"От 3 години ДСБ води битка с монополите"
 Иван Костов: "От 3 години ДСБ води битка с монополите и никой не ни обръщаше внимание." Снимка: Eduard | 28 фев 2013 11:22
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
64
6084
5
13
Напиши коментар Коментари
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙ ЦАЙСАТ *** В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ - АМА ВЕДНАГА
34
2
 
7
 
! Отговори
choss преди 11 години
До Анонимен#29Като икономист ти казвам, че в баланса на всяко предприятие освен Активи има и Пасиви. Та тези активи имат стойност, само когато генерират печалба и срещу тях в пасивите стоят по-малко задължения, отколкото собствен капитал. Преполагам, че на теб нищо от това не ти е ясно, след като си постнал такъв коментар или си толкова заблуден, че вярваш безрезервно на комунистическата пропаганда.
33
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никаква борба с монополите не води ДСБ.Те настаниха доста монополи.Като софийска вода.В интернета прочетете"Кремиковци и Валентин Захариев .Скрап"-цитат от статията-Тогава мин.председател бе един *** И.Костов.Той продаде комбината на друг ***,Валентин Захариев.*** поемаха бизнеса със скрапа.Черните метали взе първоначално В.Захариев,цветните Цветелин Кънчев'.Много са поразиите на това правителство.Огромни щети за България.Костов е наречен от И.Ценов професионален лъжец.
32
1
 
2
 
! Отговори
До choss преди 11 години
До choss А за блоковете на АЕЦ къде да прочетем. Май в изявленията на шефа на комисията по енергетика в ЕС , когато България се присъедини към ЕС.
31
6
 
7
 
! Отговори
До choss преди 11 години
Под мъдрото ръководство на др. Костов народа скачаше по площадите."Кой не скача е червен"-нали помните.Тогава протестите започнаха 10 дни след гласуваната оставка на премиера.Кого обслужи хипер инфлацията и как бе предизвикана ? Как така за една вечер цената на долара падна рязко ? Не бе ли затова че някой изнесе големи количества долари ,и в един момент те се върнаха в България ? За какво Сорос получи орден "Стара планина" ?Кото е толкова голям специалист що ЕС не го помоли да помогне в Гърция?
30
6
 
11
 
! Отговори
choss преди 11 години
До ...#8Та като отвори въпроса за Мариците, моля четящите във форума /платените червени драскачи не ме интересуват/ да посетят сайта на ДСБ. Там е публикуван брифинга в Министерски съвет, след подписването на договорите с американските компании АЕС и Ентържи. Всичко е публично известно, хора. Запознайте се с фактите и не вярвайте на комунистическата пропаганда.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
HUBAVO BRE BUNAK AMI NALI NA NIKOE OT TEZI LETI6TA NA TEZI 100 DESTINACII NE DOPU6TAHA DA KACNAT TEA SAMOLETI NA FALIRALATA KOMPANIA . NALI TQ IMA6E DALGOVE KAM LETI6TA . KAM KOMPANII ZA GORIVO KOITO NADHVARLQHA MNOGOKRATNO TAI NARE4ENITE OT TEB " AKTIVI " SA POSKORO PASIVI . 4ETI BRE BUNAK , SERSEM
28
6
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 23 преди 11 години
Ако едните са се продали за паница леща за колко се продаде Костов? Защо затвори 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ "Козлодуй" и подписа меморандум за затварянето на 3-ти и 4-ти блок ? Нито едно комисия в ЕС не е взимала решение за затварянето на блоковите на АЕЦ в България. За колко се продаде Костов с подписването на договорите за Марица-1 и 3-ри ? Колко струваше на България сключеното споразумение от Бакърджиев с Газпром?Нали си спомняте кака го посрещнаха с *** музика на летище София.Ами БТК ?
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***,***,***!!!! За глупавия е по-добре да се подчинява, отколкото да заповядва!!! Защото ако беше направил Командира ви приватизация,както трябва,без да краде щяхме и аз и вие да сме наистина Швейцария на Балканите!!! Ама по-добре вие го питайте къде са парите-може би в хотел"Мираж"-Бургас!!!!!
26
1
 
9
 
! Отговори
choss преди 11 години
До Анонимен #27Не, защото ГЕРБ станаха покровители и защитници на интересите на монополите и олигархията. Примери колкото щеш - Вальо Златев, Цеко Минев, Емо фаса, ***, за които никой не говори, а бат ви Бойко е съдружник с единия в печално известната контрабандистка фирма "Тео интернационал" и т.н. и т.н. Я пишещите тук,бъдете така добри и отворете предизборните програми на партиите от 2009 г.,да видим в коя от тях е залегнала борбата с монополите.Май само в тази на ДСБ - фронтално и поименно.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Списъка за ликвидация беше направен от првителството на БЕРОВ!! В него беше и кремиковци .... Кога го затриха кремиковци? Май беше съвсем скоро .... Празноглавите комунисти се опикват от шубе!
24
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да продадеш БГА"Балкан" с над 100 дестинации и всичките му активи за 150 000 долара-цена на един джип!!!! НЕВЕРОЯТНО,НАПРАВО ЦЕПИ!!!!! Да назначиш ликвидационни съвети и да не остане камък в/у камък от индустрия и сел.стопанство-да за това този човек е гений,гений на разрухата!!!
23
8
 
5
 
! Отговори
choss преди 11 години
До Анонимен #25"Да приватизираш активи на народа за 123 милиарда долара,а в хазната да вкараш има-няма 2!"Тъй както си говориш на едро, да те питам, след като сме имали активи за 123 млрд,защо 1989 г.,при "мъдрото" управление на БКП, държавата фалира и Луканов обяви мораториум по външния дълг? Защо 6 г. по-късно,през 1996 г.,пак при "мъдрото" управление на БСП,Виденов отново фалира държавата и я остави със фискален резерв от 150 млн. лева и 300 % инфлация, а Костов за 4 г. сложи нещата в ред?
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
25 ti - KAT IMA6E 123 MILIARDA AKTIVI 6TO TVOITE IDOLI OTIDOHA I VZEHA OT EVREITE 10 MILIARDA DOLARA PRI NAI NEIZGODNI DOGOVORI . I AKO TEZI AKTIVI ZA 123 MILIARDA BQHA TOLKOVA RABOTE6TI 6TO NE SI VARNAHA ZAEMITE I NE RODIHA PRODUKT . KOMUNISTI4ESKA TIKVO PRAZNA , KAJI BRE BUNAK . SAMO TREPANE ZA VAS BOKLUCI MRASNI . DA NE RAZNASQTE ZARAZATA SI
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей,колко много реститути и реститутки защитават своя водач!!!! Взехте си имотите и предприятията,ама кога ще върнете парите на народа дето ги поддържа 45 години!!!! Костов и Ал Бож-"Лаурел и Харди-демократи".Да,ама комедията след 23 години стана трагедия!! Да приватизираш активи на народа за 123 милиарда долара,а в хазната да вкараш има-няма 2!! Какви икономически гении на новото време!!!!!
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За какво му викат командира? Обича само неговата дума да се чува, горко на тоя който му възрази - примери искате ли? Навремето имаше агенти а сега пратени драскачи.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БЪЛГАРИН 19 : ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ БЪЛГАРИН ! ТИ СИ РУСКА ПОДМЕТКА *** !!! ТЕЗИ ТАКСИ И НОМЕРА ГИ НАПРАВИХА ТВОИТЕ ХОРА : СИМЕОН И СТАНИШЕВ ! ПРОМЕНИХА ЗАКОНИТЕ ОТ КОСТОВ ЗА ДА МОГАТ ТЕХНИТЕ ОЛИГАРСИ ДА НИ ДОЯТ,А ТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ РУШВЕТИ ! ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ЗАБЛУЖДАВОТ И НЕ ЛЪЖАТ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ КАТО ТЕБ,СИМЕОН И СТАНИШЕВ ! ТИСИ ОТ БРИГАДИТЕ НА КОНТРАБАНДИСТА КИРИЛ ДОБРЕВ !!! 65 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАТЕ Е ВСИЧКИ ВИЖДАТ РЕЗУЛТАТИТЕ , ПРЕДАТЕЛИ ДОЛНИ ! ЗА ПАНИЦА ЛЕЩА НИ ПРОДАВАТЕ НА РУСНАЦИТЕ !
18
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Освен, че си продажник си и лъжец, Костов а и най-големия диктатор, който България е имала!
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не обиждайте , а се опитайте да осмислите какво казва Костов.Не съм му привърженик, но той е прав за тежкото ни положение,създадено от Монополите.Какво невярно казва?Хайде пишете с факти,а не с вулгарни клишета,пропагандирани на сборищата на *** и червени нацяги.
16
7
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Ти не видиш ли, че си скапан седесист?Кое ти дава право на самочувствие?Това, че останахне един файтон крадльовци с нереални мечти?