"Два пъти съм вадил страната от криза"
 Във фейсбук се пови снимка от профила на Иван Костов под която пише "Два пъти съм вадил страната от криза и зная какво трябва да се направи." Снимка: Eduard | 27 фев 2013 11:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
164
16706
20
27
Напиши коментар Коментари
30
2
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 11 години
Много дипломатично казано: "Във фб сраницата с името на Иван Костов" - един вид не се твърди, че думите изхождат действително от Костов. :) Thumb up от мене
29
15
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Ако не беше Жан Валжан, Костов нямаше да може да направи това, което направи, заради което немалко хора го смятат за най-влиятелния политик на времето си! А, ако са били в комбина, а? ;D С мерките, които предрие Костов, той заложи капани на следващите след него за поне 50 години напред!
28
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван Йорданов Костов - курсит в школата на ГРУ към Ген. щаб на Съветската армия в гр. Кременчуг, Украйна, СССР !
27
11
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Верно ли Жан Валжан трябвало да си изкара мандата докрай? :)))) Айде, стига с тия политически вицове! Мавъра само се прави на големия спец, на вездесъщ финансов, и не само гений! Има дарбата да омайва хората, ама и той е... Същата ***, че и по-голяма...
26
1
 
16
 
! Отговори
джони ринго преди 11 години
До Темерутайде кажи кои убийства станаха по времето на Иван Костов ? май знаковите убийства станаха по времето на Симеончо, Доганчо и Станишевчето.
25
3
 
8
 
! Отговори
някой преди 11 години
Два пъти я вади Костов и заложи третата с тока. Е, разбира се, по-големите мизерии свършиха следващите правителства, та ни закопаха до шия и за правнуците ни.
24
3
 
10
 
! Отговори
До Темерут преди 11 години
Е, заради такива като теб Жан Валжан трябваше да си изкара мандата до край. Да видиш ти тогава как се живее с 5 долара на месец.
23
12
 
11
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Въведе валутния борд, стартира "здравната реформа" - разбирай разсипването на цялото здравеопазване... И по твое време станаха маса убийства в страната, пак се твърдеше, че нямало никаква престъпност... С какво толкова си по-различен? На всичкото отгоре каза на хората, че прехода ще се извърши на техен гръб, и се чудиш защо си мразен?
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е, че го е правил, но личното ми мнение е, че два пъти са достатъчни и е редно третият път да го направи някой друг. А иначе, че българите сме *** и злобен народ и това е факт. И нямам предвид Костов , а Стмболов и той е спасил България навремето, а за благодарност са го убили. Така, че какво да се чудим, че хората реагират така?
21
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Драгалевският *** пак изпълзя като червей от дупката си!!!
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Част от пишещите опрелено не разполагат с работещи сиви клетки. Да бълваш цинизми и ругатни не е позиция.
19
18
 
11
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Костов, гаден вегетарианец такъв! Ето какво направи: Даде небето ни на НАТО! Навря ни в ЕС, разпродаде всички "губещи" предприятия, които за скрап да ги беше дал повече пари щеше да вземеш, съсипа де що имаше малък и среден частен бизнес, всичко даде на свои хора, ама не за да го развиват, а да го разсипят... Какво повече искаш да направиш? Има ли нещо, което не си успял?
18
15
 
8
 
! Отговори
1 преди 11 години
И два пъти я Вкара в Криза
17
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо е толкова оплюван и мразен Костов - защото е по-кадърен от останалите. Явна е кампанията за неговото очерняне. Само помислете в какво състояние бе държавата, когато пое управлението и в какво я остави. Ако всеки следващ се справяше колкото него, сега нямаше да сме на този хал.
16
10
 
8
 
! Отговори
nakato преди 11 години
Че знае как да управлява знае. Но че знае и как да краде знае, знае!
15
2
 
7
 
! Отговори
da преди 11 години
заради такива платени писачи сме стигнали до тук и вървим към диктатура, *** народ , слаба държава
14
13
 
9
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Вярно е доказал, че може... да разплаче дете в майка... да го...
13
16
 
9
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Брей, два пъти я вадил от криза! Олеле! Егати наглия тип :))) Като знаеш какво трябва да се направи, кажи го бе! Поне ще те изслушаме :) За друго не можем да гарантираме, обаче...
12
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До мислещIvane - kagi si - grabene, brabene- ami Lencheto- gena ti . Ole , male - ot kradliwi po-kradliwi ..
11
13
 
9
 
! Отговори
Боил преди 11 години
А колко пъти я вкарваш,разпродаде всичко за 1/един/лев.Истинската опозиция е градивна, Вие с БСП и ДПС, вижте колко са близки сигнатурите през последните 4 години само рушихте и нищо не построихте.Трите така наречени партйи-опозиция само гледате към власта.Щом ГЕРБ започна да се добира то тъмните ви интереси направихте преврат заедно с комунистите.Червеният комисар товариш Станишев каза пред цяла България че ще направи преврат и заедно с ДПС и вас постигна товабез Вие да кажете една дума-СРАМОТА