Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Снимка: madamkrasi | 22 ное 2015 17:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
245
23327
72
37
Напиши коментар Коментари
22
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тато,сега има много университети да знайш! Куцо,кьораво и сакато вишисти станаха,нищо че името си не могат да напишат,а като завършат почват да водат гладните до клозета и се чудят що из от заде нищо не излиза! Салами,луканки,леб по сто вида,ама пълни с рога и копита,а по някой път направо кучето с колибата и синджиря го пускат в машинката.Има кисело мляко,ама не е от мляко,масло,кашкавал и сирене от палми,фабриките дето ги направи още не могат ги окраде,Армия нема,полиция няма,демократи бол!
21
18
 
34
 
! Отговори
naco преди 8 години
Не, другарю Живков,защото все още ВАШИТЕ са на власт!
20
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-добре да имам 3 кредита, отколкото 3 любовници
19
2
 
4
 
! Отговори
кирко преди 8 години
До jilinoНема ин ги мат'риало - слаб е!
18
13
 
17
 
! Отговори
ДА преди 8 години
ОтговориАнонименпреди 47 минутиправешката тиква остави празни пенсионни фондове и външен дълг 6 милиарда долара,по днешни цени около 80 милиарда. т.живков,цитат- социализмът е едно недоносчеАма много си ***,Саше.....Празните пенсионни фондове ги остави СДС и Костов!Стига неподготвени изказвания!!
17
6
 
18
 
! Отговори
jilino преди 8 години
За съжаление като чета повечето коментари,и ми става за сетен път ясно защо сме на това ДЕРЕДЖЕ,с такива расъждения БОГ да ни е на помощ.
16
8
 
13
 
! Отговори
Гопчо преди 8 години
До АнонименМалка корекция: 10 млрд $, които сега са близо 60 млрд $!!! После Луканков, крадци-*** и милиционерчета ...Та за това сме и във валутен борд!Ама кой да вдене - стадо безпросветни ***: ***, мързеливи, но с претенции!!!
15
8
 
15
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
По твоята логика, капитализма и либерализма са ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ НЕДОНОСЧЕТА, защото дълговете САМО на краварчетата се измерват в трильони. Да не говорим за другите, пуделчетата им и такива като нас недоразумения!
14
12
 
54
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Бай Тошо може да е бил *** ,но правеше много за България и народа!Докато тиквата е само *** ,нищо повече!
13
15
 
55
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Бай Тошо наи-великия български държавник!
12
44
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
правешката тиква остави празни пенсионни фондове и външен дълг 6 милиарда долара,по днешни цени около 80 милиарда. т.живков,цитат- социализмът е едно недоносче
11
5
 
38
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
Ааа много е добре Тато ако знаеш само тия дето израстнаха изпод бащиното ти крило кви станаха...ич да не си жив...
10
8
 
42
 
! Отговори
Бокл@#!$ци преди 8 години
Пак гласувахте за ТИК***ТА.МНОГО ГЛУП***ЦИ ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВА.
9
39
 
24
 
! Отговори
мда преди 8 години
Глупав коментар под снимката, от някой който изпитва носталгия по младостта си... Стига сте живели в миналото си бе хора... инак никога няма да постигнете нищо в бъдещето...
8
35
 
28
 
! Отговори
191488 преди 8 години
Смърт за всички комунисти! Те унищожиха България и нейния народ!
7
14
 
52
 
! Отговори
Баба Яга преди 8 години
До БКП ни ограбиАко можеш да броиш. Тато остави лед дългогодишно управление работеща икономика, липса на безработица и банани. Заемите които остави са по малки от тези които взеха за 6 месеца.
6
13
 
56
 
! Отговори
Хич и не се чуди преди 8 години
Лошо другарю, лошо се живее.С удоволствие се връщаме към соца, но повечето не си признават публично.Е поне в демокрацията можем да си говорим всичко на глас , дори и да псуваме днешните управници.
5
11
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...и много банани има! Сбъднаха се мечтите на онези, дето смятаха за най-голяма ценност, да ядат банани и да карат захвърлените стари коли на западняците...Хора, които мерят по тези ценности, с които компенсират липсата на образование и култура, виждат само толкова.И са много доволни.
4
60
 
25
 
! Отговори
машина на времето преди 8 години
Комунистите върнаха България 50 г. назад във времето.
3
12
 
71
 
! Отговори
Ти как си ? преди 8 години
Здрасти Тато ! Ти как си ? Ние сме зле. Не може да бъде друго след като ни управлява твоя пазач. Накратко, останахме 6.5 млн. От тях 81 % са под линията на бедността или на ръба. Половината от пенсионерите получават до 158.60 лв. на месец. Я влез в скайпа (горе сигурно имате интернет) и кажи, защо си приел за членове на БКП некадърници като: твоя пазач, чирака на твоя пазач, има една Цецка, която даже и парт.секретар си направилу а този *** от Неврокоп даже президент стана.