Катастрофа в стълб на 4-ти км
Катастрофа в стълб на 4-ти км
Дано да няма пострадали Снимка: Vladi | 23 окт 2013 10:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
26
16989
13
2
Напиши коментар Коментари
6
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Питам сериозно, вие ми слагате минуси?За какво?Че не познавам колите ли?Или ,че смятам,че тези с бмв са най-големите и самонадеяни простаци.Като не можеш да контролираш такъв автомобил, по-добре не се качвай!
5
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пешеходната пътека трябва да е поне 20-50м по-надолу от изхода на кръговото, това важи и за 4те изхода. В момента някой ако реши да спре на тия пътеки рискува да му влязат в багажника. Иначе тоя майстор на спорта съм почти сигурен че се е мацнал поради други причини, а не пешеходната пътека.
4
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е тъпо организирано кръговото движение!*** е, че вие селяни не можахте да проумеете, че това е ГРАД, сиреч НАСЕЛЕНО МЯСТО, където трябва да се кара ВНИМАТЕЛНО, не е състезателна писта, нито тестово скоростно трасе!Идващите от Цариградско шосе могат най-малкото да НАМАЛЯТ скоростта ако не заради пешеходната пътека, то заради самото кръгово движение!Или казваш, кръговите движения ги вземате на дрифт обичайно, какви пешеходни пътеки, какви пешеходци, какви велосипеди, какви 5 лева...
3
6
 
44
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
Не е *** организацията, *** са шофьорите, които летят и не гледат. Нормално е пешеходната пътека да бъде там където е. Така е на всички кръстовища, и никой не е виновен че някой идващ от Цариградско Шосе, мисли че е на магистрала и иска да прелети надясно със 120. Гледайки колата колко е смачкана, той е карал поне със 60-70. А, това е кръстовище в града, и там се кара с макс 50км/ч. Следващия месец докато колата му е при тенекиджията, ще мисли как и с колко да кара.
2
25
 
4
 
! Отговори
Мар преди 10 години
Не мога да видя, БМВ ли е?
1
35
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е най-тъпо организираното кръгово движение. Идващите откъм Цариградско шосе и искащи да завият на дясно към Искърско шосе се натъкват на пешеходна пътека на самия ъгъл. Изцборът е - или пешеходеца или стълба...То само там да беше така...