147
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хей, хора, не можем ли най- накрая да се научим да си вадим поуки? За толкова години не можахме ли да разберем, че комунистите колкото и да се маскират все си остават комунисти? Всички така наречени "скандали" са толкова лишени от елементарна логика и съшити с бели конци, че не би следвало и децата да им вярват. Защо тогава има възрастни, които им се връзват? Комунистите знаят, че губят и правят отчаяни опити да се вкоренят във всички институции. Това вече прилича на шпионски роман за КГБ!