"Два пъти съм вадил страната от криза"
 Във фейсбук се пови снимка от профила на Иван Костов под която пише "Два пъти съм вадил страната от криза и зная какво трябва да се направи." Снимка: Eduard | 27 фев 2013 11:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
164
16666
20
27
Напиши коментар Коментари
50
10
 
12
 
! Отговори
Svilen75 преди 11 години
Колкото и да го наричат ***, Костов наистина извади страната от много по-голяма криза. За съжаление, ние българите оценяваме способните с хора само в историята, не и през настоящето.
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината боли, но си е така. А друг факт е, че хората много бързо забравят, особено добрите неща, който се вършат.
48
9
 
21
 
! Отговори
ОЗ преди 11 години
АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА ,ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУША В КОСТОВ,ЗАЩОТО ТОЗИ ЧОВЕК НАИСТИНА Е ВАДИЛ ДВА ПЪТИ ДЪРЖАВАТА ОТ КАЛТА.САМО ЧЕ ,ЕСТЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА НЯМА ИНТЕРЕС ,ПЪК И ИМ Е ПО-УДОБНО ДА ПОЛЗВАТ КОСТОВ КАТО БУСТАНСКО ПЛАШИЛО ЗА КАКВО ЛИ НЕ, ЩОТО НАРОДА Е *** И НЕ МИСЛИ,ПРОСТО ВЯРВА!*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!
47
18
 
13
 
! Отговори
Суринама преди 11 години
Ти си за бесене циганино мръсен дето разсипа държавата.Разпродаде Кремиковци,Нефтохима и Авиокомпанията за по един долар.Безброй са другите кражби и предприятията,които подари на хора от СДС и *** ти обкръжение.За всичко това рано,или късно ще трябва да платиш *** с ***.
46
9
 
20
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ето - има още един тъмносин като мене, който разчита единствено на Иван Костов!Дано да бъдем достатъчно на изборите да го подкрепим, че да направи нещо.Иначе, без такива като Иван Костов - ще забием последните пирони в ковчега на България!Напълно съм съгласен с номер 33, че дори ако Бойко Борисов беше мъничко по-умен, и да слуша това което съветва Иван Костов, нямаше да има гладни бунтове по улиците и масово запалили се хора, каквито наблюдаваме сега!!!
45
13
 
14
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Абе тоя кога ще си плати акцизите по аферата САПИО?Плаче за дранголника.
44
8
 
18
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Не се хаби да спасяваш пак България Иване, българите не те заслужават!Ако си умен, събери си багажа и отиди някъде където няма българи. Където ще те оценят.Тук останахме само "лош материал".
43
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е другият нарцис, който се рекламира, че може всичко и как оправил страната! Да, наистина, но намерети информация от МВФ на каква цена!?Явно има още за крадене.Всички от прехода - вън! Крадливи мерзавци и мародери!
42
7
 
18
 
! Отговори
канар преди 11 години
Aко всеки разсъждава като АНОНИМЕН преди 23 мин. ,българите няма да се мразят толкова и ще признаят това което Костов направи за държавата ,след крушението на комягите..ок
41
14
 
20
 
! Отговори
Иван преди 11 години
тези които не харесват Костов са или явни или неосъзнати /НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО/ комунисти /социалисти/
40
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
голяма част дето ревете срещу Костов не помнете каква мизерия беше, а сега ви е широко около врата защото ви остави държава, гласувай те си за герб = бсп....и се оправдавай те с костов
39
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато Костов пое държават, то нямаше държава, стабилизира я а след това царе, тройни коалиции и герб я съсипаха....така че командира е прав
38
11
 
16
 
! Отговори
КОГАТО преди 11 години
БЕШЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ КОСТОВ ИЗПРАТИ В ХИМКО-ВРАЦА ПЛЕМЕННИКА СИ, ЗА ДА СПРЕ ДА РАБОТИ КОМБИНАТА И ТОВА СТАНА! ДОРИ БОРИСОВ ИДВА НА ПРОТЕСТА НА РАБОТНИЦИТЕ В КАЧЕСТВОТО СИ НА ГЛ. СЕКРЕТАР И ПОМОЛИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СПРАТ ПРОТЕСТА, ЗАЩОТО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ! РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА, СЕМЕЙСТВАТА ИМ ОБЕДНЯХА! ДНЕС ИМАТ ДА ВЗЕМАТ МНОГО ЗАПЛАТИ, НО НИКОЙ НЕ ИМ ГИ ДАВА! ЗА КАКВО ИЗБАВЯНЕ ГОВОРИ КОСТОВ?
37
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този дето два пъти е "вадил страната от криза"не трябва да си отваря устата,защото по време на това"вадене"България беше срината и ограбена.Тези,които сега не искат да си отидат го следваха стриктно и доограбиха страната и доведоха хората до невиждана,дори по време на война ,нищета.Да си затвори устата и да не мисли,че отново трябва да влезе в НС.Той там ли иска да се пенсионира?
36
22
 
13
 
! Отговори
ZLA преди 11 години
***!!!!От него тръгна всичко надолу,черен ***!Че има очи и да се показва още и да дава мнение!Боядисан комунист!
35
3
 
16
 
! Отговори
dark elite преди 11 години
tova e na6iqt ,,spasitel,,
34
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
po tvoe vreme be6e kato na voina i be6e golem glad po tvoe vreme izleze MAFIATA
33
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоз *** каквото можеше го разпродаде сега как ще вади страната като няма нищо за продажба.Като вдигне данъците до 39% както беше при него.Да върви на майната и аз така мога.
32
13
 
23
 
! Отговори
тъмно син преди 11 години
Само на него вярвам,*** не стават.Бойко ако не беше дебела глава иго слушаше нямаше да се провали.трябва пълна мобилизация на изборите.
31
19
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Всъщност Костов се опита да смени червения комунизъм със син комунизъм, абсолютно с нищо не е по-добър, освен с това, че има повече дар слово, което само доказва, че е школуван, и то добре от старата партийна машина!