"От 3 години ДСБ води битка с монополите"
 Иван Костов: "От 3 години ДСБ води битка с монополите и никой не ни обръщаше внимание." Снимка: Eduard | 28 фев 2013 11:22
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
64
6083
5
13
Напиши коментар Коментари
15
12
 
8
 
! Отговори
Г-н 11 преди 11 години
Прочети в Уйкипедия, как Костов е успял.Накрая, с мнооооого ситни букви пише колко пари е получила държавата от МВФ, за да "приватизира" за жълти стотинки НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИТЕ за страната предприятия и фирми.Аз не искам да го обесят, защото той няма нищо общо с Левски.Иван Костов е лицемерен, алчен мерзавец.И това не е плод на школи, през които е минал, а просто той е роден крадец!Може ли да има достойнство човек, който се сърди една година и не говори-човек, който уби СДС!Той е най-великият!!!!
14
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние трябва да не сме си били в държавата,че да пропуснем най-важното събитие-Костов и партията му да громят монополите!!!! Хахахахаааааа,че нали ти ги създаде бе безсрамнико!!!!!
13
2
 
10
 
! Отговори
свидетел преди 11 години
Истина е това , но кой да го чуе ?! Борисов , вторачен в пъпа си , най- малко се интересува от това , какво се случва в България .
12
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
13, не е важно какви влизат в този сайт, а дали това, което казват е вярно и какво говорят фактите. Ако ти си проспал 23-те години преход, без да разбереш кой точно ни съсипаха икономиката, си е твой проблем.
11
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тоя сайт влизат само скапани комунисти, като видят нещо за Костов и веднага почват да плюят.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе нали точно Костов подписа договорите с първите магазинни вериги на Метро. Потъпкали са важна клауза, а именно да има присъствие на 51% българска, местна продукция в тях. Нищо подобно не се случва днес.
9
9
 
10
 
! Отговори
гг преди 11 години
Ако някой наистина е следил предложенията на ДСБ ще знае, че това е самата истина. А на мен ми е чудно как не ви писна да повтаряте глупостите, които ви ги вкараха в главата червените маймуни! Няма некорумпиран премиер на БГ - факт. но сред тях има един, който си вършеше работата като държавник и това беше Костов. Факт!
8
5
 
8
 
! Отговори
До № 8 преди 11 години
Да вземеш малко да прочетеш преди да бълваш глупости!
7
8
 
10
 
! Отговори
пенсия преди 11 години
Да бе да ,. Много бързо забрави как продаде нефтохим. Всички от тогавашния кабинет , налапахте по 10мил внесени в чужда банка. Много хора "загинаха" за да прикриете далаверите. Има хора които помнят преподавателя по полит икономи я о т АОНСУ. Това беше гнездо на болшевиките.Мръсен черен ***.
6
11
 
11
 
! Отговори
... преди 11 години
Костов Костоооов, че ти л иза монополи говориш или за енергетика! Че нали ти продаде марица изток и сега заради тебе плащаме такива сметки бре! Ей голем си мушморок ей! Наяде се накраде се навремето сега земи млъкни и не се показвай вече, че заради такива като тебе сме на това дередже! Ама явно искаш още май май а!?
5
8
 
5
 
! Отговори
ЛУД УМОРИЛ СЕ преди 11 години
Я Я Я Я Я ПА ТОЯ ШО ГОВОРИ ВЕ ИМАЛИ НЯКАКВА ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BRAVO NA SAITA INA4E KOMUNUIDITE KADE 6TQHA DA SI IZLIVAT ZLOBATA . DAVAITE KOMUNISTI4ESKI *** ---- VSI4KI SRE6TU IVAN KOSTOV , DRAJ , HAPI AMA PARVOM 4EINETO SI SLOJI . I DA SI MERITE KRAVNOTO OT VREME NA VREME I HAP4ETATA DA SI PIETE 4E GRAFIKA ZA POGREBENIA E ZAPALNEN DO 12 MAI
3
11
 
7
 
! Отговори
Мушмурок преди 11 години
Дааа, водите битка за комисионни с тях!
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе вярвам ти, то и аз ходих на разходка до луната.
1
8
 
10
 
! Отговори
slav преди 11 години
В един сериал един персонаж каза-НАПУСНИ ПОМЕЩЕНИЕТО НАДЯСНООООООО.