Всички сме равни
Всички сме равни
НЕ на етническото делене. Всички сме хора Снимка: Петър Миков | 20 юни 2013 14:50
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
67
10484
92
7
Напиши коментар Коментари
44
1
 
5
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
До 39 _IsmaiL_-------Исмаиле не срещу бг турци, а срещу кохортата на Ахмед Доган и сие наричаща себе си ДПС!Разликата е очЕвАдна! Бъди жив и здравы аркадаш и не се връзвай на хАтакаджийските хейтъри.ПС+ за Снимката !
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До _IsmaiL_защо си още тук в моята Родина , заминавай ,и да ти кажа много жалко ,че ТЖивков не си досвърши делото със вас, ама много жалко ,а тая с забрадката неможе да е българка, защота българката се ражда БЪЛГАРКА-
42
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА на етническото делене!
41
4
 
5
 
! Отговори
_IsmaiL_ преди 10 години
Към 40Благодаря ти, хора като теб ми доказват, че съм прав.
40
5
 
3
 
! Отговори
Virra преди 10 години
до 39 Ismail Ау... *** знам как да ти отговоря,ама ника не съм аз да не злоупотрябявам,но все пак пътя за анадола е свободем... ***.
39
17
 
5
 
! Отговори
_IsmaiL_ преди 10 години
Към 29.Ок, ще ти го напиша на кирилица, за да е ясно. Ние турците сме изморени да живеем в държава която ни дискриминира систематично. Всички тези протести са на основата на етническата омраза спрямо нас турците.Казва се, че Палев не можело да е управител в Благоевград щото бил представител на Дпс.Писна ни да бъдем третирани като втора ръка граждани. Дпс са едни продажници и не направиха нищо за нас турците през тези 20 години.Стоп на българския терор. СТОП, КРАЙ, БАСТА!!!!!!
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vsichki sa ravni, no niakoi da po-ravni ot drugi...
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
знамето НЕ Е ОБЪРНАТО просто за да не го държи в ръка го е прихванала с раницата ай стига търсихте под вола теле и май е от малцината които носят знамето ни с герб и аз наистина не разбирам КЪДЕ Е ГЕРБЪТ ОТ ДЪРЖАВНОТО НИ ЗНАМЕ? Та това е национален символ!
36
0
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
Наясно съм, че официално знамето ни е без герб, но за някои хора би бил достатъчен самият факт, че жената си е сложила флага в знак на подкрепа. Ако по твоите "строги" критерии го беше обърнала както трябва, все за нещо щеше да се хванеш, я че било измачкано, я че самата тя не е в народна носия... Български флагове с извезан герб се продават свободно из цялата страна и по интернет, ако имаш някакви оплаквания, подай жалба до съответните органи да видим дали изобщо ще те вземат под внимание.
35
6
 
3
 
! Отговори
28 преди 10 години
Бива ли да си толкова неук, недоумявам. 1. Прочети някъде как трябва да изглежда флагът ни, когато е поставен вертикално.2. Покажи ми вариантът на флагът ни с герб, защото до колкото съм запознат, такъв не съществува. Знанието не е срамно, незнанието е.
34
1
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 10 години
Има вариант на флага ни с герб, и по принцип никой не държи флага перфектно изпънат, и освен това не е надолу с бялото, че чак да го правиш на проблем, така че не е нужно да търсиш под вола теле.
33
12
 
6
 
! Отговори
28 преди 10 години
На никой ли от вас, ***, не му прави впечатление, че знамето е обърнато? А и какви са тия знамена? На националния ни флаг няма герб! Май на някой му се иска да се върнем към тъмните периоди от историята ни...
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе кажете им на тези ***,че хората не протестират, че управителите са турци. Хората протестират, че те са от антибългарската партия ДПС. Всъщност и Палев и Каймаканов са българи.
31
1
 
11
 
! Отговори
Млад Меринджей преди 10 години
До ИнаСъгласен съм с теб, но като даваш пример със САЩ, замисляш ли се дали там съществува партия на мексиканците? На афроамериканците? На ирландците? На англичаните? На пуерториканците? На кубинците? Дават ли по ефирните канали новини на език, различен от английския?Сещаш ли се какво искам да ти кажа? Не сме ние тези, които се делим, делят ни престъпниците, на които преди време беше позволено да влязат във властта.
30
2
 
11
 
! Отговори
Ивайло преди 10 години
Исмаил е Исмаил колкото аз съм Мехмед. Той е ***, които пише глуспоти за да се настройваме един с/у друг.***
29
8
 
8
 
! Отговори
ФЕС преди 10 години
ДО ИСМАИЛ - научи се да пишеш правилно български език, на кирилица, и след това обсъждай какво е направила ДПС, ДПС не работи за ТУРЦИЯ, а работи за БЪЛГАРИЯ !!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!
28
4
 
14
 
! Отговори
до Ина преди 10 години
Има проблем! Който гласува за ДПС, за мен престава да е човек! Мога само да го презирам и съжалявам!
27
16
 
5
 
! Отговори
ismail преди 10 години
Dps sa ne6tastnici! Kakvo napraviha za nas Turcite v bulgariq? Absoliuto ni6to!Iskame referendum za nezavisimost ot okovite na bulgariq!! I na vtori etap prisuedinqvane s Turciq.Kircali, Qmbol, Haskovo, Plovdiv, Burgas sa Turski i vinagi sa bili!!!
26
1
 
26
 
! Отговори
Ина преди 10 години
Никой не ни дели,ние сами го правим.Живея в район,където има много турци.Никога е нямало никакви проблеми.Заедно си празнуваме празниците.Членуват където си искат.Има и в ДПС и в ГЕРБ,и в БСП....Между тях самите няма проблем,че са избрали различна политическа партия.Няма значение, този който управлява дали е Асан или Асен стига да е ЧОВЕК.Глупави ли са американците,че избраха Барак Обама?Кофи Анан беше Генерален секретар на ООН.А на нас?Както ни свирят,така играем.Къде е Кубрат със снопа пръчки
25
0
 
4
 
! Отговори
ЯростЛаф преди 10 години
Това е форумният клоун (***) ... подминавайте го