Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Снимка: madamkrasi | 22 ное 2015 17:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
245
23381
72
37
Напиши коментар Коментари
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По това време демокрацията прохожда в управлението, а призракът на комунизма още има трайно присъствие сред хората. Известните със своята хитрост роми обаче усещат вятъра на промяната и започват да си позволяват редица своеволия. малко по малко поведението на отделни представители от малцинството излиза от релси. Едни от първите, пропищели от своеволията, са жителите на Пазарджик. Само за месец в ромското гето са регистрирани 7 изнасилвания и 8 убийства.
41
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При бай Тошо имаше ли орди от ромите да убиват, да изнасилват да грабят?Нямаше.Айде сега да ви видя!
40
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички казват за нас,идващите от ком.страни- имате много голяма обща култура, имате професии със спорт сте добриние от капит.страни ни учеха колко било лошо при комунизмаот вас виждам как комунизма е създавал качествени специалисти, доста лъжи са изречени и на нас и на тяхне беше само лошо при комунизма и това го знаят и тук плюещите, които при Тато са били първи във възхваляващите редици
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До поздравяващия от София и пикаещия на гробището:Ти, мой човек, си един най-обикновен селски ***. С очевадни проблеми с мозъка. Бъди здрав!
38
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Поздрав от София2-!!ти пък какво си недоволен бай Тошо при неговото време всички за София работехакакто и сега айде стига си плакал
37
5
 
15
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Лека му пръст на човека, нищо лошо не мога да кажа за него. Носталгията е хубаво нещо, но да е с мярка. Добро-лошо, загубихме студената война. Сега децата ходят на запад на "бригади" да берат домати от Испания или да продават Дънкин донътс в САЩ. И се радват на трохите, които им дават. НО! Живеем днес, тук и сега. Комунизма е погребан. Хубаво беше, имах безгрижно детство но ... това е живота, нещата които не можеш да промениш - приемаш. И нека мислим за УТРЕ а не за ВЧЕРА!
36
8
 
12
 
! Отговори
Носталгичников преди 8 години
Нема по-демократичен строй от Социализъма:Ядене,пиене на корем евтино,ако не купешко то домашно.Работа,колко за удоволствие и време да гепиш материала,с който да си спретнеш виличка.Много ако те мързи има за лятна кухня.По това време като попиташ :Имате ли НЯМА?,магазинера (бъдещ боец по ук. 56 и по-после бизнесмен),казваше:А Вие кой модел търсите?"Тогава имаще милиция и крадяха избраните.Тогава имаше независима политика-малък си,но се репчиш:Абе ти знаеш ли кой ми Вуйчо(Л.И.Брежнев)?Татоо
35
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заблуда е,че при капитализма е свобода напротив там контрола е по-страшен направо убийствен.Монопол при капитала, частника просто те изхвърля ако не си му нужен.Можете да прочетете как са издействани синдикалните права- с кръвДо тогава са изцеждали хората.И днес е така капитализма има механизмите да те командва просто това става по друг начин.Живееше добре народа спокойно при Тодор Живков.
34
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво бе,заради едните банани и портокали сте готови да отречете,труда и блъскотията на вашите родители,дядовци и баби?!Някакъв плъшок по-долу пък се репчи,че сега говорил свободно?! Ами и преди 25 г. това ставаше бе ***! Я *** сега пред Парламента или М.Съвет и започни да крещиш или да обиждаш,когото и да е! Стиска ли ти и знаеш ли какво ще ти се случи?Не си ли чел,че се обсъжда проверка и следене на електронните медии за противодържавни коментари и изказвания? Това на какаво ти прилича?
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BerlinMnogo kompleksarsko izkazvan
32
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лошо. Лошо Бай Тошо!!!!!!!!Твоята охрана ни управлява, народа изнемогва при тебе нямаше гладни сега умират хора от глад, банани им портокали има пари няма.Лошо лошо бай Тошо!!!!!!!!Ела си бай Тошо!!!!
31
7
 
20
 
! Отговори
info. преди 8 години
10.10.1989г: На пленум на ЦК на БКП е приета оставката на Тодор Живков:С тази оставка,БКП се съгласи за безкръвното унищожаване на народа си в полза на Турция.Именно поради този предстоящ факт,Живков прави опит да присъедини България като 16 република на СССР.
30
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През времето на ТЖ имаше много неща,които сега можем да притежаваме в изобилие,но срещу съответните финикийски знаци и то в достатъчно голяма количество.Предпочитам,безплатно и качествено здравеопазване,образование,добра работа,сигурност,качествена храна.Дреме ми на оная работа,че карах Лада,по-рядко купувах Киндер или банани и портокали!Вицовете за Тато и др.като него си върваха,Беленето си беше за ***!
29
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** тъпнята.И кой свали Тодар от власт? Тези които сега се наричат БСП. Най-ме кефи че тези които се оплакват че по татово време са живеели добре, сега гласуват за тези които го махнаха.Просто утайката на обществото. Като си заминат по канален ред, нещата наистина ще са по-добре.А лично мнение е че тогава само мързелите и лайнарите бяха добре. Сега поне има шанс човек с труд да живее добре. И тези дето се оплакват да се погледнат в огледалото и да се сърдят на лузъра на среща.
28
11
 
11
 
! Отговори
преди 8 години
който докара България до просешка тояга
27
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BerlinНай-се чудя на подобни екземпляри като тебе,които си мислят,че като запалят с бутане 15 годишния трошлак на бай Ханс,след като напомпат кривата гума втора употреба и потеглят с *** газ за село,за да натоварят багажника с буркани и кисело зеле,вземат и започват да си мислят,че са ходили вАлпите на почивка!
26
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то аджеба за 3 любовници и 3 кредита няма да ти стигнат,ама едно време поне имаше и малко любов а сега само кинти...
25
31
 
28
 
! Отговори
Жо преди 8 години
ТАКЪВ БЕШЕ ХУМОРЪТ НА Правешкия ***!Нито съм имал три любовници по неговото време, нито сега имам кредити.Разликата е, че днес мога свободно да изразя мнението си в медиите, а при неговия режим не можеше.Простолюдието, за което животът е между прасето и бъчвата с вино не могат да ме разберат.
24
24
 
20
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Аз съм много доволен! Вместо да ставам в 6 и да чакам 3 часа на опашка за кисело мляко, сега давам между 15 000 и 25 000 лева годишно само за пътуване по света. :)))
23
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сме добре дедо Тодоре.Караме ръждивите таралясници на запада.Един апартамент като вземеш на кредит или банката ще ти го секвестира или внуците до гроб ще го плащат.Няма криви краставици,има щастливи кокошки и прасета,има нещастни хора,просяци и клошари.Виетнамците си отидоха,ама дойдоха ***,тарамбуките,арабите,сирийците,зулусите и всяка друга *** на света! Сега чакаме марсианците да дойдат! Обаче има много банан,портокал и мандарин.Даже има и тоалетна хартия.Това е връхта направ