Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
 Сутринта по телевизията Волен поиска възмездие за Иван Костов. Костов просто му се усмихна. Снимка: Eduard | 28 фев 2013 11:33
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
185
17787
46
9
Напиши коментар Коментари
40
13
 
12
 
! Отговори
ranger преди 11 години
Ямболски ***! Това е най-краткото, с което напълно се описва лицето Болен. Всички знаят, че това лице няма и образователен ценз, тъй като дипломата му за "богослов" е пълно фалшименто!!! Аз обаче не зная защо никой не се сеща да го попита дали може да каже "отче наш" този хмммм...богослов? Сигурен съм, ама много съм сигурен, че не я знае дори тази молитва!
39
9
 
9
 
! Отговори
... преди 11 години
Колкото и да не мога да го понасям тоя болен мозък за Костов е много прав! Костов имаше пълно мнозинство! Хората му вярваха а той какво направи ПРИТИЗИРА България за един долар! Да не говорим, че високите сметки за тока сега, ги плащаме заради продадената от Костов марица изток, където ЗАДЪЛЖИТЕЛНО им изкуваме тока на много по вискоки от пазарните цени и това "благодарение" на Костов! За масовата притизация няма да говоря, всеки сам видя какво се получи след нея!
38
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 11 години
Всеки народ заслужава участа си и избраниците си.Народе 23 г си затвяхте очите като управниците ни.Назначават те на 1/2 раб. ден,а работиш по 9-10часа 6 дни,защо не протестираше това от години е така. Водят те на 1/2 минимална заплата другото ти го дават под масата,защо не протестираше.Когато приватизираха предприятия с национално значение-защо не протестираше,когато въведоха здравната каса,защо не протестираше,кога то направиха 63г. за пенсия не простетираше, сега ще си носиш последиците НАРОДЕ
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Balgaria e na vtora po dobiv na zlato v EU , kade otiva nikoy ne znae.
36
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен е болен.А скоро ше бъде ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП.Диагнозата му е "Маниакална Жажда за Власт,Пари и Поулярност".Болни са и малкото му останали поддръжниците му.Диагнозата им е "Вечно Недоволни и Ограничено Мислещи".Средния гражданин вече има достатъчно Разум и Политическа Култура за ДА Е РАЗБРАЛ ТОВА.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KOSTOV, KOSTOV , KOSTOV , KOSTOV , KOSTOV , OBESKOSTI TIA KOMUNISTI VEDNAJ ZA VINAGI 4E NA OGLOZGAHA , KVOTO TRQBVA 6TE NAPRAVIM SAMO DA GI OBEZKOSTI6 KOSTOV . 6A POMAGAME S KVOTO MOJEM SAMO DA SA MAHNE TAQ PASMINA . MOLIM TI SE VAN4O
34
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно Костов вкара държавата в задънена улица, излъга надеждите на хората и колкото по бързо изчезне от хоризонта толкова по добре. Разпродаде всичко, окраде, а жена му с фондацията Бъдеще за България, изби рибата. Махайте ги тези мошеници, че хората няма да се приберат от улиците. Стига, вече няма търпимост. Всичките тези лица на прехода, трябва да имат среща с прокуратурата и да си платят страданието на хората. Как им се вижда това хората да се палят като факли, дали е от хубаво.
33
2
 
7
 
! Отговори
Robin Hot преди 11 години
Всичко, което става в тази държава опира до корупция, корупционни интереси и корупционни практики. Нищо от това, което е станало, не е станало без корупция.
32
0
 
4
 
! Отговори
Robin Hot преди 11 години
МОНОПОЛИТЕ съществуват, печелят и тормозят бедните хора в тази страна само защото си плащат на когото трябва. Този вид корупция по високите етажи не може да се изкорени без ЗАКОН ЗА СПЕЦИАЛНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ.
31
13
 
15
 
! Отговори
работещ преди 11 години
Волен Сидеров, много преди да стане "политик", е КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, вербуван от ДС, драскач във вестниците "Демокрация"на СДС на Костов, "Монитор"на Блъсков и критикар-водещ в ТВ "Скат",преди да го изхвърлят с шут. От собствената му банда "Атака" го изобличиха като изнудвач на депутатите им и крадец на едро от държавната им субсидия, заедно с предишната и сегашната му любовница.В сравнение с Воленчо,Костов е министър-председател мечта, както си е политикономист,женен за партийна секретарка.
30
6
 
8
 
! Отговори
do 19 преди 11 години
Ами не е имал възможност до сега не смятам и да му даваме такава!!!Сидеров е силен само на думи!!!
29
0
 
3
 
! Отговори
Robin Hot преди 11 години
В България монополите си вилнеят на воля, вършат безобразие след безобразие, и то когато има Закон за защита на конкуренцията, според който санкцията е до 10% от общия оборот за предходната финансова година. В случая с ЕРП-тата той достига до 1243434 хил. лв. (ЧЕЗ). 10% от 1,24 млрд. лв. са 124 млн. лв. Ако ЕРП смятаха, че могат да понесат такива санкции със сигурност щяха да са по-кротки и по-малко алчни. Но явно те знаят, че има кой да ги пази.
28
2
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
До 19: Прав си! Напълно си прав! За това аз викам да дадем възможност най-после и на Волен Сидеров да пооткрадне нещо, ама така по-едро! Да го изберем на следващите избори!
27
8
 
11
 
! Отговори
Rem преди 11 години
Когато имаш 15 % от Булбанк, и службите не те закачат, може да се усмихваш на всички ............. особено ако си стартирал кариерата си от преподавател по политикономия !!!
26
7
 
13
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Хахаха, аз като казвах, че другаря Костов е архитекта на падението на СДС, синята идея, и държавата, като цяло, и е заложил капани на всяка крачка за следващите управляващи за 50 години напред, някои рекоха: Заради такива, като теб трябваше Жан Валжан да си доизкара мандата, че да видиш какво е със заплати от по 5 долара... Той Костов не е за затвора, направо за въжето е, но има хора, които продължават да си мислят, че той е най-големият политик на нашето време!
25
3
 
4
 
! Отговори
56 преди 11 години
Яне Яне бело Яне ми ти всека седмица на кого го търсеше при Първаноглу кажи бе помиярчо,в момента неможеш да одговориш требва ти бая време да измислиш какво да излъжеш,мама.. да.... само търсите под вола теле.Кравата ражда волът реве.Янето е същият.Янето е бетер Сидеров и двамата са за лудницата.*** си остава *** квото и дъго правиш.Трактора нали ти беше брат по едно време ко саси разревал чеси много честен д м
24
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този кога ще получи възмездие в някой клиника.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ем просто гледайте в каква държава живеетеyoutube/watch?v=H9pTDIYegvE
22
7
 
10
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
"Ако имаха и най-малката възможност биха му отнели имунитета и биха го вкарали в затвора."Или ако имаха желанието. Кажи ми как да го вкарат в затвора като Костов подписа 25 г. договор държавата да купува 2 пъти по-скъпия ток от офшорките, регистрирани на о-в Мавриций Марица 1 и 2, като мотивът им за тая скъпотия е 2 пъти по-високата цена на каолина, купуван от монополиста, където съдружник е жената на Р. Овч.?Нали се сещаш защо ти нямаш пари? Или имаш...
21
11
 
32
 
! Отговори
Вунд преди 11 години
Костовистите са болни от кретения, това не са нормални хора. Кой даде ход на престъпническата масова приватизация - точно *** измамник, ако сте забравили! Предприятия за милиарди бяха подарени за стотинки. Защо ли??? Защото *** Костов, Божков и шайката им прибра ОГРОМНИ комисионни. Безмозъчни *** - това сте вие, които все още вярвате на сини червени пембени и пр.