Всички сме равни
Всички сме равни
НЕ на етническото делене. Всички сме хора Снимка: Петър Миков | 20 юни 2013 14:50
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
67
10485
92
7
Напиши коментар Коментари
24
4
 
7
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Замисляли ли сте се, че единствената партия в която има членове от турско малцинство е ДПС? И искаме да не гласуват за тях? Как ще стане, след като нито една друга партия не си е направила труда да ги приобщи? Нали твърдим, че се различаваме само на верска основа? Защо тогава нямаме нито един техен представител в НЕ етническа партия или гражданско обединение... Изтървахме положението. Допуснахме години наред догановата клика да ги използва за свои цели.
23
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Не на етническото делене... ама нали точно такива като тази на избори гласуват за ДПС !
22
20
 
12
 
! Отговори
varg преди 10 години
Погледнете фанатичният й поглед СЛЕПЦИ!!!
21
4
 
11
 
! Отговори
въпрос преди 10 години
Какво ще стане, ако на протест в арабска държава, европейка носи кръст в ръката си и знамето на съответната арабска държава? Не мислите ли, че отношението към тази инвазивна религия трябва да е реципрочно?
20
3
 
14
 
! Отговори
X преди 10 години
Активно мероприятие. Вчера една пикла от младежкото ДПС написа сълзлив текст, който се затъркаля из няколко сайта, днес следва втора серия. И веднага се появяват умниците, които ни "светват", че насилниците от Османската империя са едно, а обикновените турци - друго. Без вас нямаше да се сетим, умници. Мерси за "просветлението". Чесането на езици по етнически теми е провокирано само и единствено от една мафиотска група, маскирана като партия. Жалко, че се връзвате на плитките й манипулации.
19
19
 
16
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО преди 10 години
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКОБългария на Българите14/88ГЕРБ, турци сте!
18
12
 
32
 
! Отговори
Ивайло преди 10 години
Защото се делим на всякакви, затова сме слаби! Докато не се обединим: българи, турци, ***, арменци.. и т.н. няма да сме силна България. Цял живот са ни учили как Турция е най-голям враг, как са ни клали, изнасилвали и какво ли още не.Това е минало. Сега съм приятел с поне 5 човека с турски имена и за миг не съм си представял как ме колят и ме бесят. Олиг*френи сте тези, които я обиждате.
17
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargизключително си *** ! даже не мисля да ти обяснявам защо !
16
79
 
10
 
! Отговори
varg преди 10 години
Съд за тази туркиня за гавра с българското знаме.
15
2
 
35
 
! Отговори
Млад Меринджей преди 10 години
"Не на етническото делене", не ми излизайте на мен с този слоган, а отидете при другарите, които узакониха етническата партия ДПС. Тя и само тя е виновна за разделението на българските граждани на турци и българи, помаци и сие. Докато я има, ще има и проблем! Докато я има и докато 90% от турците и *** гласуват за нея, аз няма как да съм толерантен! Забранете тази гнусна етническа партия и когато Хасан от Разград започне да гласува не под строй, тогава ще спра и аз да псувам. ПОДЛОДЯХ.
14
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не сме равни - някои се раждат бедни, други богати, трети болни, четвърти здрави и т.н. но пред закона всички би трябвало да сме равни независимо от раса, религия, националност. Всичко друго е архаично. Така като гледам обикновения турчин не се върти насън бълнувайки за турска България - техните политици го правят.
13
0
 
17
 
! Отговори
kostandb преди 10 години
До АнонименМного добре казано, всички сме хора, но не всички сме равни. За жалост обаче нашите политици се помислиха за богове...
12
10
 
25
 
! Отговори
Чакай малко, преди 10 години
До ХмКакво значи забрадки и фереджета не са за 21-ви век? Това е религия, и да, крайна е, но какво от това.Точно защото сме 21-век всеки може да изповядва каквото иска.И другото, което искам да кажа, че ми омръзна от комплексираните българи.Няма да кажете нещо хубаво, че се е присъединила а веднага ще плюете.Ей затова сме до тук стигнали, защото не е важно на мен да ми е добре, важно е на вуте да му е зле!!!
11
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
eh eh eh... Taq e prosto bylgarka omyjena za miusiulmanin! Golemi ste naivnici, za tova sme taka...
10
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички сме хора не е равносилно на всички сме равни. Всички заслужаваме човешко отношения не е равносилно на всички заслужаваме доверие. Ей, такива ми ти работи. Има тънки разлики, които са съществени.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички са равни.Ами да не всички сме равни, защото не всички работим при равни условия,имаме равен социален старт, еднакви способности, духовно израстване, еднакво решаваме конфликти. В това не сме равни. Но всеки един човек заслужава уважение, равни права и равни задължения в обществото. Не мога например да уважавам един крадец, както уважавам Левски, но и двамата са хора и двамата заслужават човешко отношение. Това е.
8
0
 
24
 
! Отговори
Guarana преди 10 години
Ако и тук някой се обади с простащини и обиди на етническа основа, му е време за обществена изолация и повтаряне на първи клас. Нали сте големи и значими българи, граждани, компетентни по всичко и искате да сте фактор - тогава просто се спрете и помислете: КУЛТУРА, РАЗУМ, РАЗБИРАТЕЛСТВО.
7
2
 
49
 
! Отговори
Ная преди 10 години
Всички живеем тук и имаме както равни права, така и равни задължения. Кой какъв етнически произход има е изключително несъществено.Страхотна снимка! А жената е много красива!
6
1
 
35
 
! Отговори
Ivo0o0o преди 10 години
Чест и почитания
5
28
 
4
 
! Отговори
4 преди 10 години
Знамето е обърнато.